2010. december 4., szombat

Szombat hajnali kávé után :)

Basszus... Olyan hülye érzéseim vannak az előző posztban a mozgássérültekkel kapcsolatban leírt dolgok miatt. Pedig az a baj, hogy teljesen fedik a valóságot.
Nem mentegetőzésként, de megjegyzem, hogy nem engem ért támadás; a megszerzett diplomámat pedig továbbra sem tartom érdemnek. Köszönettel tartozom családomnak, hogy végig támogattak, csak így sikerülhetett, rengeteg sorstársamról viszont ez nem mondhattam el.
A vacsoráért meg fizettem. De ez így van rendjén. :)
---
Jaaj... Csütörtök este befészkeltem magam újdonsült olvasókuckómba, és Hitler menedzsereiről olvasgattam. MSN-en rejtve voltam. Aztán írt egy leányzó, hogy ott vagyok-e a közelben. Hát neki mindig, ne vicceljünk! :) Így visszaültem a géphez, és láthatóvá tettem magam, mert nem szeretek rejtve beszélgetni: nem minden sor szokott átjönni, a hangot meg nem szeretem kikapcsolni, mert elfeledkezem róla. :)
Aztán szinte rögtön írt egy másik, ugyancsak szívemhez közelálló lány is. Majdnem éjfélig beszélgettünk. Pedig ezt hétköznap nem szoktam. :)
---
Kezdi elkapni az embereket ez a téli feeling. Egyre többen hívnak forralt borozni. Ez tök jól esik, örülök, hogy ennyien gondolnak rám. Ezzel csak annyi a gond, hogy nem szeretem a hideget és a forralt bort. Én sem szeretek a hidegben ácsorogva forralt bort iszogatni. :) De mindenképpen ki fogunk találni valamiféle áthidaló megoldást! :)
---
Mostantól rendszeresen, napi szinten meg fogom nézni a freemail-postafiókomat. Tényleg, megígérem! Annyi programot, poént, ismerős üzenetét buktam el mostanában, hogy ezen változtatni kell. Oda fogok rá figyelni! :)
---
A hétvégén több fősulis szaktársnőm is a városban lesz, egy másikuk meghívására. És írt egyikük, hogy tartsak velük ma este egy forralt borozós-biliárdozós estére.
Rendes tőle, hogy szólt, még ha ilyen későn is. Csak épp... A probléma egyik részét már említettem, ami persze nem ok arra, hogy kihagyjak egy ilyen találkát. De ez egy kicsit már kapcsolódik az "osztálytalálkozó-fóbiámhoz". Ők többen már férjhez mentek, családot alapítottak, én meg...?
Meg aztán a jövő szombat munkanap, utána meg lehet, hogy ETO-meccs lesz, vasárnap meg tervek szerint karácsonyi ajándékvásárlás. Akkor nem megyek tehát haza, most viszont kéne.
De azért természetesen kíváncsi vagyok a lányokra, remélem, majd azért sikerül pótolni az összefutást...
És néhány kollegina is szólt, hogy menjek el velük ma este Pirate-ba. Ezt is lemondtam, tényleg haza kell nézni.
---
Ma a 10.45-össel megyek Écsre. Egy csomó jó filmet fel kell raknom DVD-re. Ebből gyakran nagy alvás szokott lenni. :)
Ja, és székelykáposzta lesz az ebéd! :D
---
Szerdai meccsük után három Debrecen-játékos randalírozott az ukrán Harkiv városában. Takarodó után kimentek sétálni a városba, és ha már arra jártak, beverték az ottani lengyel konzulátus (nagykövetség?) őrbódéjának ablakát. Ezek a lokisták valahogy vonzzák a balhét. A bundaügy, Bodnár szerencsétlen gázolása, a Rudolf szerződése körüli szerencsétlenkedés, Máté elfelejtett nevezése, és most ez. Azért hihetetlen, nem? Másrészt: a klub azért foglalt az Európa Liga-meccs utáni éjszakára is szállást, hogy a játékosok pihenhessenek, ne kelljen azonnal repülni. Nos, az említett incidens olyan hajnali fél 3 táján történt. Profi, részben válogatott focistákról van szó, akik akkor még nem tudták (!) hogy a hét végén elmarad a forduló. Sportemberhez méltó viselkedés, nesze!
Jó lenne, ha valamit már a pályán villantanának végre, mert ez a két év alatt két csoportkör valahogy nem kényeztette el a szurkolókat. Viszont a hírekbe gyakran beférnek!
---
Igaz, csak háttértévézésként, de nézem a Való Világot. Csakúgy, mint a Barátok közt-öt. Tehát sokak szerint primitív ember vagyok... :) Egyébként tegnap pont nem láttam a beszavazó műsort. Igen, nézem, mert érdekel, mit csinálnak, miről beszélgetnek. Hátha tanulok valami hasznosat! :D - pff... ez talán nem a legjobb érv a műsor mellett... :D -.
Eddig a legpozitívabb csalódás nekem a műsorban Gigi. Amilyen majom volt beszavazáskor, egész normális. Külső alapján egyértelműen Anikó-párti vagyok! :)
Olivér meglepően szimpatikus. Alekosz meg beszarás. Elkezd valamiről beszélni, és fogalmad sincs, hogy a végén hová fog kilyukadni. Azt hittem, egy magabiztos, vagány csávó, aztán kiderült, hogy közel sem az... :) Szandika meg továbbra is no comment... Pedig a műtétei előtt egész helyes volt még... :O
Tegnap néztem Megasztárt is. Ezt a szériát nem nagyon követem. A zenéhez meg főleg nem értek. De ez a Melinda? Ügyes, meg aranyos, meg nagyon hollywoodi sztori lenne, ha megnyerné, kapva egy nagy esélyt az élettől. De a győzelmet nem érdemli meg! Szerintem...
---
Ma a Nemzeti Sporthoz adnak Red Bulletint. Hogy mi ez? A Red Bull exkluzív kiadványa, amit legjobb tudomásom szerint amúgy csak a versenyhétvégék helyszínén szoktak árulni. Ezért fel vagyok csigázva. :)
---
Szóval most Écs. A jövő hét? Hm... Csütörtökön lehet, hogy lesz egy találka, nagyon szeretném, ha összejönne. Pénteken Mikulás a Camelotban, a szombatot pedig már írtam: munkanap, aztán ha az időjárás engedi ETO-MTK Magyar Kupa-meccs.

2 megjegyzés:

Geri írta...

Ukrán nagykövetség jó lesz lengyelnek is, :) de a többi helytálló. :D

Gábris írta...

De gáz...:) Bazz, annyira koncentráltam, hogy miért pont azt, amikor "lengyel-magyar két jó barát", meg Kubica, hogy elrontottam... :) Igen, szóval lengyel nagykövetség. Javítva, köszi! :)