2011. február 19., szombat

Vegyesfelvágott 21

Vegyesfelvágott nélkül nem GosziBlog a GosziBlog, így most felélesztem ezt a címet. Nem mintha nem lett volna mostanában ilyen "ömlesztett bejegyzés", de Vegyesfelvágott kell néha. Főleg, mert a 21-es állítólag szerencsés szám. :)
---
Ha összefutnék ama bizonyos jótündérrel, és jó lennék nála egy kívánságra, akkor valószínűleg csalhatatlan emberismeretet kérnék tőle. Mert tényleg nagyon jó lenne "olvasni" tudni, ki milyen ember, kitől mire számíthatsz, ki az aki tényleg jó fej, és ki az, aki csak megjátssza magát neked.
Amúgy ennek jelen pillanatban nincs személyes háttere, főképp a ValóVilág kapcsán jutott eszembe. Olivér kiesése után egyes emberek olyan szinten fordultak ki magukból, hogy az döbbenet. Még akkor is meglepő, hogyha forgatókönyv szerint megy a műsor. Ami persze teljességgel lehetséges.
Már többször írtam, igen, nézem a műsort, még ha ezért sokan "kultúrbarbárnak" is tartanak, és próbálom leszűrni belőle a magam kis tanulságait.
Mondjuk a benti emberkék nagy része annyira ostoba, hogy az valami hihetetlen. Nincs olyan közöttük, akire egyértelműen mondanám, hogy szurkolok neki.
Alekosz mondjuk egy külön kategória. A személyisége szerintem nem teljesen okés, de azok a szövegek... A tegnapi Jerzy-osztás: "Te egy retardált légpisztoly vagy!" Ilyen szövegek honnan jönnek neki? :)
Ugyancsak tegnap formált véleményt a fiú-lány barátságról, erre majd valamikor bővebben visszatérek, most terjedelem, és idő hiányában nem fog menni...
---
Sportrovat. :)
Forma-1: elterjedtek olyan hírek, melyek szerint Kubica állapota korántsem olyan jó, mint ahogyab ezt kommunikálják. Az infó Robert barátnőjétől ered, de persze mindenki rögtön cáfolta. Azért remélem, tényleg nincs nagy gond... Mondjuk az, hogy a keze-lába 17 (!) különböző helyen tört el, egészen elképesztő szám...
Helyettese egyébként Nick Heidfeld lesz, akit nem nagyon kedvelek, de a BMW-nél csapattársak voltak, ismerik egymást, szóval a lehetőségekhez mérten lesz "csapatmunka" is.
Vettel meg - már elnézést - olyan szinten nyalt be csontig a Ferrarinak, hogy majdnem leestem a székről, amikor olvastam. Hogy gyerekkora óta erről a csapatról álmodik, meg ha tehetné, világkörüli útra küldené Alonsot vagy Massát, hogy vezethesse az egyik autót... Nevetséges, komolytalan! :)
Baumgartner neve pedig felmerült a Hispania Racing Team második számú pilótájaként. A kacsát szerencsére hamar lelőtték. Nem, nem utálom Zsoltot. Mondjuk nem is szeretem, ez is igaz. Pontot is szerzett 2004-ben az USA GP-n a fostalicska Minardival, ezért is riszpekt, de semmi eredményt nem mutatott fel versenyzőként más kategóriában. És ez égő. Pedig a Forma-1-tapasztalat nagyon jó referencia.
Foci:
Kikapott a Barca a BL idei első fordulójában az Arsenal otthonában. Nem aggódok, a visszavágón remélhetőleg simán a maguk javára döntik el a továbbjutás sorsát.
Ronaldo pedig bejelentette visszavonulását. Nem a Cristiano, hanem a másik. Az igazi. Il Fenomeno. Én nem nagyon kedveltem, mocsok húzásnak tartottam, amikor a 2002-es VB után a Real Madridhoz igazolt úgy, hogy előtte az Internazionale időt és pénzt nem kímélve mindent megtett a felépüléséért. Ő pedig így hálálta meg. Persze nyilván a milánóiak sem jártak rosszul.
Voltak hülye dolgai, de el kell ismerni, játékosként egy zseni- volt, a jelen állás szerint.
Azért írhatok én itt bármit a Barcáról, vagy Ronaldoról, mazochista módon azt várom már cefetül, hogy a magyar bajnokság kezdődjön. Március 2-án fogadjuk az MTK-t Magyar Kupa-meccsen, 5-én pedig már a Vasast bajnokin. Ma amolyan felvezetésként Ligakupa-meccs lesz a Haladás ellen, de csak tévében nézem, ez a sorozat nem élvez sajnos prioritást... Ja, utána pedig a kézis csajoknak lesz BL-meccs. Tőlük egyébként a szezon végén távozik Aurelia Bradeanu. Nagyon sajnálom, Mika hozzánőtt ehhez a csapathoz, már a 2005-ös első "újkori" bajnokcsapatnak is tagja volt. De sajnos a vezetőség a játékoskeret összeállításakor nem mindig hallgathat az érzelmekre. Azért jó lenne, ha Bajnokok Ligája-győzelemmel koronázhatná meg győri pályafutását. :)
---
Mostanában megint mindig úgy alszom el, mint akit fejbe lőttem... :/ Este 10 körül lelövöm a gépet, beállítom a telefont, beprogramozom a tévét, elkezdem kiolvasni a Nemzeti Sportot, és reggel azon kapom magam, hogy az elejét már nem is olvastam. Mert mindig hátulról kezdem... :) Azért ez nagyon komoly... :/
---
Elkezdtem fogorvoshoz járni. Egy fog elkészült, még hármat kell mókerálni. Rosszul hangzik, de én azt hittem, még ennél is rosszabb a helyzet. Viszont ez a doki nagyon ügyes, jól dolgozik, és abszolút nem fáj, amit csinál. Csak hát kellemetlen...
Ja, és a Holló felett van a rendelője, de most kénytelen vagyok becsapni a reflexeket... :D
---
Felírtam a kis cetlimre, hogy Bakács Tibor Settenkedő. De tudjátok mit? No comment...
Voltál már úgy szupermarketben, hogy éhes voltál? Valószínűleg igen. És úgy, hogy nem volt nálad pénz? Na, ez már kevésbé valószínű... Celeb vagy? Még akár az is lehet...;) Ja, és számláid befizetése után csak 80 ezer forintod marad egy hónapban? Bár úgy lenne...
Akkor mégse no comment...
---
Stephan, egy kedves német kollégám Lisszabonban volt Benfica-Stuttgart Európa Liga-meccsen. Az Vfb-ETO-meccsre készült sálat vitte magával. És azt ígérte, lefényképezi nekem a Fehér Miki-szobrot.
Sajna 2-1-re kikaptak. Azóta még nem beszéltünk, de a vereség ellenére remélem jó kis túra volt.
---
Utálom a facebook-on az új képnézegetőt... De valahol olvastam, ha egy megnyitott képnél nyomsz egy F5-öt, akkor a "régi módon" nézhetsz végig egy albumot. És akkor lehet kommentelni, látszanak a piros számok, ha épp vannak, meg stb. Szóval frankó. :) Valami még volt eszemben a facebook kapcsán, de nem tudom, hogy mi.
---
Hétvége van. Jujdejóó... :)
Ma délután megyek majd Écsre, ETO-meccsk, Kisalföldek, kaja, Anyu-köszöntés. Mondjuk tegnap jött be kocsival cuccért, így virággal már meg tudtam lepni, ezúttal nem kell buszon cincálni. :) Meg egy könyvet is kapott tőlem szülinapjára, így most csak a közös relax van hátra. Ránk fér. :)
Ja, meg a magánnyugdíjpénztáras kérelmet kell kitöltenem. Igen, hogy ha van kérem a reálhozamot, ami jár! Mert van ilyen kérelem, tegnap tudtam meg. Aki érintett, nézzen utána, nehogy meglepetés érje!
És tegnap tudtam meg, hogy a teleshopban is voltak mnyp-t... Én azt hittem, hogy az nem számított rendes munkaviszonynak... Szóval van 24 hónap plusz befizetésem... :)
---
És tulajdonképpen ennyi mára, jó pihenést mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: