2011. február 12., szombat

Bioritmus

Vannak dolgok, és vannak emberek, akik - egy újabb Alekosz-bonmottal élve - jó hatással vannak a bioritmusomra.
Nem kell feltétlenül konkrét személyes találkozásnak lennie, egy SMS, egy beszélgetés MSN-en, egy összefutás-odaköszönés valahol, és már dobott is valamennyit a kedvemen.
Ez csak úgy eszembe jutott... :)
---
Kubica jobban van. Nem várt tempóban javul az állapota, és ezzel még kezelőorvosainak is nagy meglepetést okoz. Két nagyon komoly műtétet hajtottak végre rajta, de már nincs az intenzív osztályon, és a lehető leghamarabb versenyautóba akar ülni.
Valószínűleg egykori BMW-s csapattársa, Nick Heidfeld fogja helyettesíteni, de a hivatalos bejelentés még nem hangzott el.
Mindeközben a jerezi teszteken az összes csapat üzent a lengyel versenyzőnek. Minden csapat elhelyezte autóján a fotón látható lengyel nyelvű feliratot, melyben mielőbbi gyógyulást kívánnak Robertnek. Szép gesztus, és egyben ékes bizonyítéka annak, hogy a profizmus, a sport és az üzlet mellett azért az emberi dolgoknak is fontos szerep jut a száguldó cirkuszban, és hogy a Forma-1-ben szerencsére nem divat a fociból - sajnos - ismert "utállak, mert 'Kubicás' vagy, én meg téged, mert Vettelnek szurkolsz."-felfogás. Mármint jó esetben nem jellemző. :)
Kubica borzasztóan optimista, már az idén versenyezni akar. Elszántsága elismerésre méltó, aztán hogy mit hoz a jövő, az majd kiderül.
Ha már sport, ETO-zok egy kicsit. 10-én megszületett a megállapodás a az Audi és a focicsapat között, így a négykarikás német autógyár évi 350 millió forinttal fogja támogatni "aranylábú fiainkat". Már röppentek fel olyan hírek, hogy a pénz elsősorban az utánpótlásra fog menni, ami így első hallásra szép dolog, de én élnék a gyanúperrel, hogy ez az osztogatás lehetőségének melegágya.
Meg van új ETO-himnusz is... Egyelőre Youtube-on még nincs fent, így nem tudom belinkelni. Szép a szimfonikus zenei háttér, de a szöveg nem kicsit giccses- egyébként Dobrády Ákos követte el...
Nagy László, az FC Barcelona kézilabdázója másfél éves huzavona után végre lemondta a válogatottságot. Nem tartom egyenes embernek, és már nem is várom vissza a válogatottba. Lehet, hogy tanulságos-jogos érvei vannak, de a másfél éves cirkuszt nyugodtan kihagyhatta volna...
Meg van újabb magyar vonatkozású bundaügy is... Magyar játékvezetői hármas dirigált egy Észtország-Bulgária barátságos meccset, a végeredmény 2-2 lett, mind a négy gól büntetőből született...
Annyira, de annyira elszomorítanak ezek a hírek... Nem veszik észre ezek a vadbarmok, hogy a szurkolókat, a futball szerelmeseit köpik le, döfik hátba ezekkel a faszságokkal? Dehogynem veszik észre, csak éppen leszarják... Bocsánat...
Lezajlott a magyar válogatott első idei meccse is, 2-0-ra vertük Katarban Azerbajdzsánt. :) Durván hangzik, nem? :) Az, hogy mi értelme volt a meccsnek, majd a Hollandia elleni két EB-selejtezőn kiderül... :)
---
Van egy lány, az Ebi. Azaz Evelin. Január 6 óta, ha mindketten netközelben vagyunk, minden este megbeszéljük facebook-on a Való Világ és a Barátok közt aktuális eseményeit. Egy üzenőfalon feltett kérdésemmel kezdődött a párbeszéd, és már túl vagyunk az 500. kommenten is. :) Csak az fura, hogy ha közben MSN-ezek valakivel, mindig enter-rel akarom elküldeni a mondandómat, és csodálkozom, hogy miért nem sikerül... :)
---
Ez a hét egyébként viszonylag hamar eltelt, és viszonylag passzívra, keveset mászkálósra sikeredett.
Péntek... Jaaj... Megint az a péntek volt, amikor ebéd után még összejön egy csomó meló, egy utolsó elég durva hajrát kell tartani- utolsó erőtartalékaim mozgósításával... :)
Aztán munka után Luiékkal elmentünk a Patio étterembe.
Már az is durva, hogy rájöttem, mostanában baromi keveset vagyok a belvárosban, pedig gyönyörű, és érdekes hely.
Az "új" Patioban is most voltunk először. Mozgássérültekkel mentünk, elvileg akadálymentes hely, gyakorlatilag nem teljesen az, de a személyzet nagyon segítőkész volt, és mindent megoldottunk, három kerekesszékes emberkével voltunk- emeleten. :)
Érdekes este volt, ismét a bohóckodás, és a nagy komolyság határait feszegettük egyszerre.
Nem tudom, hogy írtam-e már, de már nem agyalok azon, hogy ki az, aki ép ismerőseim közül el "merne" jönni velem "sorstársaim" közé. Ha úgy alakul, elhívom, ha miattam, a kedvemért eljön az oké, ha meg nem, az is oké. De csak azért nem fogok valakit "nemelhívni", mert biztos rosszul érezné magát. Ha ilyen kétségei vannak, úgyis szól. Vagy nem?
Ismét csak nem mertem újdonságot, ismeretlen kaját kipróbálni, pedig nagyon csábító volt az étlap. Cordon bleu-t ettem hasábburgonyával, és paradicsomsalátával, meg két almafröccsöt ittam hozzá..
Láttam barátja társaságában egy volt kolléganőmet. Ez az, aminél nekem nem kell(ene) több. Péntek este a barátnőmmel egy étteremben vacsora, leöblítve egy üveg borral... Jó volt látni őket... :)
A szomszéd asztalnál pedig férjével Katrine Lunde Haraldsen, a Győri Audi ETO KC norvég kapusa vacsorázott férjével... Annyira örültem volna egy közös képnek, de azért enyhén gyerekes lett volna megzavarni őket.
Este 10 után értem haza, teljesen kiment az álom a szememből, olvastam-tévéztem, két sör mellett... Ismét hajnali kettőkor kapcsoltam le a villanyt... :/ :D
Ma már voltam lenn újságért, már csak este mozdulok ki a lakásból, a Zeles-tesókhoz vagyok hivatalos... :)
Jó lenne viszonylag "lájtos", murit csapni, mert ma döglés, holnapra viszont tervezek ezt-azt, szóval jó lenne, ha nem a "regenerálódás" kötné le fő energiáimat... :P
Így asszem ennyi is. :)
Jó hétvégét mindenkinek, puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: