2010. június 8., kedd

A boldogító talán, az Álommanó, és az X-akták

A vasárnap további része úgy indult, hogy még mindig a szombat este hallottakat emésztgettem. Volt, mit, az egyszer biztos... Egy-két dolgot sürgősen át kell értékelnem gondolnom, a következtetések levonása folyamatban van...
Aztán egy tükortojásos -sonkás pizza - ajánlom mindenkinek :) -, végül az Anyu által hozott fagyi és gyümölcstorta került sorra- mármint emésztgetés szempontjából.
Este aztán Édesanyám felvetette, hogy nézzünk meg egy DVD-t. A Boldogító talán című filmre esett a választásom, a tartalom ezúttal nem saját szavaimmal, hanem a port.hu-ról:
"Lehet-e barátság férfi és nő között? Talán igen, illetve nem, egészen pontosan csak átmenetileg. Tom vonzó pasi, habzsolja az életet, falja a nőket. Az állandóságot Hannah jelenti a számára. Kettejük érdek- és szexmentes barátsága azonban csak addig tart, míg a jó pajtás hosszabb üzleti útra nem utazik. Kiderül, milyen üres Tom élete nélküle, ő az egyetlen, akit igazán szeret. Rögvest el is határozza, hogy megkéri majd a kezét. Erre beüt a mennykő: a szerelme tárgya azzal érkezik vissza, hogy végre megtalálta az igazit. Tom mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőjüket."
Attól az "apróságtól" eltekintve, hogy engem sok mindennek lehetne nevezni, talán nőfalónak és vonzónak a legkevésbé, ebben a filmben is találtam egy kis párhuzamot a saját életemhez. Több lány barátom is van, az "én Hannah"-mat pedig Katának hívják. Immáron több, mint három éve megyünk egymás agyára, együtt sírunk, együtt nevetünk, nyalogatjuk sebeinket- szigorúan ki-ki a sajátját :) Barátok vagyunk, akiknek nincsenek egymás előtt titkaik, szinte mindent megbeszélünk egymással.
Érdekes módon egyetlen komolyabb összeveszésünk egy lány, az épp aktuális esélytelen kiszemeltem miatt történt. De ő már rég sehol sincs, Kata pedig szinte része az életemnek. Igen, én azt mondom, működhet barátság fiú és lány között.
Fura, de környezetünkből eléggé szélsőséges reakciókat vagyunk képesek kiváltani: van, aki szerint mi előbb-utóbb járni fogunk; van aki szerint én vagyok szerelmes Katába, megint más szerint én nem veszem komolyan őt, mert inkább megyek ETO-meccsre, minthogy elejétől ott lennék a szülinapi buliján.
Mindegyikben közös pont, hogy megbeszéljük a dolgokat, és általában jót nevetünk rajtuk... Esetünkben tényleg csak poénból vetődik fel az a lehetőség, hogy "még a végén összeházasodunk". :D
Egyszer bejött velem Kata a kórházba, ott betegeskedő Édesanyámat meglátogatni. Az utcán szembetalálkoztunk apámmal, aki azóta is kérdezgette, hogy mi újság Katikával, akiről azt hitte, hogy a párom. Aztán viszontlátta bátyámék esküvőjén is. Akkor már végképp nem tudta hová tenni a dolgot. Nincs vele egyedül, az biztos... :)
Szóval. Kata egy egészen különleges barát, és valóban nagyon tud hiányozni egy idő után, de a legőszintébben mondom, hogy nem úgy... A film pedig jó, egyszer legalábbis biztosan érdemes megnézni. :)
Tegnap pedig... Pff... Melóból hazaérve elkezdtem olvasgatni a múlt heti Kisalföldeket, és annyira belemerültem, hogy 6 óra lett. Megfürödtem, vacsoráztam, visszafeküdtem olvasni, néztem a Vacsoracsatát, és... És elaludtam közben... Nagyjából fél 12-kor ébredtem fel, így lemaradtam a négy részes monstre Barátok közt-ről, de ami sokkal jobban idegesít, hogy nem tudtam felvenni a Showder Klubot, amiből pedig egy negyedórás áramszünetet leszámítva az összes adását kiírtam DVD-re, most telne meg a tizedik lemez.... Légyszi légyszi: ha valakinek megvan VHS-en, vagy bárhogy, vegye fel velem valahogy a kapcsolatot, és juttassa el nekem, nagyon fontos lenne! Azt sajnos nem tudom, hogy ez a rész a cool-on mikor kerül sorra...
Két X-akta: bár a hétvégén nem jutottam ki Écsre, a következőn mindenképpen megyek: még mindig nem tudom, hol a diplomám. Fogalmam sincs, hol keressem... De azt már tudom, hogy hogy egy olyan mappában van, amire az e-mail-címem rá van írva, mert szkennelésből kaptam vissza... Ha visszakaptam... Tesómék számára az jelenti a rejtélyt, hogy ki küldte be több, mint egy év után esküvői fotójukat a Kisalföldnek... Érdekes... :)
Kubica pedig a héten Magyarországon járt. A Hungaroringen a Renault egyik túraversenygépét, és és háromüléses Forma-1-es autóját vezette. Csak, hogy ma se maradjatok sporthír nélkül... :P
MSN: az előző bejegyzés végén említettem, hogy Jocó mester segítségével sikerült javítani a hibát, nem kellett fájlokat törölni, újra letölteni, sima ügy volt. Viszont egy kb. két évvel ezelőtti állapot szerint állt helyre, mármint ami a szmájlikat illeti. Annyi van, mint a dög, egy csomó újabb jó pedig eltűnt... Mondjuk ez legyen a legkevesebb, az ismerősök szerencsére változatlanul megmaradtak... :)
Üdv Néktek! ;)

2 megjegyzés:

Geri írta...

üdv!
be tudom szerezni amit keresel (Showder Klubot) csak az eljuttatásával, van probléma:). erre tudsz megoldást szivesen segitek:)

Gábris írta...

Szia! WOW! :) Nekem sima postai út is megfelel, természetesen állom minden felmerülő költségedet, valamilyen úton-nódon! Vagy majd leisszuk! :D
Megbeszéljük, köszi!