2012. augusztus 8., szerda

Feel the sunshine

Állítólag hétfőn volt az év legforróbb napja. Meg is adtam a módját: egész nap a lesötétített szobában döglöttem, tévéztem, olvastam, aludtam.
Nem túl aktív, nem túl izgalmas program, de kellemes volt, nagyon jól esett.
Az Olimpián nagyon örültem férfi kéziseink szerbek elleni fantasztikus győzelmének, majd a vízilabdás srácok tartottak erődemonstrációt az USA csapata ellen, jelezve, hogy számolni kell velük is.
Azt hiszem, Sidi Péter is aznap lőtt, aranyesélyét nem sikerült valóra váltani, de azért elmondható, hogy sportlövészetben három pontszerzőnk is lett a végén.
Mindezt úgy, hogy Sidi felszereléséből a hírek szerint loptak is, de ezt később cáfolták...:)
Kajak-kenuban pedig magabiztosan haladnak sportolóink a remélt végső sikerek felé...:)
Tegnap aztán elmentem Anyut látogatni a soproni szanatóriumba.
Ez a látogatás egy kicsit rendhagyó volt. Bátyám és sógornőm összeszedtek a soproni vasútállomáson, aztán elindultunk Bükre, a helyi termálfürdőben csobbanni egyet.
Nagyon régen voltam ott, szerintem olyan 6-7 éves koromban. Csak arra emlékeztem, hogy a medencék büdösek. Nos, a gyógyvizek még mindig azok.:)
Kalandosan indult a nap, mert fénykép alapján választottunk öltözőszekrényt, és hát eléggé "knapp" volt hármunknak.
Szemezgettünk a szaunával is. Csak hát Bükön ruhátlan szauna van. Ami nekem egy kicsit "fura".:) Meg aztán győri "élményeimből" kiindulva tuti, hogy két 65 kilós lány helyett, egy 130 kilós faszi flangálna előttem pucéran, ezt most inkább kihagytam... :D
Ja, és nem vagyok normális. Ez mondjuk nem újdonság.:) Mint ahogy iszogatás alkalmával is megvannak az aranyszabályok - jóllakottan menni, nem keverni, lehetőség szerint nem ücsörögni, hanem mozgolódni stb.-, itt is meglettek volna, de nem figyeltem oda... :/
Déltől 3-ig, tehát a legveszélyesebb időpontban voltunk a strandon. Persze nem kentem be magam naptejjel, és a pólómat is bent felejtettem az öltözőszekrényben...
Már az idejét sem tudom, mikor voltam utoljára a szabadban póló nélkül, ráadásul mindig is pólót szoktam venni, amint kijöttem a medencéből, most ez kimaradt. Le is égtem annak rendje és módja szerint...
A fürdő egyébként nagyon szép, voltunk meleg gyógyvízben, és hideg(ebb) pancsolós vízben is. De nagyon kevés volt a magyar, és még kevesebb a fiatal...
Bükről aztán visszamentünk Sopronba. Tesómék Spart kerestek, így el is jutottunk a vasútállomás parkolójába... Ami azért vicces, mert korábban arra panaszkodtak, hogy nehezen találják meg az állomást, mert nincs normálisan kitáblázva. 
Most már tudjuk: a Spar mellett van a vasútállomás. Ami egyébként nagyon barátságos, tiszta, ingyenes a WC, normális a büfé, Győrben példát vehetnének róla.
Ezután indultunk a szanatóriumhoz, de először az aluljáró-építkezésen landoltunk.:)
Elmentünk soproni törzshelyünkre lájtos vacsorára, picit beszélgettünk, aztán bátyámék kidobtak a vasútállomásra, fél 8-kor indult a személyvonat, ami persze minden bokornál megállt.
Az út szörnyű volt... 
Fájt mindenem, nem bírtam ülni, a lábaimat mozgatni, rákvörös vagyok... :/ :D
Ráadásul innivaló sem volt nálam, mert nem fért el a táskámban... :/
Győrbe érve aztán vettem egy 1,5 literes vizet, amit kb. 10 perc alatt megittam a Honvéd ligetben... Tűzoltás kicsit másképp...
Itthon picit tévéztem-neteztem, aztán alvás.
Csak este tudtam meg, hogy Lőrincz Tamás ezüstérmet szerzett birkózásban, 66 kg-os súlycsoportban.
Vízilabdás lányaink kikaptak az elődöntőben, így a bronzéremért játszhatnak.
A Debrecen focistái pedig hazai pályán, azaz Nyíregyházán kaptak ki a fehérorosz BATE Boriszov csapatától, így már biztos nem fog a Loki Győrben BL-meccset játszani... Pedig szó volt róla... :)
Ma már lementem Sportért, nemsokára pedig jön a hűtőfürdő, aztán Olimpia, egyebek mellett Magyarország-Izland kézilabda-meccsel. 
Mást mára nem tervezek, le vagyok amortizálódva... :/ :D
De majd valamit rögtönzök, ha meg nem, akkor nem.
Mert megtehetem!:)
Na, mára ennyi!
Jók legyetek!
Hajrá, Magyarok!:)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: