2010. december 11., szombat

Mikulás reloaded

Először is: kevésen múlott, hogy Zsófival eljussunk a női kézilabda EB-re Norvégiába.
Csak azért nem megyünk, mert anyukája vasárnap jön haza ugyanonnan, és így pont elkerülnék egymást.
Na jó, ez persze nem igaz, de kétségkívül remekül hangzik. :)
Nem tudtam nézni a tegnapi norvégok elleni meccset. De azt hiszem, a 34-13-as vereség önmagáért beszél... Pont ahogy Zsófi szokta mondani: lányaink ezt elribanckodták... :(
---
Jaj... Láttam a héten a tévében Sebestyén Balázs kisfiát, Benettet. Ha jól írom... :) Annyira, de annyira aranyos a kiskölök, hogy nagyon...
Részben ide kapcsolódik egy másik téma is. Baromira nem aktuális számomra a dolog, de rájöttem, hogy alapvetően házasságpárti volnék. Vagyis... A házasságtól csak amiatt ódzkodnék, mert lehet, hogy tönkremegy, és válás lehet a vége... Az meg olyan kudarcféleség, legalábbis szerintem. De sokkal jobb, szebb, meghittem érzés valakit a feleségednek nevezni, mint a barátnődnek. Szerintem. *pöpp*
---
Szántó Dávid meg naplós lett. A nagyfülű, vigyori sportriportert korábban nem nagyon csipáztam, de aztán megkedveltem, mert lelkes volt, és nagyon felkészült. Most meg olvasom, hogy a TV2 Naplójának lesz riportere, sőt azt is kikötötte, hogy sport-témában nem szeretne forgatni... Meglepett, mindenesetre kíváncsian várom a bemutatkozását.
Megnyugodtam: nem vagyok Való Világ-függő. Legutolsó posztom óta vagy csak háttérben, vagy sehogy sem figyeltem az adást. És nem vagyok képben az utóbbi napok eseményeit illetőleg. Csak hallomásból... :)
De a Barátok közt pazar: Linda ahogy helyretette Vandát, az egy élmény volt! Nagyon csípem a kiscsajt. :)
Szíj Melinda pedig kiesett a Megasztárból. Az nem baj, hogy eddig eljutott, de tényleg durva lett volna, ha ő nyer...
---
Bulvár letudva, jöhet egy kis sport: az ETO-nál szünet, a kéziscsajokról írtam, marad a Forma-1: újra engedélyezett a csapatutasítás a sportágban, ami egy nagyon helyes döntés, mert így legalább nem kell - annyira - susmusolni... :)
És újra lesz Lotus Renault csapat a mezőnyben. Ilyen nevű autóban ha jól emlékszem, utoljára Ayrton Senna versenyzett. De erre nem vennék mérget... És most Kubica és Petrov lép a nagy elődök nyomdokaiba... :)
---
No, de most végre elérek a címhez is. Tegnap újra megrendeztük mozgássérült utó-Mikulás, és elő-karácsonyi ünnepségünket.
A felvezetés nálam elég érdekes volt, ugyanis összetörtem a kávékitöltőt. Kicsúszott a kezemből, és csak buffoni reflexeimnek köszönhetően sikerült elhúznom a lábamat, hogy ne azt találja telibe. De sajna ripityára törött. Ezért az ünnepség előtt még elmentem az "eurós boltba", és vettem egy mini serpenyőt, ideiglenes megoldásként... :)
Hm... A rendezvény a fősulis kommunikációs tréningekről ismert játékkal kezdődött: köralkotás, keresztnév elmondása, hozzá egy jellemző tulajdonság, azonos betűvel, és mindenki ismétli az összeset. Az ismétlés elmaradt, a tulajdonság meg? Pf... G-vel kb. a gusztustalan, a genya és a gonosz jut eszembe. Egyik se túl nyerő.
Most beugrott, hogy gondolkodó. Az olyan filozofikus. A gondoskodó meg nyálas... :)
Volt ajándékozás, meg sok rég látott ismerőssel találkoztam, nagyon jól éreztem magam. Sőt, lehet, hogy lesz egy új elfoglaltságom, mondhatnám, talán új területen próbálhatom ki magam, de erről még nem szeretnék írni.
Meg megismertem két nagyon kedves lányt, de róluk sem szeretnék írni... :P Meg egy harmadikat is, de vele nem beszéltünk, így az ismerkedés szó használata megint csak túlzás lenne...
Vera, akivel a tavalyi Mikulás-bulin találkoztunk először és eddig utoljára, és akkor egy nagyot táncoltunk, sajnos nem tudott eljönni... Pedig volt zene, tudtunk volna újrázni, meg karaoke-ra is lett volna lehetőség. Minket ismerve megint hatalmasat buliztunk volna, de mindegy, majd legközelebb... :)
Így viszont elég visszahúzódó voltam... :$ :)
Utána még láttunk az utcán egy menekülő prostit, meg egy felboruló részeget, akihez mentőt is hívtunk.
Szóval elég mozgalmas nap volt. Itthon meg még Barátok közt videóról, de erről már írtam. Negyed 1-kor kezdtem el aludni.
---
Az élet néha kemény dolgokat produkál: nagyon sokat jelent Neked egy lány, de esély nulla, ráadásul barátja is van.
Elhívsz valahová egy másik csajt, persze őt is "csak" barátilag.
És mégis úgy érzed, mintha "megcsalnád" őt. Pedig a valóságban nem történik semmi, egyik irányban sem...
Beteges dolog, nem?
---
Utálom ezeket a ledolgozós szombatokat. Persze csináltam ezt-azt, de nem voltam túl lelkes. És 2 után leléptem. És hulla fáradt vagyok...
Nem mentem haza Écsre, és nem is fogok.... Ebben az időben nincs sok kedvem, és állítólag már csak rosszabb lesz. Már mint az időjárás, a kedvem talán nem...
Ma punnyadok, meg terveim szerint időben lefekszem. Holnap szintén pihi, meg meglátogatom a kórházi ismerősöket.
Aztán kb. ennyi.
Majd hétfő.
Mára szerintem ennyi voltam.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok, jó "hétvégét" mindenkinek! ;)

Nincsenek megjegyzések: