2010. december 23., csütörtök

Csütörtököt mondtam

Mármint abban az értelemben, hogy mégis tegnap dolgoztam utoljára, így mától, csütörtöktől kezdtem meg a szabimat. A vége már tényleg nagyon lassan telt le, nem nagyon bírtam volna ki még a mai napot is melóban. Kezdés január 5-én.
---
Na szóval. Csaba nyerte az X-faktort, ezzel valószínűleg senkinek nem mondtam újdonságot! :) A szombati-vasárnapi tévéshow nagyon tetszett, sőt ha már a Fókuszt szidni szoktam: hétfőn nagyon hangulatos kis összefoglalót sugároztak. :) Senkinek nem szurkoltam, de jó volt nézni, hogy egyes emberkéket hogy elragadta a hév, ahogy kedvencüket biztatták facebook-on, meg itt-ott.
A ValóVilágban pedig megvan az első kizárás (Zsuzsi), és az első kieső (Leonidasz). A kizárás kapcsán azt hittem, hogy a plusz egy főt akarják vele kompenzálni, ennek viszont ellentmond, hogy ma újabb beszavazás lesz. Emberek? Olit sokan utálják, szerintem baromi jól taktikázik. Laci is szimpatikus, persze a prímet az Anikó-Zsófi-Gigi hármas viszi. Nem is tudom, miért... :D
---
Kapunk januárban 13. havi fizut. Ez amennyire váratlan, annyira jó hír! :) A gond vele annyi, hogy már össze is állt a bevásárlólistám.... :)
Íme:
- mp3-lejátszó (már említettem, kezd betelni a régi, nem nagyon tudok róla mit törölni, de nagyon kell, mert ez nekem kvázi 'segédeszköz' a napi séták során...)
- fényképezőgép (tesómét használtam, de az már náluk van, telefonnal nem tudok jó képeket csinálni... De ez a sokadik a listán, megvagyok nélküle valóban...)
- lakásba egy-két kiegészítő (tényleg csak apróságok, ez bele fog férni...)
- ruhatár-frissítés (egy-két új cucc nem ártana)
- ETO-mez (hát igen, ez több, mint egyszerű ruhadarab...:D Puma-mezem még nincs, tavaszra, amikor már rajta lesz a reménybeni új szponzor, be kéne ruházni egyre...:) )
(...)
Persze ezek közül nem lesz meg minden, kombinálni kell majd valahogy. Megoldom. :)
---
Kollégám apa lett. Az egyik legszebb dolog a világon, ezúton is szeretettel gratulálok neki. :) Beszélgettünk, és az mondta, hogy ha oda kerülök, jusson eszembe, hogy nem érdemes saját dokit fogadni. Nos... Elég messze van, amíg én 'oda kerülök', másrészről ez teljesen leendő gyermekem leendő anyjának döntése. Ha akar dokit lesz, ha nem akar, nem lesz... Ez szerintem ilyen... :)
---
Nem emlékszem, mit csináltam hétfő délután... :/ Nem, nem ittam! :D
Kedden Zsófival találkoztam az Árkádban, előtte még meló volt. No, meg Eszti kollegina tiramisuja, ami annyira finom volt, hogy öt nyelven beszélt volna. De nem beszélgettünk, hamar elfogyasztottam a nekem jutó részt. :)
Zsófi... Segafredo, nagy-nagy beszélgetés, gyorsan telő órák, nagy nevetgélések, meg valamennyi komolyság. Nagyon jó volt.
---
Aztán tegnap is találkám volt, Katával plázáztunk. Végre sikerült megvennem Kiss Ádám Szütyiő című könyvét. :) Néhol pöttyet fárasztó, de alapvetően nem okoz csalódást, nagyon jó olvasmány. :) Én már a pénztári sorbanállásnál beleolvastam, és nevetgéltem. Az emberek meg rajtam... :D
Katától pedig egy igazi könyvritkaságot, egy kincset kaptam: a Rába ETO 75. születésnapjára kiadott, azaz 1979-ben megjelent könyvet a családi archívumból! Annyira nem volt meglepetés, mert már említette, hogy nekem fogja adni, de nagyon-nagyon örültem neki, és hihetetlenül érdekes dolgok vannak benne. Például akkor volt új a stadion. Igen, ami már nincs, és aminek helyén áll a még újabb! :)
Katával dumáltunk pár órát, aztán hazadobtak, aztán itthon tévéztem, játszottam. De ez már nem újdonság! :)
---
Ma még egy-két dolgot beszereztem karácsonyra, meg gyógyszertár, meg stb. Még pakolászok, zenéket válogatok, aztán megyek Écsre. Hétfő reggelre van időpontom a fodrászhoz, azaz vagy akkor, vagy vasárnap este jövök vissza.
---
Így aztán tényleg nem maradt más hátra, mit hogy Szeretetteljes, Boldog, Békés Karácsonyt kívánjak minden kedves rendszeres és rendszertelen, ismerős és ismeretlen Olvasómnak! :)

Nincsenek megjegyzések: