2010. október 31., vasárnap

Kettes csapó

Ilyen se volt még: már a bejegyzés végét írtam, amikor egy laza mozdulattal véletlenül töröltem az egészet, így most kezdem újra...
---
Szóval: szerdán hazafelé tartva arra lettem figyelmes, hogy a DigiTV tájékoztatta a faliújságon egy kiírással a lakosságot, hogy csütörtök-pénteken hálózatot építenek, ami porral-fúrással-faragással jár, és kérik a türelmünket. Mi meg ugye festést terveztünk arra a két napra, úgyhogy minden adva volt a jó hangulathoz. :)
A két napra szabit vettem ki. Mondjuk első nap a munkálatok miatt nem sok mindent tudtam csinálni, jobb híján a számítógépemen raktam rendet. Erről a szerzői jogokra vonatkozó törvények okán többet nem írhatok, de nem is volt annyira vészes a helyzet... :D
A konyha és az előtér festése volt napirenden, így Anyu csütörtökön semmit nem tudott alkotni a konyhában. Ezért kaját rendeltünk, tonhalsalátája nagyon kellemes illatot eredményezett a nappaliban. :)
Este azért sikerült már egy kicsit rendezkedni, öt év után végre megfordítottuk a hűtőszekrény ajtaját is. Így sokkal jobb, csak éppen szokatlan. :)
Péntek reggel Baluval kávéztunk egyet a Hollóban. Egy rég látott baráttal egy rég látogatott kedves helyen. Kell ennél több? :)
Mire hazaértem, már épp végzett a festő. 30 ezer forintot kellett neki pöngetni, de tényleg nagyon szép munkát végzett, legalábbis szerintem.
A konyha egyébként maradt fehér, az előtér pedig az eddiginél erősebb zöld lett, egy fehér dísz-szegéllyel megspékelve, tiszta ETO-feeling. :)
Na, szóval kezdődött a munka dandárja. Először az íróasztal-fióknak estem neki, és beigazolódott tesóm véleménye, miszerint nem kell minden sz*rt elrakni, tényleg rengeteg teljesen felesleges dolgot ganéztam ki. Anyu meg porszívózott, felmosott, nagyon jól együttműködtünk, kisebb vita csak két szekrény megcserélésének okán alakult ki közöttünk, aminek nem örültem, de engedtem akaratának... :)
Tegnap még egy kicsit rendezkedtünk, aztán Anyu hazament Écsre, folyt. köv. holnap.
Még egy kicsit PlayStation-öztem, meg rendeltem kaját. Aztán két - amúgy mostanában nem túl lelkes - ETO-fan ismerőssel, Zsófival és Szandrával találkoztam a plázában. Jó volt-jó volt, bár a sör előtti somlói galuska azért annyira nem volt nagy ötlet... :)
Ezután ugye Sörkert, majd ETO-Kecskemét. A lassan kiesési rangadónak titulálható meccsen 2-1-re nyertünk, felejtős egy meccs volt. A legjobban újonc szerb kapusunk, - puskázok! :) - Aleksandar Radosavljevic teljesítménye tetszett... Mondjuk az tetszik, hogy minden újságban azt írták, hogy vagy Szasa, vagy Sánta fog védeni, hát nem sikerült eltalálni. Apropó: vagyok annyira önironikus állat, hogy új ETO-mezemre majdan Sánta nevét fogom íratni... :)
A meccs után megittam még egy feszültségoldó sörikét, elolvastam a meccs forumát, tévéztem, és aludtam.
Tegnap tesóm 35 éves lett... Pff... Hogy telik az idő, basszus... Sok minden eszembe jutott, többek között az is, hogy tavaly ilyenkor milyen jó kis bulit csaptunk a Pirate-ban. Nagyon jó volt, több okból is... :$
Hm... Délután nem sikerült egyik kedvenc gyermekkori sorozatom, a TIR párizs-dakaros részét felvenni. Ismételték, hajnali fél 3-kor. Programoztam videót, bízva abban, hogy az óraátállítás nem zavarja össze a technikát. Jelentem, a művelet sikeres volt. :)
---
Ma majd én is megyek haza Écsre, pihengetek, olvasgatok, tehát a szokásos lesz a program.
Holnap kimegyünk Écsen a temetőbe, aztán jövünk vissza, folytatni a nagytakarítást. Kedden pedig már meló...
Ennyi mára.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: