2011. október 2., vasárnap

Debrecenbe kéne menni

Ez a hét is olyan gyorsan eltelt, hogy el sem hiszem...
Ott tartottam, hogy vasárnap, és Diósgyőr-meccs.
Megszakadt a hosszú veretlenségi sorozat, 2-0-ra kikaptunk. Természetesen néztem tévében. Igazából esélyünk sem volt, simán nyertek a borsodiak, a hangulat valami fantasztikus volt, magyar stadionban ritkán látni ilyet. És nem közhely, hogy nem sok csapat fog abból az oroszlánbarlangból ponttal távozni.
Ami viszont durva, hogy a Diósgyőrt most nagyon felkapta a média, mintha legalábbis a BL-ben vitézkednének. Pedig az még azért nagyon messze van. :)
---
A héten a változatosság kedvéért kedden maradt el a németóra, másik hármat viszont megtartottunk. És továbbra is azt mondom, hogy élmény, érdekes dolog ez a tanítás, valószínűleg lesznek újabb diákok is. :)
Csütörtökön óra előtt plázáztam egyet. Tegnap Adri-szülinap volt, és neki néztem ajándékot. De megvenni akkor még nem sikerült...:)
És ismét van mozgássérült parkolós sztori.
Egy csilli-villi terepjáró állt be a mozgássérült parkolóba, benne tetovált kopasz izomcsávó, és szőke cicababa barátosnéja. No meg persze parkolási engedély...
Jaj, ez engem annyira irritál...Engem már sétáltatott meg parkolóőr, röhögött ki rendőr, hogy engedélyem van, de ő valószínűleg még semmiféle ellenőrzésbe nem futott bele...:/
---
Szóval a csütörtöki ajándék-kinézés után a vásárlás péntekre csúszott. Onnan meg loholtam fodrászhoz, aztán meg ETO-meccs volt.
A Kecskemét ellen játszottunk, sikerült javítani, 4-0-ra nyertünk a tavalyi kupagyőztes ellenében, meglepően jó játékkal.
Utána meg hazamentem Anyuval Écsre.
Meccs előtt meg kocsmában igazoltattak rendőrök. Meglepett, ilyennel még nem találkoztam, de azt hozzá kell tegyem, hogy nagyon korrektek voltak a biztos urak.
És igen: Debrecenbe kéne menni. A bajnoki szünet után, 15-én játszunk ott, ha lesz szurkolói busz, nagyon gondolkodom rajta, hogy el kéne menni egyet "kirándulni".
---
Tegnap meg délelőtt kitöltöttem a népszámlálási kérdőíveket. Van egy-két necces kérdés benne, és csak látszólag anonim, dehát ez van.
És szerintem két kérdést elcsesztem. Ez a milyen szakon végzett, mi a szakmája-témakör necces egy kicsit...
De a kedvencem: Mikor dolgozott utoljára? Pénteken, vazze...:D
Ja: nem neten töltöttem ki, mert állítólag a papíralapú kitöltés után jutalékot kap a kérdezőbiztos, én meg ilyen jó fej vagyok! :D
---
Délután jöttem vissza. Fürdés-készülődés-buli.
Hosszú idő után a Pirate-ban voltunk, és szerintem egész jó kis este volt.
Nem keveset fogyasztottunk, de a piát nagyrészt lemozogtuk. Mármint táncoltuk. :)
Ismét komoly, és kevésbé komoly beszélgetések, humor, móka s kacagás...Jó volt...:)
Mondjuk az egyik csajjal sikerült nagyon csúnyán összefejelnünk, hazatérve meg megbotlottam a lábtörlőben, és olyat estem, mint az ólajtó. Nem nagyon szoktam ilyenkor megsérülni, de most még az orromat is bevertem, vérzett is...Hajnali fél 5-kor vérzéscsillapítás volt a program, ezt azért szívesen kihagytam volna...
Mindent összevetve nagyon jó kis este volt, enyhe dél-amerikai szappanopera-ízzel, de ennyi kell! :)
Ma teljesen pihenő üzemmód, netezek-olvasok. Aztán meg Görbéék mindjárt megkezdik idei BL-menetelésüket, emellett lesz egy jónak ígérkező Debrecen-Diósgyőr, és egy Fradi-Vidi is.
Más mára már nincs betervezve! :) Aztán holnaptól folytatódnak a dolgos hétköznapok...:/
---
Régen részben azért kezdtem el írni a blogot, hogy ennek révén egy-két új ismerősre is szert tehessek.
Nos, ez nem jött be, működik viszont valamennyire facebookon: mármint egy-két "látásból ismert" emberkével a facebook után már személyesen is beszélgetünk.
Még ha ez valakinek nem is tetszik...
---
Fel van még írva a cetlimre, hogy Forma-1.
Nem tudom miért. Nem fogok írni arról, hogy a Szingapúri Nagydíjat is Vettel nyerte.
Ennyi épp elég róla.
---
Annyira ciki, ha megdícsérek valakinek egy csajt, akit nem is ismerek igazából, és erre visszamondják neki...:/
Ez olyan hülye érzés...:)
Mondjuk persze ennél nagyobb bajom ne legyen...
---
Befejeztem, mára ennyi.
Jók legyetek, puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: