2014. szeptember 7., vasárnap

Találkozások

Ahogy legutóbb említettem, kedden több nagyon kedves ismerősöm is születésnapját ünnepelte. Közülük Dóri olyan kedvesen köszönte meg a köszöntésemet, vagyis olyan aranyos választ írt rá, hogy csak na... Mostanában szerintem gyakran elérzékenyülök.... :O :)
---
Szerda. Hofi óta tudjuk, hogy kell egy kis áramszünet. Hát most megvolt. 
(közben ideért Ati barátom meccset nézni, de a blogbejegyzést meg szeretném írni, szóval most olvasgat egy picit!:P)
Délután Gergő barátommal találkoztam az Árkádban, aki Zsófival egyetemben végre hazatért Kanadából. 
Az Árkádban találkoztunk, a Segafredoban beszélgettünk, kávé, kóla és Marlenka volt a menü. Előtte pedig a Sparban segített nekem felmosót venni.:)
Hosszú idő, szerintem évek után Fannival és anyukájával is összefutottam, jó volt viszontlátni őket.:)
Este meg itthon a Nemzeti Sport új, alacsonyabb osztályú focival foglalkozó hetilapját olvasgattam, nagyon érdekes dolgok vannak benne. 
---
Csütörtök. Kishíján sikerült beégetnem magam egy kollegina előtt. Mentem ki cigizni, ő pedig állt velem szemben, és nagyon-nagyon mosolygott. 
Már majdnem reagáltam valamit, gondolván, hogy nekem örül ennyire, de szerencsére jól működött a megérzésem: kiderült, hogy a mögöttem sétáló barátnőjére mosolyog így.:)
De előtte még virtuális élettársammal is megittam egy igencsak valóságos kávét, nagyon örültem neki.:)
Este pedig Zsófival találkoztunk. Szerencsére a fene nem evett fenét, piros hó sem esett, cigánygyerekek meg főleg nem potyogtak az égből...:)
Kicsit nézelődtem a Baross úton, aztán odaballagtam az Insomniához, kb. két órát beszélgettünk. A 14-es busz természetesen az orrom előtt ment el, így fél órát várakozhattam a megállóban, de elmúltak azok az idők, hogy ilyenen én felhúzzam magam. 
A megállóban összefutottam egy kedves, rég nem látott ismerősömmel.
Mostanában eléggé eltűnt a látókörből, úgy hallottam, eléggé rossz passzban volt. El is mesélte, hogy rossz passzban volt, de talán már túl van a nehezén. Hamarosan egy sör mellett folytatjuk...:)
Hazatérve még egy kolleginával cseverésztünk facén. Nem utálom, pedig Real-drukker.:)
---
Péntek. Na ezt a napot senkinek nem kívánom... Tök jól indult, péntek, meg minden, amikor mentős cimborám hívott, hogy most megy faterért Écsre. 
Komoly déja-vu érzésem lett. Anyut is pénteken vittük be anno kórházba, meg volt még pár hasonlóság, ami nagyon emlékeztetett arra a napra.
Ráadásul a reggel 9-es cigiszünetkor még útban volt a mentő apámért, szóval nem tudtam semmi biztosat. 
Nem kicsit el voltam varázsolva, de a lányok azért valamennyire elvonták a figyelmemet. Főleg egyikük. Akinek ezt el is meséltem, és aki ezt talán nem is értette félre...
Apámmal is sikerült beszélni, ő mondta, hogy ne menjek be, mert max. a várakozásban tudnék neki segíteni. 
Végül be sem mentem a kórházba, mentős barátom poénkodott, és ismerem őt annyira, hogy jelezte volna, ha drámai lenne a helyzet. 
Haza is engedték fatert, kedden kontroll. Csak remélni tudom, hogy tényleg nincs nagy baj, szerencsére a hétvége jól telt. Mármint panaszmentes. 
Tényleg köszi mindenkinek, aki biztatott, kérdezett, érdeklődött!
Délután, vagyis meló után semmi érdemlegeset nem csináltam, pihentem, tévéztem, kb. ennyi. 
Ja, és a digidobozban nem jött be az első négy csatorna, oda sem tudtam kapcsolni...:)
---
Szombat. Délelőtt hesszeltem. Délután bementem a városba. Nem tudom, mi volt velem, de kb. hárman akarták átadni a buszon a helyüket...:O :) Persze mindenkit köszönettel visszautasítottam. 
Ja: persze az mp3-lejátszón Rádiókabarét hallgattam, és néha ácsorgás közben felröhögtem. Elég abszurd látványt nyújthattam. 
Nyolc éve élek többé-kevésbé egyedül, lassan két éve tökegyedül. Ez szerintem megtette hatását, bizonyos dolgokban eléggé bogaras vagyok. 
A plázába meg az Árkádba nem akartam menni. Az ETO Parkig lusta voltam elsétálni. 
Az volt a terv, hogy a vasútállomáson adok fel lottót meg tippmixet, veszek sportot, az aluljáróban meg zsemlét. 
Aztán a szökőkútnál eszembe jutott egy hely, ahol már nagyon régen jártam: igen, az Arrabonába mentem be, kb. 15 éve nem jártam ott...:)
A Sparban vettem ezt-azt. 
Nagyon gyakran "mellényúlok" a boltok polcain. Vettem már 3 az 1-ben kávé helyett sima utántöltőt, vettem zacskós leves helyett fűszert, most pedig meggyőződésem volt, hogy gulyásleves konzervet vettem, itthon vettem észre, hogy sólet lett belőle... De finom volt...:)
A lottót is feladtam, a Forma-1-re haza is értem. 
Utána el akartam kezdeni a fordításos melót, de bealudtam. 
Aztán még "labdás edzést" is tartottam. Egy jóó pörgős zenére a falhoz dobáltam a labdát. Jól esett..:D
Így aztán este 7, és egy kávé után álltam neki. 
Kb. főiskola óta nem volt ilyen: azért hagytam abba a fordítást, mert már hulla voltam, reggel kipihenten akartam folytatni, már azt sem tudtam, mit írok...
Hm... Egy másfél órás Fáraó-megamixet döngettem a fülhallgatón fordítás közben, amin kiposztoltam facebookra. 
A frissülő üzenőfalon pedig a zenekar bejegyzése jelent meg, hogy épp Nyúlon kezdik meg a bulit. Beszarás. Azt persze egy szóval sem mondom, hogy mentem volna, életemben egyszer buliztam Nyúlon, 2000 szeptemberében egy Republic-koncerten.  
---
Vasárnap. A sarki zöldségeshez mentem bevásárolni. Volt zsemle, Sport, meg süti is. Azaz volt minden.:)
Hazafelé ballagva még egy érdekes jóemberrel is találkoztam, aki beszélt a közlekedési lámpához, hogy váltson zöldre, majd amikor megnyomtam a jelzőt, és tényleg zöld lett, közölte, hogy "Nyomd meg a gombot, kapsz egy p*nagombot!" Hát én felvisítottam, kérem szépen!:D
Hazatérve befejeztem a fordítást, kis segítséggel a finomhangolás is megvolt. 
Jaj... Esküvői nyitótáncokat nézegettem szinte egész nap...:D Annyi történt, hogy egy ismerősöm megosztott egyet, de a megtekintés előtt (!) meg kellett volna osztani. Ossza meg előre, akinek két anyja van... 
Inkább rákerestem, és útjára indult a gyönyör!:) Nagyon szép párokat, fasza táncokat láttam.
Pár hete ehelyütt arról értekeztem, hogy nekem nem lesz esküvőm. Most azt hozzáteszem, hogy ha lesz esküvőm legyen nyitótánc is!:) Benne van a bugi a lábban!:D
A Forma-1-et Hamilton nyerte, de számomra Alonso kiesése után kb. érdektelenné vált a futam. 
Most ugye Ati itt van, mindjárt befut Harcsi is, és megnézzük a Magyarország-Észak-Írország EB-selejtezőt. 
Ja, Gegét még le kell szidnom, a Forma-1 startjának pillanatában hívott, ráadásul rejtett számmal...:( Meg is ettem két pingwin-hambit a nagy ijedtségre!
Holnap hétfő. 
Jövő szombat Lord-koncert, meg csekkeket kell feladnom, meg cipőt kell vennem. Más programra nem emlékszem. 
Mára pedig ennyi. 
Hajrá, Magyarok!:)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: