2010. szeptember 13., hétfő

Sport a négy fal között

Szombaton délelőtt hazaindultam, de közben eszembe jutott, hogy a délutáni meccsnéző maratonhoz elfelejtettem venni pattogatott kukoricát, így azt még pótolnom kellett. A 10-45-öst lekéstem, több, mint egy órát dekkoltam a vidékiben, és még a tescos popcornban is jóval kevesebb van, mint a Mogyiéban... Tiszta szívás... :S
Otthon aztán olyan relaxot sikerült megvalósítani, hogy csak na... Alvás, tévé, meccsek, olvasás, evés, ivás. Semmi más. És annyira jó volt. :)
Megnéztem az Újpest-Fradit. 6-0 lett a vége, ami miatt nem bánkódtam, mert nem túlzottan csípem a pesti zöldeket. A neten a szurkolóik meglepően higgadtan fogadták a vereséget, sokkal több hőzöngésre, bűnbakkeresésre számítottam. A meccs hangulata egyébként nem lett volna rossz, de a balhék-játékmegszakítások azért eléggé lerontották az összképet. Kíváncsian várom a fegyelmi bizottság holnapi döntését.
És félidőben legnagyobb meglepetésemre megjelent Jimmy Jump. A katalán származású fiatalember épp arról nevezetes, hogy különböző sporteseményeken berohan a pályára, és "teszi az agyát" (így kapásból F1-futam, foci VB, foci EB, vízilabdameccs jut eszembe...). Most is ezt tette, egy katalán zászlóra pingált "Kubala forever" felirattal rohangált, és éltette az FC Barcelona egykori magyar származású játékosát. Aki pedig arról nevezetes, hogy a világon egyedülálló módon három ország válogatottjában is pályára léphetett, a magyar mellett Spanyolország és Csehszlovákia csapatában.
Gondolom, amit itt látott, csak nagyon nehezen hitte el. Kövezzetek meg: sajátos módon, de kis nyilvánosságot kapott a mi focink, én nem bánom, hogy itt volt. Én mondjuk nagy naivan azt hittem, hogy magától jött, de közben kiderült, hogy a Bors nevű szennylap egyfajta promóciója volt. Így azért elég gáz...
A Barca amúgy hazai pályán 2-0-ra kikapott az újonc Herculestől... Nem kicsit égő, de messze még a szezon vége, lehet bőven javítani.
Este aztán se Megasztár, se X-faktor, Ötvös Csöpi DVD-ről, majd alvás.
Vasárnap ismét csak sok-sok alvás, meg Forma-1. A sok szunya miatt kezdek aggódni. Hétvégén napközben nagyon jól esik, hétköznap meg éjjelenként minimum kétszer-háromszor felébredek, ami eddig nem volt jellemző...
Az Olasz Nagydíj maga volt a dögunalom, szerencse, hogy Hamiltonért nem kellett izgulni, már a legelején kiesett. És Alonso sikere miatt sem bánkódtam. :)
Este pedig semmi extra nem történt.
Ma meg dolgoztam, nemrég értem haza, este majd még jön egy ismerősöm, akivel a wellness-utalvány dolgát beszéljük át. Majd Kék fény, BK, és vége a hétfőnek. Ami egyébként nem is volt olyan szörnyen kiábrándító, mint szokott lenni.
---
Társkeresés élőben, avagy neten. Mi az alapvető különbség? Az első esetében előbb szerelmes leszel, aztán várod, hogy történik-e valami, avagy sem. A másodikban pedig történik valami - nyilván megindul a kétirányú kommunikáció -, aztán vagy szerelmes leszel, vagy nem. Amit persze viszonoznak, vagy nem.
Nem saját gondolat, tanult kollégámé, de tetszett, ezért leírtam.
---
Mondtam már, hogy utálok egyedül hipermarketbe menni? Pedig tényleg. Inkább vásárolok picit drágábban, sokkal gyorsabban, jóval kisebb választékból. Ha nem egyedül lennék, más lenne a helyzet, de addig marad a "Tante Emma Laden", esetleg valamelyik kis Tesco. Persze, ha Anyu velem van, akkor megint más a helyzet.
---
A héten lehet, hogy lesz egy tali, meg fordítgatnom kéne végre, szombaton pedig Szolnok-ETO-t nézünk a Dreherben. A többi meg majd alakul.
Asszem ennyi, jók legyetek, pápá!

Nincsenek megjegyzések: