2011. október 21., péntek

Három

Kedden 3 éves lett a GosziBlog. Rendhagyó módon most nem írtam külön posztot az "évforduló" alkalmából. Ez azért van, mert a korábbi két jubileumi bejegyzést elolvasva rájöttem, hogy nem akarom ismételni magam.
Gyorsan telik az idő, örülök, hogy sokan olvassátok, sajnálom, hogy keveset kommenteltek...Másrészt mostanában a webes kommunikációm fő csapásvonala -jaj, de szép megfogalmazás...:) - áttevődött facebookra- na, az is egy külön történet! :)
Szóval a fene tudja...Gondolkodom rajta, hogy befejezem, de nem megy. Hiányozna. Meg aztán jó néha így visszaolvasgatni a saját írásaimat...:)
De tényleg köszönöm mindenkinek, aki olvassa, több-kevesebb rendszerességgel idetévedve. :)
Megyünk tovább! :)
---
Igen. Tényleg a Vidanettől hívtak, amikor Debrecenben voltam. Hagytak egy kedves munkalapot a postaládámban, hogy a munkát nem tudták elvégezni, mert kinyomtam a telefont. Igen, mert nem hallottam semmit... Aztán jöttek ám, kicserélték a modemet. Kedden, németóra alatt. Na mindegy, nem panaszkodom...:)
---
Győr ismét bekerült a híradókba. Egy autó tetején felejtettek mintegy másfélmillió forintot, ami aztán induláskor a gravitációnak engedve elszállt, a népek meg felszedték.
Én nem tudom...Szórakozott embere vagyok, de ennyi pénzre úgy vigyáznék, mint a szemem fényére- pff..pont ma megyek szemészetre...:)
Szóval sajnálom az urat, de elég balfék volt. A pénzből pedig biztosan nem mertem volna felvenni, mert ha ennyi pénz van a földön, annak azért oka van...:) Mondjuk egyszer már voltam "becsületes megtaláló", épp leadtam a pénztárcát fősulin a portán, mire egy csaj "ez az enyém bazmeg!" felkiáltással tépte ki a kezemből...Szép dolog a hála...:)
---
Egy szörnyű versenybalesetben elhunyt Dan Wheldon autóversenyző, az legendás Indy 500 verseny kétszeres győztese.
Nem tudok olyan csatornáról, ami Magyarországon fogható, és figyelemmel lehetne kísérni rajta az IndyCar szériát. Így nem sokat tudok a 33 éves brit pilótáról... De autósport-rajongóként megdöbbentett a hír. Ilyen a Forma-1-ben talán már nem fordulhat elő...
Ja, és a fókuszos tálalás ismét kritikán aluli volt...
---
A héten három németórám volt. Egy elmaradt. Egy lement rendesen, egy ugye félbeszakadt, a harmadik meg... Ezúton is bocs, ha olvasod, de vicces volt...Tanítványom olyan hibákat vétett, hogy már kandikamerát kerestem, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e. Tanulság: nem szabad kapkodni németezés közben sem.
Tegnap az elmaradt órát kihasználva vásárolni mentem Anyuval. Az eredeti terv farmervásárlás volt, de lett belőle két póló, egy pulcsi, meg két ing... Képtelen voltam normális farmerra lelni a plázában. Meg aztán a nadrágvásárlás-fóbiám továbbra is él. Valaki egyszer elkísérhetne már tényleg...:)
Az egyik ruhaboltban nagyon mufurc eladó volt. Vágta a pofákat, amikor kártyával akartam fizetni, meg amikor nagy pénzt adtam. Aztán kiszámoltam pontosan, és mondtam neki, hogy "Na, azért csak sikerült kiegyezni!"-ezen azért elmosolyodott.
És hogy ne csak mindig panaszkodjak: a Mekiben vettem kaját, és megkérdezte a kasszás csaj, hogy segítsen-e kivinni az asztalhoz. Annyira meglepett a kérdés, hogy nem kaptam szikrát. Mire a másik eladólány már kijelentő módban mondta, hogy bizony kiviszi a tálcát. Nagyon rendes, ezúton is köszönöm...:)
Csak azt sajnálom, hogy Nikivel elkerültük egymást...:(
---
Kinéztem az új telefonomat. Samsung Star 2 a becsületes neve. Nem "túl okos" készülék, de a mostaninál jobb, és a kórházi flottás akcióban viszonylag olcsónak mondható...
Szerintem hamarosan beleinvesztálok. Remélem, amire rászánom magam, nem tűnik el a kínálatból... :)
---
Ma szabin vagyok. Egy újabb besokalós-ügyezős-dokihoz menős spontán szabi. Ezúttal szemészetre megyek. Néha kegyetlenül fáj a jobb szemem, amit ugyebár nem is használok. Megnézetem, meg szemüveget sem ártana felíratni.
Aztán este megyek Écsre.
Holnap pedikűr, aztán visszajövök, valószínűleg Katával beülünk valahová.
Vasárnap meg elkezdem a függőben lévő fordítás-melóimat, aztán délután ETO-Vidi. Ajánlottan füstmentesen. Azt kéri a klub a szurkolóktól, hogy az áprilisi tilalomra felkészülve ne gyújtsunk rá a lelátón... Hát érdekes lesz...Nem tudom, hogyan fogom levezetni a feszültséget...:)
Ja, és persze itt is jelentkezem majd vasárnap. Az új főcím biztosan debütál majd, és a dizájnnal és megpróbálok majd mókerálni valamit...
---
Beszéljünk a szexről! Beszéljünk a szexről? Újabb hülyeségem, hogy egy-két dolgot "filmélményeim" - :$ :D - alapján "nem értek" a szexben. Megkérdezni meg nem merem....
De leírni itt tuti nem fogom... :)
---
Na ennyi mára!
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: