2010. december 14., kedd

Fázósan-álmosan írt poszt :)

Hát szombaton már tényleg semmi értelmes dolgot nem csináltam. Sütöttem finom melegszendvicset, aztán net, tévé, olvasás, pihi.
Ha már tévé. Nagyon nehéz a két tévécsatornán futó tehetségkutatóról írni. A TV2 Megasztárja ugye az év hangját keresi, és most esett ki Szíj Melinda, aki nekem nagyon nem volt szimpatikus, rengeteget hibázott is, de azért a tehetség láthatóan megvolt benne.
Az X-faktorban nem kimondottan a legjobb hang van a középpontban, hanem a hang, a tehetség, a személyiség. Itt pedig Norbi az, aki sorban ejti ki a szerintem jobb produkciókat nyújtókat. Jó, oké, látványos show-t nyújt, de nekem személy szerint nem tetszik, ahogy "énekel", vagyis nem énekel. Most hétvégi produkciójának pedig kimondottan paródia-feelingje volt...
Veca jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de ez tényleg egy elég elfogult vélemény... :D
Ja, és nekem az X-faktor jobban tetszik, szereplői, hangulata, de gondolom újdonság volta miatt is... :)
---
Vasárnap 7-re beállítottam az órát, hogy időben felkeljek, 9 előtt sikerült is. :)
A 14-esen jól fel is húztam magam: a népek a busz elejébe tömörültek, alig lehetett mozdulni, a hátulja meg szinte tök üres volt... Utálom, ha ostobák az emberek... :/
Aztán bementem az intenzívre ismerős ápolókat látogatni, majd pláza, ajándékvásárlás első fejezete...
Meg mekis kaja elvitelre, itthon fogyasztva, a legjobb! :)
Itthon meg már ismét semmi nem volt... :)
---
Olvasgattam tavaly decemberi bejegyzéseket, és írtam olyat, hogy én aztán nem regisztrálok facebookra, mert nem érdekel. Pf... Azóta a helyzet változott... :) És tök fura, a sok kommentelés, pötyögés miatt elkezdtem kisbetűvel kezdeni a mondatokat. És ennek nem örülök. Nem szeretem megerőszakolni nyelvünket, rövidíteni is csak MSN-en szoktam... :D
Meg erről a sok ...-ról is próbálok leszokni, nem értem, miért kezdtem el. :)
---
Meglepett a kézilabda EB-n, hogy a svédek simán verték a norvégokat. Szerintem utóbbiak tovább akarják juttatni skandináv barátaikat. Bár ez nem oszt, és nem szoroz, látva, hogy a hollandok ellenünk 21-12-re vezetnek... Döbbenet... :(
---
És kedd van. Tegnap és ma is hazahozott Pista kollégám, úri dolgom volt, köszönöm neki! :) Sőt, ma megjavította a tévé távkapcsolóját, ezért is köszönet! :)
Anyu meg ma kiment tesómékhoz Ausztriába látogatóba. Sógornőm nézett neki vonatot, ami az ÖBB honlapján fent van, de az elvirán nincs. Azért ez fura... :)
---
Ez a hét már csak úgy elcsordogál, még semmi konkrétum nincs, de a spontán dolgoknak állok elébe... :)
Szombaton meg Anyuval Árkádolunk, ajándékvásárlás második kör, ötletem sajna nem nagyon van, majd rögtönzök... Anyu egyébként kb. harmadszor lesz Árkádban, ezt csak azért említettem meg így előre. :)
---
Azt hiszem, mára ennyi. Valamiről szerettem volna még írni, de fogalmam sincs, mi volt az. Ja: szilveszter Győrben, mozgássérült ismerősökkel, lájtosan.
És utálom, a telet, a havat, a szelet... :/
Ennél fontosabb dolgot is kihagytam, de majd legközelebb pótolok!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: