2011. január 5., szerda

Meg a melót is elkezdtük

Mármint ma már én is visszatértem...
Tegnap reggel viszont a sírás kerülgetett. Előkészítettem a reggeli kávémat, cukor, tej bele, ahogy kell, és kavargatás közben kiborítottam az egészet... Szerencsére volt még a főzőben, eltakarítottam a nyomokat, meg újra elővettem a cukrot, tejet, aztán tudtam még inni, de kb. 2-3 percet késett a reggeli ébredés eme oly fontos rituáléja.
Majdnem sírtam azért is tegnap, mert reggel 7-re állítottam be az órát, és megint csak 8 után sikerült felkelnem... Ebben csak az volt a szomorú, hogy azon gondolkodtam, hogyan fogok felkelni ma 5-kor. De ez is sikerült... :)
Gombi a Való Világban viszont nem szarozik. Sír. Férfi létére sír, ha úgy hozza a helyzet. Nincs ezzel gond, előfordul, megesik. De ennek tegnap szinte egy külön műsort szenteltek az RTL Klubon. Mert amelyik pasi sír, az meleg. Aki meg azon gondolkodik, hogy valaki meleg-e, ő maga is meleg, sőt ő mindenképpen az, mert hetero pasi nem gondolkodik azon, hogy egy másik pasi vajon meleg-e, avagy nem. Értitek? :) Ilyen, és hasonló témák a Való Világ új háttérműsorában, a Neked Való-ban, a VIVÁ-s Ben vezetésével. Aki amúgy az RTL Klubon már Bence... :)
---
Még a Mikulás-ünnepség után küldtünk csomagokat Devecserbe vörösiszap-károsult gyerekeknek. A csomagok odaértek, kaptunk az ajándékozásról fényképeket a suli egyik pedagógusától. Jaj, igen aranyosak voltak... :)
Viszont: azon a faszin viszont az agyam eldobtam, aki élete legboldogabb napjának tekinti az iszap-katasztrófa napját, mert így 40 ezer forintos vályogviskója helyett 15 milliós kéglit fog kapni. Na, azért az nem semmi...
---
Tegnap IWIW-eztem. Reagáltam valakinek a bejegyzésére üzenőfalon, visszaigazoltam egy ismerőst, és írtam valakinek a képéhez. Lehet, hogy a gépemmel van a baj, de ez nekem kb. olyan 20 percet vett igénybe... Szóval durva... Ingyen van, meg ennél nagyobb bajom sose legyen. Na de azért na... :)
---
A szilveszteri bulinál elfelejtettem elmesélni. Beszélgettem valakivel, aki közeli kapcsolatban van az egyik győri szórakozóhely tulajdonosával. Ő mesélte, hogy nem igazán érdemes sztárvendéget hívni, mert az emberek többnyire nem amiatt mennek oda, sőt olyan is van, hogy észre sem veszik, hogy a kedves vendég már a színpadon produkál, mert az ő zenéjét játssza a DJ amúgy is, és azt hitték, hogy az még az. Ez megint egyszerű, mint a Gombi-s eszmefuttatás... :)
Érdekes gondolatmenet, mindenesetre azért jó pár helyen mégis működik a dolog, meg aztán anno Szombathelyen is nagy flash volt mondjuk Animal Cannibal-ékkal váltani pár szót, vagy épp Gangxsta Zolee faszságait hallgatni. :) Mondjuk ehhez a szórakozóhely kocsmarészében kellett dartsozni, amikor fent nevezett személyek megérkeztek... :D
---
És megérkezett a fizu, a tizenharmadik havi is rajta van a számlán. Zsír. Holnap asszem valamennyire a seggére verek. Ez meg már mondjuk annyira nem zsír...
Ennyi mára.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: