2010. december 7., kedd

Kenguruk földje

Khm... Továbbra is komoly gondot okoz egyes posztok esetében a címadás. Ezért, ha néha esetleg úgy gondolod, hogy egy-egy cím erőltetett, jusson eszedbe, hogy lehet, hogy megegyezik a véleményünk! :)
Legutóbb elfelejtettem elmesélni, hogy vettem új fogkefét. Ez még így önmagában persze nem lenne hír, az már viszont igen, hogy ízesített. Borsmenta ízű. Nekem ez totális újdonság. Tényleg jó érzés fogat mosni vele, frissíti a szájat, meg "masszíroz" is. Csak ajánlani tudom. :)
---
Megvettem a Red Bulletint. Egész érdekes újság. Nem csak Forma-1 van benne, hanem sok, a Red Bull által támogatott egyéb sport is. Legnagyobb meglepetésemre van egy írás Kovacsics Anikóról, a Győri Audi ETO KC, és a válogatott fiatal irányítójáról is.
Ugyancsak érdekes az a cikk, ami balesetben lebénult emberek rehabilitációjával foglalkozik. Tanulságos.
Jah, szóval nagyon érdekes újság, tetszett...
---
Szombaton délelőtt hazamentem Écsre Anyuékhoz. Leteszteltem az új utazótáskát. Nagyon jó, sokat lehet bele pakolni, mindamellett könnyű cipelni, szóval tetszetős. Csak a buszon volt egy kis gond fel-, és leszálláskor, de megoldottam.
Écsen semmi extra ismét, nagy-nagy alvások, és zabálások voltak. :)
---
Egyik este megsasoltam a blogstatisztikákat. Azt olvastam, hogy volt két látogatóm Ausztriából. Mondom de jó, akkor tesóméknak lehet, hogy végre valahára bekötötték az internetet. Aztán kiderült, hogy nem Ausztria, hanem Ausztrália.
Tudod, Dumb és Dumber:
"- Aranyos az akcentusod, honnan jöttél?
- Ausztriából.
- Ahaaa... Kenguruk földje!"
Haltalmas még mindig. :)
---
A minap fent voltam MSN-en, egyik srácnak a következő volt a személyes üzenete:
"Épp szerelmet vallok, ÚGYHOGY KUSS!!!"

Ezen a hasamat fogva, könnyezve röhögtem! :D Tiszta romantikus... :) Fiatalság, bolondság! :)
---
Foci VB 2018 Oroszország, 2022 Katar. Nagyon meglepne, ha ezek szimpla sportszakmai döntések lettek volna. Erről ennyi azt hiszem elég is lesz.
---
Az újságosnál láttam egy bulvárlap címoldalán, hogy a Való Világos Gigi szerepelt egy horrorpornóban. Na, most az mi az? Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a fogalommal, de talán jobb is! :)
Amúgy továbbra is "Alekosz-fan" vagyok, annak a csávónak nagyon komoly gondolatmenetei vannak... Kész vagyok tőlük. Majd fel kéne jegyeznem párat. :)
---
Tegnap délután összefutottam két volt munkatársnőmmel, és Rékával megbeszéltünk mára egy hirtelen felindulásból történő Segafredot. De aztán le is mondta, majd jövő héten pótolunk.
Úgy néz ki, szintén csúszik egy másik tali is... Azt is nagyon remélem, hogy miharabb tudunk pótolni...
Ma megbeszéltük munkahelyemen az ünnepi menetrendet. Ezeszerint december 23-ig meló. Aztán elvileg 10-én kellett volna csak kezdenem, ami nem hangzik rosszul, de öt nap szabi az év egészét tekintve nagyon hiányozna, így szerdán már kezdek.
Jaj, de várom már a pihit... :)
---
Péntek alkoholmentes-lájtos mozgássérült pót-Mikulás, szombat meg munka. ETO-meccs már tuti sztornó, még ajándékvásárláson gondolkodom. Szombat délután, vagy vasárnap. Ez utóbbi esetben viszont hétvégén nem mennék Écsre.
Szóval erre még aludni kell.
De a szándék megvan: kivételesen nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni... :)
És még fogalmam sincs, hogy hol leszek szilveszterkor... Még megeshet az is, hogy otthon Anyuval tévé előtt. Vagy itt Anyuval tévé előtt. Vagy itt egyedül... Na, az lenne csak a depi feeling... :/
---
Jaj, de jó lenne, ha jönne egy telefon, vagy SMS, hogy csütörtök... Jaj, de örülnék neki... :)
---
Kolleginának ezer köszönet, hogy elhozott egy darabon. Jóval előbb hazaértem a szokásosnál, és még túlóráztam is! :) Írtam egy posztot, és a kézi EB nyitómeccséig még fürdök-vacsizok is! Dankee! :)
---
Ennyi.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: