2011. február 7., hétfő

Gyógyulj meg, Robert!

Tegnap szerettem volna írni egy "ma úgy vagyok, hogy jól vagyok"-hangulatú posztot napsütéssel, Dóri-névnappal, de az élet sajnos közbeszólt. Most pótolok, meg visszatérek, meg stb.
Szóval. Tényleg átgondoltam bizonyos dolgokat, amikre a jövőben igyekszem másképpen tekinteni. Ebben az új szemléletmódban nyilván szerepet játszik a hirtelen beköszöntött tavasz, de ez azért nem olyan egyszerű... :) Főleg úgy, ha eszembe jut, hogy a rossz idő még visszatér, kis túlzással sírni tudnék...
Na. Nem közhely: mosolyogj, és a világ visszamosolyog Rád! Nem, nem játszottam eddig sem meg magam, ha bohóckodtam-poénkodtam. Szívből jött. De az egész élethez pozitívan kell hozzáállni, itt a blogon, és a valóságban is. Mert joggal gondolhatják azt az emberek itteni panaszaimat olvasva, vagy élőben nyavalygásaimat hallgatva, hogy ez a srác egy nagy nulla... De én nem ilyen vagyok, nem szeretnék ilyen lenni.
Rengeteg olyan pasi él széles e világon, aki nálam okosabb, szebb, szeretnivalóbb, meg stb. De bízom benne, hogy nekem is van szerethető oldalam, és azt kell kihangsúlyozni, nem a rinyát...
Igazam van, vagy igazam van? ;)
---
Szombaton hazamentem Écsre. És ahogy várható volt, nem történt semmi váratlan. Most nem sorolom fel, a szokásos dolgok voltak műsoron. :)
És aludni is elég sokat sikerült, szombat este 10-től, másnap reggel 8-ig. Ez jó is volt, és kellett is. :)
Hazamenetel előtt pedig feladtam Anyu lottóját, két saját számsorral kiegészítve, de sajnos nem nyertünk... Pedig most annyira jól jönne, hogy nagyon... Még egy gyenge négyes is, komolyan mondom! :)
Szombat este Való Világot néztem, elég érdekes volt, de ezek az emberek annyira nem normálisak, hogy az valami hihetetlen...
Vasárnap ebéd után Anyu visszahozott Győrbe, így olyan 5 körül már itt voltam. Este a gépen néztem filmet (Szakítópróba). Nem voltam tőle elájulva, de azért egyszeri megnézésre tökéletesen megfelelt.
Ma már meló volt, egész gyorsan eltelt a nap. És ez nem baj, mert még mindig nagyon utálom a hétfőket... :/
Ma meg Anyu itt alszik. Mert holnap reggel jön a kéményseprő ellenőrizni a gázzal működő berendezéseket, és majd ő fogadja, én meg megyek dolgozni. Egyébként ez már pótidőpont, a kéményseprő ma jött, csak elnéztem a dátumot... :) Mindegy, nem idegeskedek rajta, tőlem ez simán megszokott... :)
---
Dóra-névnap. Köztük egy lányé, akinek rengeteget köszönhetek, és aki nélkül nem lennék az, ami. Ez talán ismét egy közhely, de én így érzem. Csak azért "ciki" egy kicsit leírni, mert valószínűleg ő is olvassa... :$ Még egyszer nagyon boldog névnapot kívánok! :)
---
És a hír, ami nagy árnyékot vetett a hétvégémre.
Net híján a teletexten "szörfözgetve" fedeztem fel a hírt, hogy Robert Kubica egy olaszországi raliversenyen nagyon súlyos balesetet szenvedett.
Az 1984-ben született lengyel pilóta az egyik legjobb, és legszimpatikusabb pilóta, az egyik legnagyobb kedvencem. Első futamgyőzelmét a 2008-as kanadai nagydíjon aratta. Azon a versenyen annyira izgultam, hogy inkább MSN-eztem közben- "egészen véletlenül" pont Dórival...
Na, de a lényeg az, hogy nagyon szimpatikus srác, a versenyzése, a stílusa, és amennyit látok belőle, a személyisége is.
A legfrissebb hírek szerint Kubica kéz- és lábsérüléseit tegnap 8 órás műtéttel rakták össze, és az is jó időbe telhet, hogy kiderüljön, folytathatja-e egyáltalán Forma-1-es pályafutását.
Az mindenesetre bizakodásra ad okot, hogy csapata, a Lotus-Renault már bejelentette, hogy ha visszatérhet, a jövőben sem fogják neki tiltani a versenyzést.
Ha nem látnák optimistán a helyzetet, nem tekintetének ennyire előre. Ez az egy bizodalmam...
Ez a szezon szinte biztosan teljes egészében kimarad, a többi meg majd idővel kiderül.
Nagyon aggódom érte, de nagyon-nagyon szurkolok neki.
Vagány srác, élete a versenyzés, szerintem fogjuk még látni a száguldó cirkusz mezőnyében... :)
Ha valaminek ilyen helyzetben örülni lehet, az talán az, hogy több versenyzőtársa is jobbulást kívánt neki, együttérzéséről biztosította, sőt Fernando Alonso meg is látogatta a kórházban.
---
Na, azt hiszem, ennyi voltam mára.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: