2011. január 29., szombat

Ráadás

Ma nem nagyon akartam posztolni, de mivel tesómék azt mondták, hogy ne buszozzak, mert értem jönnek kocsival, és majd együtt kimegyünk Écsre, így nyertem egy kis időt, és írok egy keveset.
Kicsit átszerkesztettem a csütörtöki bejegyzést, mert észrevettem, hogy az egyik "sztorit" középen félbevágtam, és az úgy nem volt az igazi... :)
Az írásokhoz "tartalmilag" csak nagyon kivételes esetekben nyúlok, mert ezek amolyan "rapid" posztok, mindenről ami így elsőre eszembe jut. Rapid? Nagyjából 30-50 perc közötti ideig pötyögök egy átlagos bejegyzést... :)
Jaj, még annyit, hogy természetesen Palotai fiatalokkal kapcsolatban elmondott gondolatai nem a legdöbbenetesebbek, hanem sokkal inkább a legtanulságosabbak voltak... Bár ez gondolom egyértelmű...
---
Elindult a gimis osztálytalálkozó szervezése. Kb. ősszel lesz Móváron, és immáron érettségink 10. évfordulóján gyűlhetünk össze...
Tök jó, hogy pont nemrég említettem meg, hogy közeledik... :)
---
Balázsék Morning show-jában egyik reggel a szüzesség volt a téma. Csak fél füllel hallottam, mert messze is van a rádió, meg hát mégiscsak munkahely... :P
Na mindegy, arra jutottak, hogy 20-25 évesen már "ciki" - lányok esetében...
Szóval ja... Sok dolgot átgondoltam ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, nem lesz depi, nem lesz para, ha lesz valami lesz, ha nem lesz semmi, akkor meg nem lesz semmi.
Már ott tartok, hogy szinte félnék tőle. Nem kimondottan attól, hanem úgy az egésztől, cakkumpakk. Akkor meg nem erőltetem a dolgot...
---
Megvertük a lengyeleket! Őrült meccs volt, 3-0-ra vezettünk, aztán a lengyelek 14-10-re, majd mi asszem 19-14-re, a vége 31-28 lett nekünk. Őszintén szólva kapcsolgattam is a tévét, nem volt idegzetem végignézni. És ami fura: ezen a VB-n mindig akkor játszottunk gyengébben, ha célzottan leültem a tévé elé, és figyeltem a meccseket. Ha háttérben szólt a tévé, vagy kapcsolgattam, akkor meg jó volt a játék.
Szóval még van esély a 2012-es olimpiai részvételre, és ez most mindennél fontosabb. :)
---
Bemutatták Ferrari idei Forma-1-es versenygépét. Szóval közeledik a szezon. :) Az egységes Olaszország létrejöttének 150. évfordulója alkalmából F150-esnek keresztelt versenygépet Fernando Alonso próbálhatta ki először a sajtó nyilvánossága előtt.
---
Rengeteg sérült az ETO focicsapatában, nem tudom, mi értelme lesz így az edzőtábornak...
Mindenesetre igazoltunk egy újabb horvát gyereket, tesztelünk egy kongói válogatottat, és (elő)szerződést kötöttek a vezetők a honvédos Takács Ákossal.
A hallássérült srác egy csupaszív játékos, ha úgy játszik majd nálunk, mint pár éve a Fradiban, akkor még sok örömünk lehet benne... :)
---
Jaj...
Csütörtökön már a Fábry-show-n elaludtam, tegnap meg este 10-kor beraktam a tesómtól születésnapomra kapott Hitler-Sztálin-DVD-t, de 10 perc után kikapcsoltam, és lefeküdtem aludni. Hulla voltam, de most már talán valamennyire kipihentem magam.
Most majd összerakom a hazavinnivalókat, picit takarítok, pakolászok, aztán valamikor délután go Écs. Palacsintaparty. :)
Holnap jövök vissza, és most kivételesen icipicit várom a hétfőn is, mert délután X-faktor-koncert. :)
Ennyi voltam.
Jó hétvégét Nektek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: