2011. február 14., hétfő

Rövidített hétfő

Szombaton délután először is megnéztem a Poligamy című filmet. Szeretem a magyar mozikat, így ez a film elég régi restancia volt.
Végülis tetszett, nem volt rossz. Sok éve párkapcsolatban élő pasi barátnőjével ellentétben még nem nagyon akar házasodni, és gyermeket vállalni. Nagy bizonytalanságában érdekes dolog történik vele: úgy ismerhet meg különféle nőket, vagy inkább nőtípusokat, hogy nem csalja meg barátnőjét, hanem ő (Lilla) alakul át mindig másmilyen nővé. Így végül az igazit is megtalálja, akitől aztán gyerekek is születnek, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.
Néha nem értettem, hogy jut el a film A-ból B-be, mi, miért és hogyan történik, de azért egészen nézhető film. Ja, és nekem a "második Lilla", a szőke lány jött be a legjobban. :)
Aztán hosszú idő után újra rendeltem a Don Pepéből. A rendelésfelvevő csaj annyira durva volt... :/ Annyira affektált, hogy az valami hihetetlen... :/ Hogy kérek-e extra sajtot, meg rízsfelfújtat, meg más valamit... Még jó étvágyat is olyan tenyérbemászóan kívánt, hogy majdnem sztornóztattam a rendelést... :/ :D
Egyébként a pizza finom volt, az este folyamán pedig már szivacsként funkcionált, de ez már egy másik történet... :P
Először Való Világ-párbajt néztünk. Ez az Olivér gyerek teljesen összeomlott... Béci nagyon simán maradt bent, mondjuk Olivér pedig nem nagyon törte össze magát a siker érdekében.
Én személy szerint inkább Bécinek szurkoltam, de ez a két rossz között inkább a kevésbé rossz alternatíva.
Mert hát Oli lehet, hogy agyon van tetoválva, meg menőcsávó, de kavarásai számomra egészen irritálóak voltak. Nem is beszélve arról, ahogy a vége felé Anikóval (el)bánt. Aki egyébként szintén nem teljesen százas, de nem ezt érdemelte. Enikő, Olivér barátnője sem, de ez már legyen az ő dolguk...
A döntő pillanat nagyon vicces volt... Mint egy BL-finálé büntetőpárbaja: néma csend, képernyő-szuggerálás, majd az eredmény kommentálása "pártállás", és vérmérséklet szerint... :)
Ja... Ami még érdekes: nem szeretem az öntelt/nagyképű/beképzelt embereket. A magabiztosság viszont szimpatikus. Nagyon vékony a határvonal... :)
Egész jó kis este volt. Úgy volt, hogy éjjel taxival hazajövök. Aztán meg, hogy az első busszal. Ebből pedig reggel 9-es hazaérkezés lett, nulla alvással, és annál több (féle) alkoholtartalmú folyadékkal szervezetemben.
Én alapvetően "sörös" vagyok. És ha borral kínálnak, mindig elmormolom a "sörre bor mindenkor..."-kezdetű bölcsességet, mintegy csekkolandó, hogy az most jó lesz-e nekem. Na, most volt sör-vadász-sör kombó is, a második váltásnál már nem mormogtam semmiféle mondókát! ;) Jó volt, na, néha ilyen este is kell! :D
Máig nem tudom, hogy értem haza épségben két busszal, és az is durva, hogy mennyire hosszú lehet egy gyalogos-aluljáró ilyen állapotban... :/ :D
Aztán aludtam 3-ig. Ezután fürdés, kávé, algoflex, és egy flakon ásványvíz. Meg virsli. Főtt. Életemben először főztem, eddig mindig csak mikróztam. :) Meg Anyu hozott be krémest, ez volt a desszert.
Kicsit aztán olvasgattam, meg megnéztem az ETO-Lipcse kézimeccset, majd este 8-kor villanyoltás. A Csak barátok című filmet még elkezdtem nézni, de szerencse, hogy vettem videóra, mert semmire nem emlékeztem belőle... :/
Ma reggel 5-kor keltem. Teljesen átlagos hétfői nap volt, gyorsan el is telt, de 2-nél tovább képtelen voltam maradni...
Valami tuti van a levegőben, alapvető fáradtságomon kívül is, mert teljesen hulla voltam/vagyok.
No de segáz, most már pihi van, holnapra teljesen rendben leszek. Remélem. :D
A hétben csak két dolog tűnik biztosnak. Szombaton Écs, csütörtökön meg fogorvos. Ez utóbbi persze mint púp a hátamra, de sajnos már nagyon aktuális lett... Túléljük ezt is, kerül, amibe kerül! :/ :)
Ja, meg Édesanyám a héten 59 éves lesz! :) A legfontosabb. Hétvégén köszöntés! :)
Ma meg Valentin-nap. Aki ünnepli, ünnepelje! Aki meg nem, az ne! :) Ilyen egyszerű, nem kell ezt túllihegni.
Ennyi.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: