2010. november 15., hétfő

Egy lány, egy vállfa, egy világbajnok, és még pár sör

Ismét kicsit kanyargósan... De teljesen ura vagyok a helyzetnek... :)
Még egy kicsit a péntek estéhez... Amikor a "fiatalok" elindultak bulizni, Katával még maradtunk egyet beszélgetni. Örülök, hogy végre sikerült újra kettesben - mármint négyszemközt - beszélgetnünk, nagyon rég nyílott erre lehetőség.
Mondott pár dolgot, amik miatt felnéz rám, és tisztel. Nyilván jól esik ilyet hallani, de inkább nem idézem. Mert ezek nem olyan dolgok, amikre büszkének kell lennem, egyszerűen ezt érzem jónak, és eszerint cselekszem. A másik pedig az, hogy nem is mindenben értettem vele egyet, volt olyan dolog, amiben túl pozitívan ítélt meg. Ami neki tetszik, abban én elégedetlen vagyok magammal. Jó, ez így elég sejtelmes, de nem lehet mindig teljesen nyílt lapokkal játszani...
Legutóbbi posztomban meséltem egy lányról. Na, időközben megint kiderült, hogy kicsi a világ... Ugyanis az ő nagymamája és az én Anyám évekig együtt dolgoztak a kórházban. A bátyja pedig járt hozzám egy darabig németre. Ami a legviccesebb: Niki elmesélte, hogy került hozzájuk olyan vállfa, amin az én nevem van... :) Ez kééész... :)
---
A szombatot egyébként teljesen átpihentem. Tévéztem, olvasgattam, és ennyi. Estefelé aztán befutottak tesómék, és tartottunk egy kis "sportnapot": olyan négy-öt meccset kísértünk egyszerre figyelemmel. Kiemelném, hogy a Győri Audi ETO KC zseniális játékkal 33-22-re legyőzte az orosz Zvezda Zvenyigorod csapatát. Ez már egy potenciális BL-győztes csapathoz méltó teljesítmény volt. Mondjuk tudtam is, hogy ez lesz, miután kiderült, hogy nem tudok menni...
Aztán este ismét belecsaptunk a lecsóba: Baluékkal mentünk Smukiba sörözgetni-beszélgetni.
Nagyon jól éreztem magam. Fogyott a sör, és hát egy Eristoff is lecsusszant... :$
Alapvetően vidám este volt, de az azért odavágott, amikor egyik oldalról - puszta jóindulatból - próbáltak csaj-ügyben úgy általában a lelkemre hatni, másik oldalamon pedig egyik kedves barátom lelkét ápolgattam...
Hazaérve tesóm sógorával még megittunk egy sört, ettünk pár zsíros kenyeret, megvártuk tesómékat, és nyugovóra tértünk - olyan hajnali 4 magasságában. :)
---
Vasárnap. Reggel nagyon hamar felébredtem, szerintem olyan 8 körül mentem le a kútra Sportért. A biztonság kedvéért vettem be egy Algoflexet, bár nem lett volna rá szükség: a hajnali zsíros kenyért telitalálatnak bizonyult. :)
Takarítottunk, rendet raktunk, döglöttünk, kaját rendeltünk... Majd délután 2-kor kezdődött a Forma-1 idei utolsó futama.
Alonsonak szurkoltam, de végül Vettel nyerte a futamot, és ezzel a VB-t is. Az az igazság, hogy ezt a Ferrari most nagyon eltaktikázta. Vettel sokszor a saját dolgát nehezítette meg év közben, meglep, hogy fiatal kora ellenére milyen higgadtan túllépett ezeken. Webbert pedig nem komálom, így annak örülök, hogy ő teljesen esélytelen volt...
Alonso meg... Nem tetszett, hogy Petrovnak mutogatott a futam végén. Ők versenyben voltak, az orosznak semmi oka nem volt őt elengedni, őszintén szólva Nandonak pedig esélye sem volt előzésre.
Az új bajnok tehát Sebastian Vettel. Igazából semmi bajom vele, gratulálok neki. Az új szezon rajtja pedig 2011. március 13., Bahrein. Már csak négy hónap... :( :)
---
Este aztán jött Anyu, vacsoráztunk, tévéztünk, beszélgettünk, filmet néztünk. És itt aludt, ahogy ilyenkor lenni szokott. :)
Ma melóban elég fáradt voltam, azért mondjuk annyira nem csodálkoztam ezen... :)
Most már pihengetek, este Barátok közt, meg Showder Klub. Utána meg egy jóó nagyot kéne aludni, de hajnali ötig azért elég behatároltak a lehetőségek... :)
A hetem még elég kérdőjeles, tuti lesz ETO-meccs-nézés pénteken, lehet lesz egy németem is, a hétvége meg jóval nyugisabb, unalmasabb, és józanabb lesz, mint az előző! :D
De majd úgyis mesélek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)
P.S.: élvezzétek ezt a tavaszias időt! Írom ezt november 15-én. Hehe. :)

Nincsenek megjegyzések: