2012. augusztus 26., vasárnap

Az agyam eldobtam

Hát akkor egy kis ráadás. Annyi minden történt tegnap és ma, hogy az még egy posztot megér.:)
Tegnap picit sikerült elbambulnom a nagy melegben. Viszonylag későn ebédeltem, és nem mentem be a városba lottózni, meg újságért.
Huh, kegyetlen kánikula volt, írom ezt úgy, hogy nagyon szeretem...:)
Vészmegoldásként meccs előtt bementem az ETO Parkba, és a CBA-ban sikerült Sportot vennem. Lottót meg a Puma boltban adtam fel. Gyerekek... Van ott egy eladósrác, aki egyszerűen kiakaszt. Ha egy havernak meccsjegyet akarok venni, rá akar beszélni a bérletre. Ha csak körülnézni megyek be, rám akarja sózni az egész boltot. Amikor meg megkérdezem, hogy lehet-e lottót feladni, közli, hogy igen, de meccsjegyet már nem tudok venni. Mondom az nem is kell. Megkérdezi hogyhogy, már van? Mondom nincs, bérletes vagyok... Pff... Kiakasztó... :D
Majd indultam a meccs előtti kocsmázásra, de előtte még megittam gyorsan egy flakon ásványvizet (!).:)
Viszonylag hamar bementünk a Stadionba, és ott sörözgettünk...
Aztán jött a meccs. Hááát... Győri ETO FC-Kecskemét 3-1-es félidő után 5-1. Az első félidő valami fergeteges volt, ahogy mondani szokás, az ETO tetszés szerint alakította ki helyzeteit. Azon gondolkodtam, hogy mi vagyunk-e ennyire jók, vagy a Kecsó ennyire gyenge. Megállapodtam magammal, hogy valahol a kettő között lehet az igazság. Ja, és a szezon negyedik tizenegyesét végre sikerült belőni...:)
A szünet után volt egy jó 20 perces megmagyarázhatatlan visszaesés. Egyik cimbora kislánya az ETO új indulójára utalva találóan foglalta össze a történteket: "Ez nem sírig tartó szenvedély, ez sírig tartó szenvedés..." :)
Na, aztán még két gólt sikerült szerezni, és így nagyon sima lett a vége.
Hosszú idő után egy meccs, ahol a gólszerzőket memorizálni kellett. De talán sikerült: Varga Roland, Koltai, Strestik, Kronaveter, Kamber. A sorrend nem biztos...:)
Szóval láttam azt a játékot, amit várnánk a csapattól, de Pintér-fan továbbra sem vagyok..:)
Néha eszembe jut, hogy ha majd esetleg valamikor megtalálom szebbik és jobbik felemet, vajon ki fog-e járni velem meccsre.
Nos, tegnap az előttünk lévő sorban volt egy csaj, végig olvasott meccs alatt, meg mp3-lejátszót hallgatott, néha még táncolt is...:)
Úgy vagyok vele, hogy így inkább ne járjon... :D
Meccs után betértem a Borvirágba. Vagyis beestem. Nem vettem észre egy lépcsőt...:( :D
A tulajék mondták, hogy nem kell sietni, mostantól a meccsekhez és a szurkolókhoz igazítják a nyitvatartást. Végre...:)
Négy eddig ismeretlen srác csapódott aztán az asztalomhoz, elbeszélgettünk-elbohóckodtunk, jó arcok voltak.
Fél 11 táján értem haza, egy sör még itt is lecsúszott, meg ideiglenesen Pesten tartózkodó Gergő barátomnak is referáltam a meccsről. Igen, emlékszem, beszéltem Zsófival is... ;)
Aztán a változatosság kedvéért elalvásig a meccs ismétlését néztem tévében...:)
Ma elég nehezen keltem fel, meglepő módon két nem fogadott hívásom is, volt, pedig arra fel szoktam ébredni...
Olyan dél körül mentem újságért a kútra. A zebránál egy kolléganőm és barátja visszatolattak megkérdezni, hogy hova megyek. Nagyon rendesek voltak, el akartak vinni a kútig... Megköszöntem a lehetőséget, de inkább elsétáltam, ennyi mozgás kell....:)
Természetesen ilyen későn már nem kaptam Sportot, de legalább rég nem látott volt osztálytársnőmnél vehettem cigit. Meg Vöslauer ásványvizet, mert "roppant menő" kulacsban van...:)
Aztán "élményfürdő" a kádban, olvasgatás, meg döglés.
És el is telt a nap. Már vasárnap este van, holnap ebből következően hétfő... Három hét után az első utálnivaló hétfő... Nem baj, kibírjuk, erősek vagyunk!:)
Az sokkal jobban zavar, hogy közeledik az ősz, ma nagyon buta idő van...:/
És ennyi.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: