2011. január 3., hétfő

Elkezdtük

Csütörtökön már semmit nem csináltam. Mármint nem mozdultam ki a lakásból. Mármint nem mentem le a lakásból. :) Itthon tévéztem, olvastam, neteztem, játszottam, és el is telt a nap. Este jött Anyu, és bent is aludt.
Viszont pénteken is dolgozott, ami azt jelenti, hogy 5-kor kelt, és én is keltem vele, kávét főztem, lekísértem, stb.
Aztán lementem újságért, és már nem tudtam visszaaludni... :/
Még délelőtt befutottam tesómék, de mivel éjszakás volt, hamar le is feküdtek még egyet aludni.
No, azért ez túl aprólékos leírás... :D
Felkeltek, rendeltünk kaját. Sajtkrémes-mozzarellás-tükörtojásos pizzát választottam. Egy jó tanács: sörözés előtt ilyet NE! :D Kicsit megviselte a pocimat, mármint nehezen csúszott a ser- eleinte... :)
Majd befutott Lui barátunk, és együtt hangoltunk az esti murira. Még az utolsó pillanatban is zenéket válogattam a külső vinyóra, mert laptop az volt, de zene csak korlátozott mennyiségben. Ezen valamennyire változtattunk. :) Amiről viszont elfeledkeztünk: nem volt Himnusz. Helyesebben volt: lengyel, olasz, spanyol, finn, és székely. Magyar az nem. Így a Székely Himnuszt hallgattuk meg éjfélkor, azt is valami elég érdekes, '30-as évekbeli változatban... :)
És maga a buli: Marcalvárosban, azaz Kun Bélán voltunk, a MEOSZ-irodát kaptuk meg. Őszintén szólva kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz, de mindent egybevetve jól éreztem magam. Kb. nyolcan voltunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, ettünk-ittunk-nem bánkódtunk. :)
A házi pálinkát szerencsére sikerült kihagynom, így a repertoárt ezúttal sör, pezsgő, és kávé jelentette. Még este 11 táján is kávét főztek ezek a lököttek, és nem hagyhattam ki. :) Hajnali fél 3-kor meg már éjjel-nappaliba mentem- sörért... :)
Tényleg jó volt. Bohóckodtunk, de például Luitól kaptam- az ő szavaival élve - "lelki masszázst" is. Nagyon jól esett... :)
Olyan 6 óra magasságában indultunk haza, és tesómmal itthon még két sört megittunk. Részeg ember őszinte- mondják. Na, mi aztán főleg nagyon őszinték voltunk. És teljesen készek... :)
Aztán alvás 7-től kb. délig. Jaj, hogy én mennyire szét voltam esve... :/ :) Biztos a kávé volt az oka... :D
Ja: továbbra sem vagyok híve a karácsonyi/szilveszteri idézet-SMS-továbbításnak. "VIP-emberkéimnek" én is írtam persze, saját megfogalmazásban. A számomra legkedvesebb válasz SMS Gábor barátomtól érkezett. Sok jót kívánt az új évre, és egy csajt. Aranyos, nem? :) Na már most. Egy csaj is jó. Több csaj még jobb. Sok csaj meg sok jó... :)
Azért viszonylag hamar sikerült összeszednem magam, ezután Comedy Centralt néztem, ott is Besenyő családot. Betegek. :) Szóval nagyon jól kezdődött az év... :D
Valaki pedig újra megjelent az életemben. És ennek nagyon örülök. Délután vele MSN-eztem, aztán kimentem Écsre.
Vagyis... Elnéztem a menetrendet. Nem voltam rá felkészülve, hogy 1-én szombaton a vasárnapi menetrend érvényes. Így a délutánit pont lekéstem, a fél 7-esre meg kb. 2 órát kellett várnom. A Holló meg persze nem volt nyitva... :/ Mellette persze vannak más kocsmák, de én hűséges típus vagyok, ezért máshová nem tértem be... :)
Écsen "semmi extra". Vagyis a szokásos. Vagyis jó volt.
Tegnap délután jöttem vissza.
Volt Való Világ-párbaj. Olivér maradt bent, de ebben semmi meglepőt nem láttam. Papírforma. Ez az Oli meg az Alekosz együtt hatalmas arcok. Komolyan mondom, sírva röhögök rajtuk...
Anikó meg? Fura volt nekem, hogy a "rossz lány"-ként bekerült csaj a legnormálisabb. Aztán most olvastam, hogy ő Pesten játszott már valamilyen színdarabban, meg indult valamelyik ismert szépségversenyen is. Vagyis nem éppen a műkörömépítés a fő profilja. Ami vagy igaz, vagy nem. Igazából teljesen mindegy, mindenesetre nem ért váratlanul.
És úgy egyébként meg Király L. Norbi elmehet a fenébe! :D
A köztársasági elnök sajtóosztályán meg nem tudnak helyesen írni. Sajtóközleményeik hemzsegnek a hibáktól. A Himnuszt sem sikerült pontosan idézni. Azért ez elég gáz.... :/
No, ez azt hiszem ennyi.
Ma még eggyel jövök.
Mivel lendületben vagyok, ezért lehet, hogy most azonnal... :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok, és még egyszer BUÉK! :)

Nincsenek megjegyzések: