2012. január 29., vasárnap

Vegyesfelvágott reloaded

Nem nagyon terveztem mára bejegyzést, de aztán elég sok minden történt, meg eszembe jutott, hogy mégis írok. A pontos felépítés még nincs a fejemben, de majd rögtönzök...:)
Tényleg annyi téma van a fejemben, hogy kezdem azt hinni, egyfajta "másodvirágzását" éli a blog...:P
Csütörtökön vacsora közben leesett az állam... Az RTL Klub híradójában egykori főiskolás csoporttársnőm forgatott anyagot egy mozgássérült ismerősömmel. Jó, ez mondjuk annyira nem meglepő, mert Judit nyugat-magyarországi regionális tudósító, Móni pedig evezésben a londoni paralimpiai kvóta megszerzéséért küzd, de azért mégis furcsa volt őket együtt látni...:)
---
Pénteken egy újabb "horror-nap" volt a munkahelyen, rengeteg tennivalóval. Így legalább gyorsan eltelt. :)
Aztán zárásként teljesen váratlanul beszélgetni kezdtünk valakivel, szinte ismeretlenül... Furcsa volt: elég rendesen beavatott lelkének-magánéletének legbelső titkaiba...Aminek egyfelől nagyon örültem, mert a bizalmába fogadott, másrészt viszont elég "ijesztő" volt így szinte ismeretlenül "osztozni" a terheken...
Az ő kiléte egyébként "nem fontos", és főképp azért nem, mert ez az én blogom, nem az övé...:P Ez persze irónia. Nem azért, de ez egyértelmű...:)
Munka után Anyuval elmentünk nagybevásárolni. Ez azért volt újdonság, mert még sosem voltam Lidl-ben...Hát egy élmény volt...:)
Este vízilabdát-néztem, fiaink elügyetlenkedték a Montenegró elleni elődöntőt. Nyerhető volt, de nem jött össze...Azt hiszem, ma lesz a bronzmeccs az olaszok ellen. A csapat pedig amúgy is olimpia-specialista...:)
Meccs közben MSN-maraton Ebivel...:)
---
Szombat. Maradtam Győrben, mert az előző posztban említett "állásinterjús sráccal" megbeszéltük, hogy még valamit segítek neki lefordítani. Aztán nem jött, és nem is szólt előtte. Még szerencse, hogy panaszkodtam facebook-üzenőfalon, mert így tudott írni a felesége, hogy neki kellett volna szólnia, hogy közbejött valami, de elfelejtette.
Picit kellemetlenül érintett a dolog, mert mentem volna ki Anyuval Écsre, de így legalább letudtam a cipővásárlást az Árkádban, és a Segafredo-ba is beültem egy kávéra. Ahol az avon-rendelést is összeírtam.:D
Közben a csajok megszerezték a bronzot a vízilabda EB-n, Anyuval meg hármasunk lett a lottón.:)
Este ismét MSN Ebivel.:)
---
Vasárnap. Benzinkút, Nemzeti Sport, cigi, jégoldó spray.:) Aztán még rendrakást tervezek mára, meg lesz egy németóra is. Alsó szomszéd srác bukott félévkor, most megkezdjük a felzárkózást...:)
Hétre beállított óra mellett 9.10-kor keltem. Azt hiszem, alváshiányom volt. De nem biztos...:)
---
Most két sportos téma jön, aki gondolja, ugorja át ezt a bekezdést!;)
A csütörtöki Nemzeti Sportban egy érdekes összeállítás olvasható Rubens Barrichellóról.
A brazil pilóta befejezi 1993 óta tartó Forma-1-es pályafutását. 325 futamon indult, ami rekord, szerintem nem megdönthetetlen, mert most már egyre fiatalabb pilóták vannak a mezőnyben, és szerencsére a sportág is egyre biztonságosabb.
Senna halála után ő volt az egyik kedvencem. Első futamgyőzelmét 2000-ben a Német Nagydíjon szerezte, ő a dobogón bőgött, én meg a tévé előtt. Győzelem a 18. helyről indulva, brazil himnusz 7 év után, nagy dolog volt az akkor...Ma már mondjuk ennyire nem ragad magával a sportág...
Mindent egybevetve szép volt, Rubens, de azt sajnálom, hogy túl sok időt pazarolt el a karrierjéből Schumacher "másodhegedűseként"....
---
Feljuttott az A-csoportba a magyar női U18-as jégkorong-válogatott. Tette mindezt úgy, hogy előtte még a divízió I-es VB-részvételért is selejtezőt kellett játszaniuk. És hogy miért olyan nagy dolog ez? Leendő ellenfeleink közül az USÁ-ban 85 ezer, Kanadában 55 igazolt női jégkorongozót tartanak nyilván. Magyarországon ez a szám 184. Nem ezer: fő.
Amikor hallottam, hogy jégkorong, meg nők, először azt hittem, hogy olyan NDK-úszónő feelingje van a dolognak. A képet elnézve megállapítható, hogy ez nem így van.:)
Egyikük, Gasparics Fanni pedig a téli ifjúsági olimpia speciális jégkorong ügyességi számában szerzett ezüstérmet.
Szerintem hatalmas gratuláció jár nekik!:)
---
Számmisztika. Nagyszüleim az egyik ágon 1907-ben és 1917-ben születtek, a másikon 1909-ben és 1919-ben.
Apám születési éve 1942, Anyué 1952.
Bátyám 1975-ös születésű, felesége 1985-ös.
Ezek szerint az én jövendőbelim 1991-ben jött a világra...:) Háát, amilyen 1991-es lányokat én ismerek...:$ :)
Hm...Azt azért megjegyezném, hogy ez csak poén, játék a számokkal. Nem ez alapján keresgélek, még ha vicc szintjén eszembe is jut az összefüggés...:)
---
Eddig csak a csajokat nem értettem. Most már azt sem értem, mások hogyan gondolkodnak rólam, és a nők viszonyáról...:O :D
A nekem tetsző lány túl "szűzies", az a bombázó meg, akinél nyilván semmi esélyem nem lenne, "próbáljam meg, mert látszik, hogy aranyos velem, szimpatikus vagyok neki"....Bonyolult dolgok ezek.:)
Tudnék írni egy frankó tanmesét arról, hogy valóban nem kell mindent túlagyalni-túlspilázni, privátban szívesen el is mesélem, de itt inkább nem...:) Ez is többszereplős történet...:$ :)
---
Mág Bertalan-krimit olvasok. Szocialista retro-krimi...
Érdekes kordokumentum, nem kell túl sokan gondolkodni a cselekményen...
Picit olyan, mint az M2-n szombaton ismételt Kántor rendőrkutya-történetek a Rex-felügyelő után....:)
---
Huh...
Befejezem, jó?
Kicsit sok volt ez így mára...:)
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!:)
Puszik, pacsik, éljenek a... a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: