2010. november 16., kedd

Top Cat

Sokak szerint gyermeteg facebookon ez a "kezdeményezés", miszerint mindenki cserélje ki pár napra profilképét kedvenc mesefigurájára. Dehogy gyermeteg... Jó egy kicsit nosztalgiázni... :) Annyi elfeledett mesehőst, gyermekkori kedvencet látok így most viszont, hogy az hihetetlen... :) Volt, akinek írtam is, hogy hogy hívják a képén lévő figurát, mert az megvolt, hogy melyik mesében szerepelt, de hogy mi a neve, arra már nem emlékeztem.
Én Top Cat-et, a vagány macsekot választottam. Turpi úrfi azért annyiban kilóg a sorból, hogy ezt a mesét már egy kicsit idősebb koromban néztem, kb. általános végén. :)
Egy rövid sztori: gimi-kolesz, IRC, azaz chat. Volt, hogy megszokott nevem, Rubinho (=Rubens Barrichello F1-pilóta beceneve) foglalt volt, így aztán elsőre TopCat-et írtam be. De aztán gyorsan váltottam, mert csomó pasi rámkattant az idióta "Szia, Cica!" szöveggel. Jó-jó, a top, meg a cat egyben talán félreérthető, na dehát... :)
Amúgy még Mézga Gézán, Atom Antin, esetleg Cukorfalaton, az idiótán röhögő kutyán gondolkodtam, de végül Turpi úrfi nyert. :)
---
Állítólag hivatalos: januártól az Audi lesz a Győri ETO FC főtámogatója, pedig az Újpesten (!!!) is gondolkodtak. Reménykeltő hír, mindazonáltal a szerződés ténye nem kis felelősséget rak szeretett klubom vezetőinek vállára. Óriási esély ez, élni kell vele!
---
RTL Klub, Fókusz, tegnap este. Beszámoló a Forma-1 szezonzárójáról. Barabás Éva műsorvezető egészen biztosan be van oltva sport ellen. "Sebastian Vettel a VB idei világbajnoka!"- közli mosolyogva. Legnagyobb riválisa szerinte egész évben Lewis Hamilton volt. Pff... Azért ez így nem teljesen fedi a valóságot... Oké, ne értsen mindenki a sporthoz, ne is érdekelje, leszarom... De ha egy országos tévécsatornán készítek műsort, figyeljek már oda ilyenekre... Az RTL-é az F1 közvetítési joga, nem hiszem el, hogy egyik riporterüket nem tudnák ilyenkor megkérni, hogy ugyan fussa már át az adásba kerülő anyagokat, jók-e, nem tartalmaznak-e épületes baromságot?
Még itt a blogon is azonnal belépek javítani, ha valami elírást észreveszek, esetleg valami bődületes baromságot írok... Pedig nem olvastok sokan, de ha egy ember elolvassa, már előtte sem akarok beégni... Na mindegy...
---
Sikerült kialudni a hétvége fáradalmait. A Showder Klubot vettem videóra, de elaludtam közben, az újságot az ágy közepén, a szemüvegemet meg a párna alatt találtam meg... :)
Ma majd kialszom a maradékot! :D
Amúgy tényleg minimális szinten, de most is picit depi vagyok. Eszembe jutott a Smukis beszélgetés tesómékkal, én tudom, hogy segíteni próbáltak.... Nincs de. Csak eszembe jutott...
---
Jelentem, elindult a blog felfrissítésének tervezése. Tesóm sógorának segítségével majd az egész design-t átdolgozzuk picit. És szóban - vagyis írásban, facebook-on :) - megállapodtam a leendő kreatív szerkesztővel. :) Még nem tudom hogyan, milyen formában fogom a segítségét kérni, de olyan dolgokat láttam tőle, hogy a pofám leszakadt, és szeretném, hogy Ti is kövessétek példámat! ;)
Ennyi voltam.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: