2012. augusztus 31., péntek

Felemás

Vasárnap posztolás után már semmi érdekeset nem csináltam, amolyan ejtőzés-féle volt a program.:)
Anyu jött, és nem is tudom, mennyi idő után végre ettem bundás kenyeret...:)
---
A hétfő szintén eseménytelen volt. Három hét után ez volt az első hétfő, amikor dolgozni kellett, és ez nagyon kellemetlenül érintett...:(
Egész nap azt vártam, hogy hazaérjek, csobbanjak a kádba, és kiolvassam az összes múlt heti Kisalföldet. Megtörtént...:)
---
Kedd. Először egy kis háttérinfó. Egy cipő esetemben a jól ismert okból kifolyólag igencsak fogyóeszköz. Egy sportcipő, amit egy ember általában évekig elhord, az én lábamon kb. két hónap alatt teljesen használhatatlanná válik.
Mostanában ráálltam arra, hogy olyan 2-3 pár kevésbé kopott cipőt váltogatok, így lassabban használódnak el... Mert ugye kellenek az illúziók... :(
És persze a cipők az előszobában sorakoznak szépen egymás mellett. Kedden aztán sikerült felemás cipőkben elmennek dolgozni, hasonló szín, eltérő árnyalat, díszítés és márka... És ezt persze kolléganőm vette észre, jó pár óra után... Kíváncsi lennék, magamtól mikor jöttem volna rá... Persze hatalmas röhögés lett belőle. 
Épp ezért a cipőket facebookra is kiposztoltam.
Szórakozott vagyok? Igen. Ez égő volt? Hát persze... Rengeteg ismerősöm lájkolta a képet, azt nem tudom, hányan néztek emellett és ezzel együtt hülyének...
Mindenesetre nem érdekel poénnak jó volt, túl is éltem...
De azért a reggeli cipőfelvételnél mostantól jobban odafigyelek...:)
---
Szerdán Zsanival futottunk össze egy kávéra. Eddig kétszer találkoztunk, azóta facén írkáltunk. Már régóta terveztük a személyes találkozást, most végre összejött.
És nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam vele. Az utolsó buszáig beszélgettünk, jóval 9 után értem haza.
Az már csak hab volt a tortán, hogy egy időre egy barátnője is vele tartott. Jó, ez persze csak vicc...;)
A reggel a lépcsőházba kikészített vödör vizet pedig nem használták el a takarítók... Ez érdekes... :)
A Spanyol Szuperkupa döntőt a Real Madrid nyerte a Barca ellen, így annyira nem nagy gáz, hogy elaludtam...
---
Bár semmiféle alkoholt nem ittam, csütörtökön alig bírtam felkelni. Hat óra elmúlt, mire az ágyból kimásztam, és 8 után értem be a munkahelyemre. 
És hihetetlen módon nem volt munkakedvem...:/ De azért tettem-vettem szorgalmasan...:)
Úgy látszik, ez egy ilyen hét: beszélgettem egy picit egy kolléganővel, akit jobbára csak látásból ismerek, és a facebookon levelezünk.
Ezt a napot beárnyékolta egy kis "agyfelbaszás" is, kicsit felhúztam magam, valamennyire jogosan, de azért túl is reagáltam picit a dolgot. Erről ennyi elég...:)
Elindultam haza, amikor is Zsanitól jött egy telefon, hogy fussunk össze ismét, egy kis németes segítség kellett neki. 
Segítettem, aztán ott folytattuk, ahol szerdán abbahagytuk. Nagyon aranyos lány, jó vele beszélgetni, komolyan is, "nemnormálisan" is... Egy újabb élmény volt...:)
A Mekiből vittem haza vacsit, és közben megnéztem a Vidi EL-meccsét, büntetőkkel ejtették ki a Trabzonspor csapatát, így bejutottak a csoportkörbe. A Basel, a Gent, és a Sporting Lisszabon lesz az ellenfelük. Sok sikert kívánok nekik, de azért remélem, hogy a bajnoki szezonjuk megsínyli a nemzetközi szereplést... :D
---
Ma ugyancsak később keltem, ugyancsak nem volt munkakedvem, de újfent megerőszakoltam magam, és dolgoztam többé-kevésbé serényen...:)
A Nemzeti Sportban volt beharangozó a női kézilabda bajnokságról, gyanúsan hízelgően írnak az ETO-ról, már-már "sajtkiéneklés" esete forog fenn, de remélem, az újságíróknak lesz igazuk, és meglesz az újabb bajnoki cím...:)
Este paralimpia összefoglalót nézek, tegnap ugye az úszó Sors Tamás címvédőként nyert 100 pillén, ma pedig egy ismerősöm evezett. 
Nem tudok semmit Móni eredményéről, ezért nagy izgalommal várom az összefoglalót...
Holnap reggel lottó. És tippmix. Tesómmal megbeszéltük, hogy fogadunk Kimi belgiumi győzelmére: egyrészt érik az első siker a Lotusnak, másrészt Räikkönen nagyon tudja ezt a pályát.:)
Persze az eső még közbeszólhat, a szabadedzések alatt ma végig szakadt az eső...
Este megyek Écsre, vasárnap meg jön Zalából az egyik unokatesóm, meg nagybátyámék, szóval jóóó lesz. 
De aludni nem nagyon fogok...:D
Ja, és a Forma-1-gyel egyidőben lesz holnap a Diósgyőr-ETO is, körkapcsolás lesz. Ma tudtam meg, hogy egy kolléganőm akár el is tudott volna vinni Miskolcra... :/ :)
Mindegy, majd jövőre... :D
---
Tudom, nem ez lett a legizgalmasabb bejegyzésem, de most így ennyire telt...:)
Jók legyetek, kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: