2011. február 5., szombat

Vacsoravendég

Valamit még szerettem volna írni a filmmel kapcsolatban. Túl jó nő a csajom. De nem tudom pontosan, hogy mit.
Annyi szent, nem egy nagy eresztés, viszont tényleg "tanulságos" valamennyire. Korábban még talán azt írtam volna, hogy egy lúzercsávó a főszereplő. Most már azt mondom, hogy egy tapasztalatlan srác első komolyabb "szárnypróbálgatásai" vannak a filmben.
Köztük jó pár - itt nem részletezendő, de magától értetődő - nehézséggel, melyektől bizony én is tartok/tartanék.
Egyébként a filmtől függetlenül írom, hogy mostanában átgondoltam pár dolgot. Ennek egyik legfőbb eredménye az, hogy ezennel vége az "önfikának". Itt a blogon, és a való életben is. Nem fogom magamat sajnáltatni és szidni sem... :)
Kis hibákkal, de nagyrészt elégedett vagyok az életemmel, és az utóbbi időben végérvényesen rádöbbentem, hogy szerencsére tényleg olyan emberek, barátok és barátnők vannak jelen az életemben, akiknek csak hálás lehetek, és akik miatt - sem - engedhetem meg magamnak, hogy "hülye lúzer"-nek tartsam tartsam magam. Lehet, hogy nem érthető, és/vagy hülyeség, de ez most nem zavar. :)
Az egyéb "változtatásokról" nem írok. Nem beszélni kell róla, hanem megélni. Ha meg nem sikerül, akkor saját magammal cseszek ki. Ha meg sikerül, és lesznek pozitív változások, akkor majd mesélek erről is.
Tegnap este megnéztem a 40 éves szüzet is. Voltak benne jó poénok, de úgy zusammen nem nagy eresztés. egyszer nézhető. De a piedesztál megvolt. És valóban van benne valami... :)
---
Szerdán volt nálam a Niki. Kávéztunk-beszélgettünk-tévéztünk... És sütöttünk együtt rántottát. Szépen megosztottuk az elkészítést, és a mosogatást is. Na meg persze a kaját. :D
Nem tudom, erre tök rég óta "vágytam", hogy a konyhában együtt "bűvészkedjek" egy lánnyal. Az olyan jó... :) Igazából nem tudom, miért, de jó. :)
Még nem volt benne részem. Na jó, Anyu és sógornőm családtagok, őket most nem számítom bele. :)
És tényleg nagyon ügyesek voltunk, legközelebb majd jöhet valami komolyabb. :) Meg egy másik lánnyal is beszéltünk félig-meddig komolyan valami hasonló projektről, remélem, sikerül összehozni. És nem félteném tőle a konyhámat. ;)
---
10-én aláírják a szponzorációs szerződést: az Audi lesz az ETO focicsapatának főtámogatója. Három év, a hírek szerint évi 350 millió forint. Meg lesz új ETO-induló, meg valamikor jön a Bayern-öregfiúkcsapata, a részletekről majd jövő héten tájékoztatnak.
---
Ez a Való Világ egyre betegebb... Idegbetegek, depisek, nagyon durvák... :) Kíváncsi vagyok, ki nyer a végén, de napról-napra silányabbnak tűnik a felhozatal... :)
Szandika kizárása, majd visszaengedése elég furcsán vette ki magát. Nem dőltem volna a kardomba, ha kizárják, bár az sem ráz meg különösebben, hogy végül maradhatott. De ha végül ő nyer, na az már érdekes lesz... Ne nyerjen! :)
Tetszett ez az iskolás bohóckodás. Nekem a matektanár srác volt a legszimpatikusabb. :)
A magyartanárról kiderített "győri szál" no comment- felesége a Révaiban érettségizett. És ez hír volt a Kisalföldben... LOL! :D
Ledöbbentett, hogy a magyartanár azt mondta, hogy azt szeretné a fiataloknak bizonyítani, hogy ha példaképeik - pl. Alekosz - végig bír ülni 45 percet, akkor ők is képesek rá. Hm... Változnak az idők, változnak a példaképek... :)
---
Most majd valamikor megyek Écsre. A szokásos program, semmi extra nem várható.
A következő hétvége viszont valamelyest eseménydúsabbnak ígérkezik.
Pénteken Patio mozgássérült barátaimmal, szombaton meg buli Zeleséknél... Azok a bulik pedig nem szoktak rosszul sikerülni. :)
---
Hosszú idő után új internetes naplót vettem fel rendszeresen olvasott blogjaim közé.
Renit még a teleshopból ismerem, egy hónapot dolgoztunk együtt, öt évvel ezelőtt. Azóta kb. kétszer találkoztunk, de a különböző közösségi portálokon szoktunk cseverészni.
Reni egy pesti egyetemen tanul, most azonban az Erasmus-program keretében egy évet Hollandiában fog tölteni, blogra erről a kalandjáról szól. A rá jellemző vidám-érdekes stílusban. Érdemes beleolvasni! :)
---
Na, mára ennyit akartam.
Nagyon szép idő van, már-már tavaszias. Nagyon tetszik. :)
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most, hogy olvastam ezt a bejegyzést (főleg az első bekezdést), az jutott eszembe, hogy ilyen akkor kívánkozik ki az emberből, ha jó idő van, süt a nap, minden szuper, mint pl. ma, de te ezt reggel fél 8kor írtad:D:D és akkor még nem volt ennyire szép minden... Hogy lehet ez??

Unknown írta...

Mesterem,

ezt az első bekezdést már én is vártam; régen eljött az ideje...

Gábris írta...

Hmm... Írás előtt már voltam kint cigizni, és bizony valami tényleg volt a levegőben, a füstön kívül is.:) És valóban, kijött a tavaszias feeling. Meg különben is és egyáltalán: jól érzem magam a bőrömben per pillanat! ;)
Köszönöm Neked is, Tibi! Igyekszem!