2012. január 2., hétfő

Évi első

Na, hát amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt.
Véget értek az ünnepek. Kár. Szeretem ezt az időszakot. Olyan "nyugis".
És ha már gyorsan telő idő: ha ez egy újság lenne, akkor az ötödik évfolyam első számát tartaná kezében a Kedves Olvasó. Hihetetlen...:)
Nem ezek voltak életem legeseménydúsabb napjai, de azért próbálok szemezgetni a történések között...:)
---
Múlt héten ugyebár hétfőn délután-este jöttem vissza. A kedd ugye nagyrészt az új monitor "megismerésével" telt, bár őszintén szólva a menüjén még mindig nem igazodok el teljesen. De legalább már magyar nyelvű!:)
Szerda. Anyut látogattam a kórházban- azaz a munkahelyén. Szegénynek dolgoznia kellett két ünnep között, így szolidaritásom jeléül egyszer meglátogattam. Meg beszélgettünk kicsit egy-két régen látott munkatársával is.
Ja, meg Anyu most kétszer is bent aludt Győrben, azaz kétszer is keltem vele 5-kor. Ez a szolidaritás nehezebbik része.:)
Kórház után pláza. Vettem blu tack-et, ezt a "gyurmaragasztót", mert meg egy kép a falra, de nem akarom összebarmolni cellux-szal a falat. Amúgy nagyon komoly a magyar nyelvű használatija.Szívesen megmutatnám, de most sajna nincs fényképezőgépem...
Meg határidőnaplót is vettem, mert azért jobb abba vezetni a németórákat- a céges naptár helyett...:)
És persze a Lipótiba is beültem- elbúcsúztam az egyik "dohányos" kávézótól...:/
Csütörtök. Tiszta plázacica vagyok: Árkádoltam. Idéntől ugye a wellness-utalványt csak gyógyszerekre lehet felhasználni, meg aztán volt egy csomó utalványom, ami december 31-én lejárt. Ezért Anyu több gyógyszert felíratott előre, én meg kiváltottam. 22 ezer forintot hagytam ott, nagyrészt 200-as, és 500-as utalványokkal fizetve. Valószínűleg én voltam a gyógyszertáros nénik és a mögöttem várakozó többi vásárló kedvence. De ez nem biztos!:D
Gyógyszertáron kívül volt könyvesbolt, vodafone és Segafredo. Kiderült, hogy az apámnak karácsonyra vett Moldova-duplának van harmadik része is. Csak még nem jelent meg. Vodában természetesen telefont csekkoltam. Amint meglesz a fizu, caflatok be a Samsung Star 2-ért. Ez a terv.:)
Segafredótól is rituálisan "búcsút vettem", mármint utoljára dohányoztam- egyelőre csak ott...:)
És árulnak már ott elektromos cigit!:O ezek tudnak valamit!:)
Pénteken megint Árkád, vissza kellett még mennem gyógyszerekért, meg boltba mentem, meg még valami volt, de azt már elfelejtettem.
Na, az elég érdekes "árkádolás" volt, őrület volt a Sparban, a Burger Kingnél egy vadidegen kiscsákó belenyúlt a kajámba, egy néni meg kért - volna - 400 forintot buszra...
Ja, és széjjel fagytam, és még jobban fáztam, egy-két cicanadrágos csajt látva...Hogy nem fagy be a micsodájuk...?:O
Ja, és megint ezerrel PlayStation-özök. Elkezdtem egy bajnokságot, a 16-ból 8 csapatot én irányítok, szóval elég sok meccset kell játszani...:) És hihetetlen módon felcseszi az agyamat...:)
Lövök 17-szer kapura egy meccsen, abból mondjuk 5 kapufát, az ellenfél meg három lövésből elér két gólt, szét tudnám verni ilyenkor a gépet. Ja, és akkor még a 93. percben szépítek...:/ :D
Szombat. Tehát szilveszter. Reggel még fogalmam sem volt az esti programról. Délben sem. Sőőt még délután 3 körül sem.:O :)
De mint tudjuk, az élet nagy rendező, így szépen megoldotta a dolgokat. Győrben járt egy régi gimis osztálytársam, tesómék is hazajöttek, és még egy cimboránkat áthívtuk. És így öten iszogattunk-beszélgettünk, és nemtomhány év kihagyás után honfoglalóztunk.
Ez a játék még mindig csoportosan jó, még mindig fel tudja cseszni az ember agyát, és még mindig viszonylag ügyesek vagyunk benne...:)
Csak azt nem értettük, hogy támadhatják a várunkat, ha a vár melletti összes megye a mi kezünkön van...:O
Sör volt, pezsgő, meg Hubi. Na, ez utóbbi lehet, hogy nem kellett volna, de azért elviselhető volt..:)
Aztán hajnalban szétszéledtek a többiek, egyesül maradtam...:(
Tegnap ejtőztem, tévé, rádió, net, PS, meg regenerálódás...
Mint szinte mindenki rajtam kívül, gondolom...
Hm... Eszembe jutott, hogy most ünnepeltem "becsajozós" szilveszterem 10. évfordulóját...:O Igen, ez megjegyzésre méltó, mert hát ritkaságszámba megy, és akkor még finomat fogalmaztam...:)
És a Király is 10 éve ment el...Nyugodj Békében, Jimmy! Azaz "aludj csendesen, király..."
Ma meg lementem Nemzeti Sportért, amúgy ugyanaz volt a program, mint tegnap.
Holnap meg már megyek dolgozni. Igazából szívesen maradnék még itthon, de már menni kell, mert azért túl sok szabival nem gazdálkodhatok, meg aztán van mit csinálni. Ez persze nem baj!:)
Na, ennyit sikerült így összefoglalásként kikanyarítani.
A héten valamikor majd jövök egyfajta évösszefoglalóval.
A hét képe és idézete rovat viszont egyelőre megszűnik, ilyen irányú agymenéseimet facebookon kísérhetitek figyelemmel...
Ez már a megújulás része.:)
Évi első.
Tehát ennyi volt.
De ki az az Évi? Muhaha.:)
Jók legyetek!
BUÉK!
És persze puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: