2010. november 30., kedd

Hónap

Legeslegelőször: a lány, akiről írtam, hogy kórházban van, tegnap este mobiljáról bejelentkezett facebookra, és irkál is szorgalmasan. Ezt talán vehetjük jó jelnek is. :)
---
Hétvégén Écsen voltam. A legtöbb időt ismét tévé előtt töltöttem, egyebek mellett végignéztem az összes idei Showder Klubot. Megunhatatlan. :)
Amúgy ismét semmi lényeges, relax, Apa, Anya, az egyik gyerek, kutya, és macsek. Ahogy kell.
Aztán vasárnap ebéd után Anyu visszahozott. Ahogy már említettem, előrehozták a bajnokság első két tavaszi fordulóját, így most játszottunk az Újpest ellen. Azon gondolkodtam, hogy esőnap mintájára bevezethetnék a hónapot is. Mert a hó bizony szakadt. De nem volt ezzel semmi gond, a lelátó fedett, és 2-1-re nyertünk is. A körülmények teljesen irreálisak voltak, mégis egész jó kis meccs lett, és ha nem tudnám, mennyire szükségünk volt a három bajnoki pontra, még hiányérzetem is lenne, többet is lőhettünk volna.
Viszont kegyetlenül hideg volt, és én meg nem szeretem a forralt bort, ezért sört ittam, tovább nehezítve a saját helyzetemet... :/ :)
---
És először és utoljára videóra vettem a ValóVilágot. Kíváncsi voltam Zsófira. Nem győzött meg. :D
Hétfőn aztán már délben leléptem a munkahelyemről, ugyanis a tanítóképzőn vettünk részt a szokásos éves Mikulás-focikupán, ami egyben Kiki barátunk emlékére rendezett torna is. Ezért szánalmas és undorító, hogy egy edző az élethűség érdekében már sportorvosi igazoláshoz kötné indulásunkat. De kérdem én: ki az az idióta sportorvos, aki focira orvosi engedélyt állítana ki NEKEM??? Vicces lenne, szerintem. Csak röhögni nem tudok a helyzeten.
Tanulságos egy délután volt, írtam tegnap facebookon. És most következzen néhány vélt és valós tanulság- pontokba szedve:
- bemelegítéskor egy csapattársam véletlenül eltalált OTT, ahol a legkevésbé kellemes. Kegyetlenül fájt, azt hittem, ott halok meg, fetrengtem rendesen. A srác persze majdnem elsírta magát, hogy nem volt szándékos, meg azt hitte, hogy figyelek- amikor több labda jött egyszerre. Természetesen nincs harag, megesik az ilyen. De ha véletlenül történt is, ilyen esetekre fenntartom magamnak a jogot, hogy fájjon... :)
- Öt csapat két csoportban: két meccs jutott nekünk, irtó kevés.
- az első meccs volt az enyém, 12-0-ra kikaptunk, sovány vigasz, hogy a többiek szerint nem rajtam múlott.
- ha öt csapat között két vereséggel nyitsz, ne várj helyosztóra, öltözz, és menjél haza!
- általában örülök, ha ismerősök látnak védeni, egy-két embert azért meg szoktam lepni.Most örülök, hogy nem láttak, ez kivégzés volt. És nem az első pont miatt.
- tök jó, hogy jöttek tanítóképzős lányok segíteni tanáruknak a lebonyolításban. Jó pont, meg szociális érzékenység meg stb. De ha elköszönök tőlük, tanárukkal kezet fogok, nekik eleresztek egy elég hangos, kedves, és udvarias "Sziasztok!"-ot, akkor köszönjenek már vissza...
---
Szóval ennyi volt, délután 4-re már végeztünk is. Legalább tesómmal tartottunk egy "pasis" Árkádozást, utána meg kicsit "lakberendeztünk" a Jysk-ben. Át szeretném rendezni a konyhát, a vicc az, hogy fogalmam sincs hogyan. Csak így nem tetszik, ahogy van. De már legalább vannak ötletek.
Egyébként nagyon keveset vagyunk tesómmal így kettesben, örülök, hogy most összejött. :)
---
Este meg Barca-Realt néztem. Nagy is volt a madridisták arca, meg féltem is a meccstől, ehhez képest gála, örömünnep, 5-0-ás katalán győzelem! Hihetetlen nagy élmény volt. Tényleg jó volt nézni a gránátvörös-kékek játékát. A Real viszont meglepően gyenge volt, és meglepően sportszerűtlen is...
---
Ma dolgoztam, ezúttal kettőig bírtam. Furcsa módon kis fáziskéséssel jött ki az izomláz, fájnak a combjaim, plusz a kezem is. Előbbit pihentetem, utóbbit csuklószorítóval stabilizáltam. Ez tüneti kezelés, de talán segít.
A héten semmi különleges programról nem tudok, pénteken Siófok-ETO, és ahogy idén szinte mindig: tévémeccs. Szóval az az egy fix program. Ha lesz. A többi meg majd alakul.
---
Nagyon sokat gondolkodtam a péntek estéről. Aludtam rá már egy párat, de szerintem érik majd egy külön bejegyzés a témában. Nagyon felidegesítettem magam...
---
Boldog Szülinapot, Zsófi! :)
---
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: