2010. február 21., vasárnap

Szép időnk van

És pont. Tulajdonképpen ennyi a lényeg. Tök jó volt reggel kimenni, és érezni ezt a már-már tavaszias időjárást. Elmentem a vasútállomásra Nemzeti Sportért, és a Honvéd ligetben egy padon ülve lapoztam át először.
Erre is már nagyon régen volt példa... :)
Tegnap egyébként ugye tényleg bent maradtam Győrben. Úgy volt, hogy tesómmal elmegyünk a Sparban lévő kínai étterembe, mert ott 1.700 forintért korlátlan fogyasztás van. Igen ám, de ez az összeg hétvégén 2.700, és annyira nem ismerem a kínai konyhát, hogy ennyiért tutira bőségesen jól lakjak, inkább átmentünk az Árkádba.
Majd hazatérve desszertként jó kis sógornőm-féle tiramisut burkoltunk. Aztán nagyjából el is telt a nap, tegnap tesómék kimentek Tétre, én meg nem csináltam semmit, nem mentem sehová, olvastam, tévéztem, és aludtam, kb. 10-ről reggel 8-ig.
Szombat délelőtt mentünk volna meccsre is, de fújt a szél, pötyörgött az eső, így inkább kihagytam. De annak azért örülök, hogy nyertünk 2-0-ra. A Vidit legyőzni mindig nagy öröm. :)
Ma egyébként majdnem haza kellett mennem Écsre tartalék ruhákért, mert kifogytam a készletből, de egy rejtekhelyen találtam még cuccot, így ezt a plusz kört megúsztam. Amúgy meg elég fontos kérdésben beszélnem kéne apámmal. És nem merek. Félek tőle. Meg a plusz köröktől. És utálom, hogy mindig ezt játsszuk... :/
Ismét találtam egy érdekes blogot. Egy egyetemista lány szakdolgozatában a prostikhoz járó emberkéket elemzi, és úgy gyűjt első kézből tapasztalatokat, hogy beállt ő is pár hétre a legősibb mesterséget gyakorlók közé. Pénzt nem kér kuncsaftjaitól, csak egy anonim kérdőív kitöltését. És egy blogban pedig leírja tapasztalatait. Ez megint az a kategória, hogy túl vagyok már azon, hogy bármin is meglepődjek, de ez azért fura egy kicsit... Még hihetőnek is tűnik a dolog, de szerintem egy-két dolog azért necces... A blog teljesen nyilvános elég nagy az olvasottsága, de a belinkeléstől ezúttal inkább eltekintenék. De akit érdekel, szóljon, és privát üzenetben elküldöm!
Ma már csak tényleg a pihenés van napirenden, meg délután majd Leipzig-ETO női kézilabda BL-meccs. Nézem, de hogy hol, az még kérdéses. :)
Még annyi jutott eszembe, hogy a szép idő majd lassan újra kihozza belőlem szokásos könnyű kis tavaszi depressziómat. Egyedül vagyok, és már nagyon utálom... Lehet, hogy tényleg társkereső hirdetést fogok feladni? Egy próbát megér...
És pont.

Nincsenek megjegyzések: