2009. október 25., vasárnap

Plusz egy óra után

Mármint az alvásból jutott plusz egy óra, amit ki is használtam, így viszonylag frissen vágtam bele a mai, elég eseménydús napba.
Először is elmentem a plázába, ahol az előző bejegyzésben említett két szülinapos emberkének szerettem volna ajándékot nézni. Egyiküknek sikerült, másikuknak pedig ötlet van... :)
A Rossmann leltár miatt zárva volt, a gyógyszertár meg úgy általában, így ott nem tudtam intézkedni.
Aztán az ETO Parkot vettem irányba. Barniék fociztak. És hááát ezek a 7-8 éves kissrácok igen ügyesek ám! Meg lelkesek! Néha olyan dolgokat műveltek a labdával, hogy csak úgy lestem! :)
Fél három körül értem haza, kajáltam, aztán megnéztem a Szextúra című amerikai vígjátékot. Agypihentetésnek tökéletes volt, voltak jó poénok is, és persze a film végén jött az elmaradhatatlan happy end. :)
A hétfő délutánom eddig "üres" volt. Most már nem az. Ugyanis lakógyűlés lesz. Rendkívüli, SOS, "alulról, a pórnép lakóközösség által kezdeményezett". Hogy mi történt? A mellettünk lévő légoltalmi pince helyére engedélyezték egy háromszintes, nyolclakásos társasház felépítését. Csak az a vicc, hogy erről a lakókat, tulajdonosokat senki nem kérdezte meg, már csak a határozatot kaptuk meg. Fellebbezni pedig keddig (!) lehet.
Az a ház elvenné az udvarunktól a természetes napfényt, növelné a forgalmat, stb. stb. Ja, és annak idején nekünk a városkép védelme okán műanyag ablakot sem engedtek beépíteni, erre pedig engedélyezik egy abszolút ide nem illő társasház felhúzását. Nyilván persze pénz beszél, de kíváncsi leszek, mi fog történni...
Veres Robi. A "Csillag születik"-ben szerepelt mozgássérült srác. A Storyban van róla egy cikk, eszerint egy évvel fiatalabb nálam, és ő a Pető Intézetben tanult, én pedig Zuglóban, a Mexikói úton. De szerintem valahonnan ismerem. Hogy egy sportversenyen találkoztunk, vagy valamilyen táborban? Fogalmam sincs, de nagyon ismerős a srác.
Aki pedig lemaradt volna a produkciójáról, most bepótolhatja. Érdemes.

Nincsenek megjegyzések: