2011. február 1., kedd

Film- és koncertélmény :)

Hát, szombat óta azért történt egy s más, szóval kezdem is! :)
Még a bejegyzés megírása után felmostam, takarítottam egyet, utána meg rántottát sütöttem- volna. Aztán az olaj épp elkezdett füstölni, szerencsére épp akkor futottak be tesómék, és sógornőm segített korrigálni a dolgokat. :)
Écsre indultunk, de előtte megittunk Baluval a Hollóban egy kávét, aztán Lui barátunkat is meglátogattuk.
Ezután pedig kimentünk szüleinkhez, és Editék palacsintát sütöttek. Úri dolgom volt, én csak kentem és ettem. :P Rengeteget, jaj de nagyon sokat! :)
Meg tévéztünk, zenéket, filmeket válogattunk, beszélgettünk, és ugyanez volt nagyjából vasárnap is.
Jaj! A földrengésből nem éreztem semmit. Biztos érdekes lehetett, de én nem szeretném az ördögöt a falra festeni, szóval nem várok újabbat, hátha az nagyobb lenne!
---
Vasárnap volt az ETO-Fradi női kézilabda meccs, szoros első félidő után sima végjáték, 33-21.
A focisták most Törökországban edzőtáboroznak, és már hivatalos: Takács Ákos már a téltől nálunk folytatja. A teremfocin a fiatalok felejtősek voltak, mondjuk épp úton voltam, nem láttam semmit belőle...
Nagy Laci a tegnapi határidőre sem adott választ, hogy jövőjét a magyar válogatottban képzeli-e el. Szerintem most már elmehet a pi... szóval a sunyiba... Hihetetlen, hogy így hülyíthet játékostársat, vezetőt, szurkolót...
A bundaügyben meg állítólag hamarosan konkrétumok lesznek. Kíváncsian várom a fejleményeket, mi elvileg egy meccsel "szerepelünk a listán", egy 2009-es Ligakupa-meccs: Győri ETO FC- Lombard Pápa 0-4. Vicces. Egyébként ez a kupa engem sosem érdekelt, ezek szerint a játékosokat sem. Vagyis de, csak máshogy...
---
Na, most így beágyaztam a sporthíreket, nem lesz több, ígérem.
Vasárnap este filmet néztem számítógépen. Olyan régen csináltam ilyet, hogy nem is volt a gépen lejátszóprogi. :) Miután ezt Jocó mester segítségével pótoltam, a Túl jó nő a csajom című mozit néztem meg. Éjfélre lett vége, akkor meg kiment az álom a szememből, és HVG-ot olvastam kb. hajnali 1-ig. 5-kor meg keltem. De ez már egy másik történet. :)
Szóval a film története dióhéjban (port.hu):
Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja.
Szóval. Vannak a filmnek erőltetett, kimondottan gyenge részei. Például Kirk családjának "ábrázolása" nagyon gáz.
De azért voltak a filmben elgondolkodtató dolgok.
Ha nem is osztályozom konkrétan a nőket, természetesen előfordul, hogy lejátszom magamban a dolgokat, és eldöntöm, hogy nem illenénk össze, mert kevés vagyok hozzá. Hogy az önértékelésemmel van-e baj, vagy kisebbségi komplexusom van, azt nem tudom.
A filmben lévő "testi dolgokkal" kapcsolatos parák is jelen vannak, de ez gondolom természetes.
Nem, én nem szoktam hibát keresni valakiben, hogy "egalizáljon". Maximum azért keresek hibát, hogy ábránduljak ki valakiből... De ez inkább stílusbeli dolog...
És itt is: a nők, és a piedesztál. Hogy a nők nem szeretik, ha istennőnek tarják őket, mert attól tartanak, hogy ennek a "szerepnek" nem tudnak megfelelni, és ez mérgezi meg a kapcsolatot.
Hogy ez így van-e, azt csak a nők tudják. Gondolom... :)
Na, ez így elég összevisszaság lett, pedig nagyjából eldöntöttem, mit írok a filmről, de nem teljesen így gondoltam... :)
Ja, még persze annyit, hogy a filmbéli happy end is csak összejön valamikor... :)
Tegnap meló után hazahoztam a cuccaimat, és mentem be a városba, Anyuval találkoztunk. Ettünk valamit a Mekiben, aztán meg kezdődött az X-faktor koncert.
Pozitívan csalódtam. Vecáról sejtettem, hogy aranyos, tudtam, hogy szép hangja van- én főleg miatta mentem. :) De a Vastag-tesók is nagyon jók voltak. Főleg Csaba: gondolom, az RTL-nél valamennyire kikupálták őket, de tényleg nagyon jól bánt a közönséggel. Jók voltak a szövegei, tetszett a show, amit produkált.
Énekelt két Fenyő-számot, akkor volt kis táncitánci, a Királylány-nál kijött a közönség közé, nekem a legjobban mégis a Bon Jovi-féle It's my life tetszett, amolyan "vegyes" változatban: lassú indítás után begyorsulós, nagyon tetszett.
Ja, és a nézőtéren a csajok voltak nagy-nagy többségben, mondjuk ez teljesen várható volt. :) A korosztályt hagyjuk! :) Az is várható volt! :D
Este 8-ra már itthon voltunk, Anyu is bent aludt. Ja, egyébként neki is tetszett a koncert, pedig a külföldi nótákat annyira nem csipázza... :)
Lehet, hogy valaki feltörte a facebookomat? :O Tegnap délelőtt valamit kitettem üzenőfalra. Pedig melóban baromira nem szoktam facebookozni... De ki tette volna, és miért? Ez egy rejtélyes dolog... :/
Ma meg bombariadó hátráltatta a győri városi tömegközlekedést. Állítólag kettő is. Ki lehet ilyen pihentagyú barom? Remélem elkapják, és elveszik a kedvét az ilyen jellegű viccektől... :/
---
Szóval ennyi. A filmes részt lehet törlöm. Ebben a formában nem jön át, amit írni akartam! :$ :) De lehet, hogy marad. Max. hülyének néztem. Ígyjárás.
Holnap találkozom Nikivel, a hét többi részét még nem tudom.
Majd kiderül. És majd elmesélem! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: