2010. február 20., szombat

Séta a Parkban

Természetesen az időjárás még nem teszi lehetővé, hogy egy, a természet lágy ölén lévő parkban csatangoljunk. Viszont szerda este bátyámmal elmentünk az ETO-parkba, épp esedékes nagybevásárlásomat lebonyolítandó.
A stadion melletti bevásárlóközpont november elején nyílt meg, ami barátok között is több, mint három hónap. De az egész nem ér egy... Na, maradjunk annyiban, hogy nem ér semmit... :) Egy csomó üzlet még nem nyílt meg, a meglévők nem túl szimpatikusak, vásárló is alig volt. Az eladók szinte vadásszák a vevőket, az Alexandra könyvesboltban konkréten meg is kérdezte a csávó, hogy veszünk-e valamit, vagy mi is csak nézelődünk...
Egyetlen pozitívumként a Ziccer Sportot tudom megemlíteni, ahol elég sok ETO-s cucc van, köztük nagy vágyam, a kéziscsajok fekete meze "mindössze" 9.990 forintért. Ezt azért tartom relatíve kevésnek, mert én a mezemet kb. 3 éve 14 ezer forintért vettem.
És hát a CBA... Igazándiból nem akartam túl sok dolgot venni, vízből, tejből apadt a készlet, meg pár olyan dolgot, amit aztán jó darabig nem kell újra vadászni, pl. szemeteszsák meg hasonlók... Na, de ez a bolt... Gyűjtőben nem lehet tejet venni, a holmik elrendezésében nincs semmi logika, és hát ez az üzlet is elég üres. Ja, a bevásárlókocsit pedig végig kellett tolni az egész bevásárlóközponton, majd üresen vissza még egyszer... Nem voltam elájulva... Vicces volt, hogy a hóban nem vettük észre, hogy mozgássérült parkolóba álltunk be, ami esetemben ugye nem probléma, csak éppen itthon felejtettem a parkolási engedélyemet, és amilyen szerencsétlen hülye vagyok, simán el tudtam képzelni, hogy megbüntetnek minket. De szerencsére megúsztuk... :)
Csütörtökön semmi különösebb esemény nem történt. Talán "csak" annyi, hogy Görbiczet újra megműtötték, a korábban már operált térdén szenvedett porcsérülést, és kb. 4-6 hetet kell kihagynia. Remélem, a sok sérüléséért a sors BL-győzelemmel fogja kárpótololni... :)
Focicsapatunk pedig képbe került a bundabotrányban. A hírek szerint a tavalyi Magyar Kupa-döntő előtt a Honvéd labdarúgói közül keresték meg páran játékosainkat, 20 millió forintért eladták volna a kupagyőzelmet. Sztárjaink ezt nem fogadták el, kikaptak annak rendje és módja szerint- grátisz... :/
A csapatban pedig egyre több a grúz focista, a Tbilisziből érkező játékosokra lassan "belföldiként" tekintünk, a rivális csapatok szurkolói már ETOIDZÉ-nek becézik gárdánkat... Hehe... :) :/
Tegnap pedig ugye focizni voltunk... Hát asszem nekem semmi se jó... :) A múltkor az volt a bajom, hogy alig melegítettem be, most pedig úgy "belőttek", hogy már a bemelegítés során elfáradtam... :) Kemény volt, jó sokan voltunk. Szegény jobb kezemet el is lőtték, meg rá is léptek, szóval egy kicsit megviselt... De ezzel nincs gond, ez vele jár. Foci után pedig Hollóztunk, semmi extra, sör, hülyülés... Jaa és tök hülye képeket is csináltunk, majd ha kapok, mutatok... :)
Még nem tudom pontosan a hétvégi programot, este vagy megyek valahová, vagy nem, holnap vagy a Laposon nézek BL-meccset, vagy nem, szóval minden képlékeny... De ha nem megyek sehová, akkor se lesz gond, sógornőm adott egy rakat filmet, szóval tarthatok simán filmnézős punnyadást. Passzív pihenés rulez! :)
Majd elfelejtettem: MC DC fogja vezetni a Kész átverés show-t... Kíváncsian várom, mi sül ki ebből... :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: