2011. október 16., vasárnap

És mégis

Nem volt tervben, hogy ma írok, de mégis összejön. A tegnapi túra mégsem volt annyira megerőltető, mint ahogy előzetesen vártam. Vagyis elég fárasztó volt, de sikerült valamennyire kipihennem magam.
No, de menjünk szépen sorban időrendben!
Pénteken ismét előbb eljöttem melóból, 2-kor letettem a lantot. Adrival találkoztam "kedvenc kávézónkban". Az idézőjel csak azért, meg megállapodott törzshelyünkről van szó, bár még csak másodszor voltunk ott.
És szakdoliztunk. Mármint az irományához töltöttem ki kérdőívet, meg egy kicsit átbeszéltük a dolgokat. Hát, nem egyszerű téma, az egyszer biztos. De nem féltem a lányt, meg fogja oldani...:)
Aztán itthon voltam, rápihentem a másnapi debreceni útra.
Ja, meg vártam a szerelőket, ugyanis bejelentettem, hogy gondok vannak a netemmel. Ígérték, hogy majd hívnak időpont-egyeztetés céljából. De nem hívtak. Vagyis Debrecenben meccs alatt hívtak kétszer szám nélkül, még az is lehet, hogy onnan kerestek. De nem hallottam meccs közben semmit, visszahívni meg nem tudtam, mert nem volt milyen számot ugyebár...:) Amúgy kb. 1 óra hosszat kihúztam a modemet, azóta nem dobott ki a net, teljesen jól működik. *kopkop*
Szombat reggel koránkelés, kávé-cigi-reggeli, Nemzeti Sport, Forma-1, pakolászás.
Reggel 9-kor, vagyis inkább kicsit később aztán indultunk is Debrecenbe.
Az út? Esélyeket latolgattunk, bohóckodtunk, söröztünk. Nagyon jó volt. Azt leszámítva, hogy a harmadik megállás előtt már nagyon-nagyon kellett pisilnem...Pff...Az nagyon kellemetlen volt...:/ :)
A meccs előtt volt egy kis "nézeteltérésem" az egyik biztonsági őrrel. Motozáskor megfogtam a vállát, mire ő egy "Nekökdössbazmeg!"-gel reagált. Amikor elnézést kértem, akkor meg jött az "Akkorselökdössbazmeg!" Pedig dehogy löktem...Vagyis ha löktem, baromira nem volt szándékos...:/
A meccs. 2-0-ra kikaptunk, pedig több volt benne, szerezhettünk volna pontot. De sajnos nem jött össze. A hangulat nem volt rossz. Egyedül az volt a gond, hogy kicsit "takarásban" voltam, nem sokat láttam a meccsből...
És elhagytam a Németországból kapott zöld-fehér Mikulás-sapkát...:(
A hazaút már kicsit nyugisabb volt, attól eltekintve, hogy az egyik buszunk lerobbant...:(
Aludtam, zenét hallgattam. Az egyik megálláskor találkoztam egyik haver rokonával, aki régen általánosban osztálytársa volt tesómnak, jópár éve nem láttam, meglepett a viszontlátás.
Az is jót tett a közhangulatnak, hogy jött az infó: a Kecskemét nyert 2-0-ra Fehérváron. Az ősi rivalizálás mellett ez azért is jó, mert így maradt a 8 pont különbség. Jövő vasárnap meg remélhetőleg tovább növekszik, mert a Vidi vendégeskedik az ETO Parkban. :)
Este 11 körül már itthon voltam, algoflex, egy kis hideg ásványvíz, aztán alvás...
Reggel viszonylag simán felkeltem fél 7-kor, lementem Sportért, aztán kezdődött a Forma-1. A háttérben néztem csak, többet ez tényleg nem ért...:) Vettel nyert. Ennyi.
Sorsoltak a vízilabda Bajnokok Ligájában. Vasas, Eger, Szeged, Partizan Belgrad. Ez egy csoport. Azért nem gyenge...:O :D
Ma már csak tévé, net. olvasás. Aztán holnap hétfő, meló. Remélhetőleg azért pár németóra is lesz már. :)
Egy hét múlva ETO-Vidi, 2 hét múlva osztálytalálkozó, 3 hét múlva meg Zala: megyünk nagymamánk sírjához, meg unokatesóékat látogatjuk.
Lesz itt esemény, kérem szépen! :)
Mára meg ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: