2011. október 9., vasárnap

Chill out

Valószínűleg nem jól használom a címben idézett kifejezést. Mindösszesen arra akartam utalni, hogy lazulós-pihenős napot hagytam a hátam mögött.
Valamennyire próbáltam szerkesztgetni a tegnapi bejegyzést, mert nagyon csálén nézett ki. Sok értelme nem volt, mert most is csálé. Csak éppen máshogy! :)
Na, és ha már beléptem, írok is egy picit.
Szóval tegnap ugye rendeltünk ebédet. Most szerencsére semmi probléma nem volt, mindenből az jött, amit kértünk, és semmi nem volt romlott.
A kiadós ebéd után sógornőm árkádolt-barátnőzött egyet, mi meg tesómmal csendespihenőt tartottunk. De a klasszikus, függönybehúzós-betakarózós-órabeállítós fajtából. Nagyon komoly volt. :) Közben pedig néztük az Égigérő fű című klasszikus magyar mesefilmet. :)
Aztán elmentünk Győrzámolyra gokartozni. Dórit előtte majdnem otthagytuk az Árkádnál, de szerencsére időben észleltük a tévedést...Konkrétan nyitott ajtóval indultunk el...:O :)
Én ezúttal sem gokartoztam, sógornőmmel és Dóri barátnőjével fényképeztünk-beszélgettünk, ja, és pingpongoztunk. :)
Fura, gimi óta, 10 éve nem játszottam, de pl. a szervámban még mindig benne van, a "nagyoktól" ellesett lepattintós mozdulat...:) De a labdát nem mindig sikerült eltalálni...:(
---
Nem volt nyitva a Babylon...Ez meglepett, mert megnéztük volna...:) Így aztán a Dariusz helyén nyílt Frei Caféba mentünk. Kicsit megijedtem az itallaptól, az ilyen guatemalai-botswanai kávékülönlegességek nekem teljesen idegenek. Aztán bajor citromos jegeskávét ittam. És nem volt rossz! :)
Szóval alkohol nélkül telt a szombat este, és mivel nemdohányzó helyről van szó, csak egy szál cigire mentem ki a hidegre, így aztán füstmentesség is volt...:)
Aztán alszás, pedig hívtak buliba, elég hevesen. :)
---
Reggel benzinkút, Nemzeti Sport, és persze FourFourTwo. Aztán Forma-1. Button nyert, Vettel meg világbajnok. Nem örülök neki, de megérdemli. Massa meg Hamilton meg egyszer kinyírják egymást...:O :)
---
3-kor ETO-Metz, oda is lett volna meccs, de nem megyek, mert Anyuék jönnek. Tévében nézem, de a Digisporton per pillanat csak hang van. :/ Ezesetben csak hallgatom. :)
Holnap meló után élményfürdő, ezért le kell mondanom a németet, csütörtököt meg tanítványaim mondták le, így a késői német is elmarad. Lehet pihenni szombatra...:)
---
Hm... A tegnapi csajos "fejezet" nagyon gáz volt? :) Remélem, hogy nem...
Ennyi mára. Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: