2011. október 8., szombat

Wordből bemásolt

Ezúttal egy újabb wordben írt poszt. És nem, nem Écsen vagyok, hanem itthon. Csak éppen nem működik a net. Pont amikor lenne időm írni. Jellemző. Úgyhogy most megírom, aztán ha a kedves Vidanet úgy dönt, hogy működteti a netet, akkor majd bemásolom.
---
Valami olyasmit írtam múlt héten, hogy a diósgyőri focisták szereplése mintha kicsit túl lenne lihegve. És mivel 5-0-ra kikaptak Debrecenben, ez valamennyire beigazolódni látszik… Az mondjuk egy kicsit ijesztőbb, hogy a Loki következő hazai meccsét éppen ellenünk fogja játszani.
Ami viszont jó, hogy én is ott leszek. :) Mához egy hétre, reggel 9-kor indul a buszunk. A meccs 3-kor kezdődik, aztán jövünk is vissza.
Az út kicsit fárasztó lesz, az ellenfél roppant erős, de ETO-győzelem esetén helycsere az élen! :)
Amúgy a klub jóvoltából a busz, és a belépő is ingyenes lesz számunkra. Az előző poszt bizonyítja, hogy akkor is mentem volna, ha nem ajándékba kapjuk a túrát! :)
---
A kézilabda BL-t pedig az ETO szokás szerint vereséggel kezdte, de holnap már lehet is javítani a Magvassyban a Metz ellen.
Múlt vasárnap egyébként a tévézés mellett legfőképpen buli utáni éledezés folyt, de azért meglepően jól viseltem a dolgot.
És most kicsit rébuszokban írok. Vasárnap este újra jelentkezett egy számomra eltűntnek hitt leányzó, akiről sajnos nem írhatok. Megvan rá az okom… De újra beszélgetünk, vidám, boldog, és elégedett, és ennek nagyon örülünk! :)
---
A hét kiemelkedő eseménye volt egy csőtörés itt Gyárvárosban. Emiatt nem tudtam este fürdeni, fogat meg ásványízzel mostam. Tök durva: emlékszem, aznap a facebook sem működött normálisan, nem láttam a lájkokat, kommenteket. De bebizonyosodott még mindig nem vagyok függő: a víz jobban hiányzott. :D
Szerdán reggel már sikerült fürdeni-borotválkozni. Szerintem át kell alakítani a hétköznap reggeleimet: sokkal frissebben értem be melóba így, hogy nem kapkodtam, hanem szépen nyugodtan mindenre hagytam időt. Járnék későbbre, csak a délutáni továbbmaradás nem tetszene. Az más kérdés, hogy a délutáni németórák miatt mostában nem is nagyon menne.
Ja: és hogy szerda reggel facebookoztam-e, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. :)
Szerdán még Gergő kollégával Árkádoltunk is. Segített hátizsákot választani. FILÁ-t akartam, az sajnos nem volt, így Pumát vettem. Ja, és életemben először van hárompengés-fejét használó beretvám. :) Az arcomat azért azzal is sikerült elvágnom. :D
És tesómék is megérkeztek a nyaralásból. Na igen, Debrecennél azért messzebb voltak. :)
---
Csütörtökön meló, meg német későn-későig. Nagyon fáradtan értem haza. De német előtt még plázáztam: a teraszon kávéztam-olvastam, kihasználva az utolsó napsütéses délutánok egyikét.
Tegnap már ramaty idő volt, fáradt-nyűgös voltam, minden bajom volt, de azért elég sokáig bent bírtam maradni.
Utána tesóméktól volt kis élménybeszámoló, meg vásárfia, aztán finn-svédet néztem. Nyertek a svédek, így válogatottunknak nincs esélye kijutni a jövő évi EB-re.
De szerintem nincs ok a kesergésre: kihoztuk a szereplésből a maximumot, egy olyan meccs sem volt, ahol – az eredményt tekintve- csalódást okoztak volna a srácok. Dolgozni kell tovább, és a VB-selejtezőkön csak meglesz az eredménye.
Persze a finnek ellen kedden azért illene szépen búcsúzni…
---
A lányok, a lányok… Ez a bekezdés pöttyet szétszórtnak fog tűnni. Keverednek benne ugyanis a „VIP”-lányok, és a „sima” ismeretségek.
Na… A legfontosabb lány még mindig „a” legfontosabb. Pedig nem szabadna annak lennie. Lehet, hogy egészségesebb lenne teljeseb elfelejteni. De nem megy.
Van viszont most egy új „szereplő” a fedélzeten. Néha beszélgetünk, és kezd nagyon szimpatikus lenni. A stílusa, az eddig ismert gondolkodásmódja, a külseje, úgy tetszik, ahogy van.
Tegnap elég ijesztő volt. :) Olyan „filmszerűen” néztem őt. Épp pakolászott valamit, a háttér emberekkel-tárgyakkal elhomályosult, csak őt néztem, ahogy ügyködik. És jó volt nézni. Ez hülyeség, nyálas buta szöveg, ugye? Nem baj…
Egy harmadik lány meg… Nem is beszéltünk még, max. köszöntünk egymásnak. Gyönyörű lányról beszélünk, és ezt nem is rejtettem véka alá, hogy így gondolom. Aztán egy meleg nyári napon egy falatnyi rövidnaciban volt a drága, és kollégám úgy dicsérte meg, hogy „Na, ha ezt Goszi kolléga látná…”- aznap épp szabin voltam.
Nos, ezt persze a kolléga elmondta nekem, azóta én olyan zavarban vagyok ha a csajt látom, hogy az kész… Teljes blokk…:( :)
És egy kis csajok és facebook: van egy új lány a cégnél. Ő sem csúnya- sőt túl szép, nem az én kaliberem. Viszont hatalmasakat köszön, hozzá tündéri mosollyal. Sikerült kideríteni a nevét, és bejelöltem. Visszaigazolt. Ez nálam csajok terén már „merész húzás”-nak számít…:)
Meg be is jelölt egy látásból ismert szépség. Azon azért meglepődtem. Tudom, ez nem jelent semmit, nem akar se megismerni közelebbről, se semmit, de azért jól esett nagyon.
És még egy. Nemrég olvastam, a pozitív életszemlélet jegyében: nem egyedülálló vagyok, hanem páratlan. :) És bárki bármit is mond, én egy menő srác vagyok- teszem hozzá: furán menő. ;)
---
Ma még egy kis adminisztratív „munka” lesz, és ha lesz végre net, iwiwen is válaszolni kéne egy üzenetre.
Tesómékkal kajarendelés, este meg gokart Győrzámolyon.
Holnap reggel Forma-1 Japánból, minden valószínűség szerint Vettel második világbajnoki címét fogja ünnepelni. Nem baj, elviselem.
Azt viszont örömmel hallom, hogy Kimi Räikkönen lehet, hogy vissza fog térni a Williams színeiben…:)
---
Na, és akkor ennyi mára. Sajnálom, hogy ilyen ritkán van időm írni, úgy néz ki, lassan hetilap lesz a GosziBlog. :( De él és virul, közeledik a harmadik születésnap! :)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)
PS.:I love you. Ja, nem…:$ :) Wordben ez két oldal…:O Jesszus, mennyit írhattam három év alatt? :)

Nincsenek megjegyzések: