2011. december 28., szerda

Ünnepi

Pénteken a poszt megírása után elmentem az ETO Parkba, mármint nem a stadionba, hanem a "pláza-részbe". Nem tehetek róla, de nekem az a hely egyszerűen nem tetszik. Egy "szellemkastély". Még mindig. Egy-két lézengő ember, "használhatatlan" luxusüzletek, nekem nem bejövős...
Az ETO Shoppal mondjuk semmi gond nincs.:) Sikerült a könyvet is megvennem. Az ETO 60+1 legendája. Jó könyv és érdekes. Mondjuk ez egyértelmű: nem tudnék olyan ETO-könyvet mondani, ami nem jó és érdekes.:)
A könyv egyébként arról a 60 legendás edzőről-vezetőről-játékosról szól, akikről szektort neveztek el a stadionban. A plusz egy pedig tragikusan fiatalon elhunyt csatárunk, Fehér Miki, akiről meg ugye a futballkollégiumot nevezték el.
Örömmel tapasztaltam, hogy előttem két csaj vette meg a könyvet. Megfelelő ajándékot választottak párjuknak/édesapjuknak. Ha maguknak, az még jobb.:)
Utána CBA. Ott egy picit belopózott a hétköznapokba a karácsonyi hangulat. Anyuval egyeztettem telefonon, hogy főzőtejszínt kell neki vinnem haza. Ilyet még sosem vettem, és csak nagyjából emlékeztem rá, hogy hogyan néz ki. Az eladó magyarázata nem volt túl egyértelmű, Anyu sem nagyon tudott telefonon navigálni.
Meghallotta ezt egy kb. 40 körüli hölgy, és odakísért. Ez nem nagyon jellemző, ezért meglepődtem, de örültem neki.
Én pedig a kasszánál engedtem magam elé egy csajt, aki csak ajándéktasakot vett, én meg fel voltam pakolva mindenféle finomsággal.
Hosszú évek után vettem habkarikát, ja és megleptem magunkat "retro-szaloncukorral" is. Ennek csomagolása - és íze - boldogult gyermekkoromat idézi. És nagyon finom.:)
Nem meglepő módon a nap hátralévő része az nagyrészt az új könyv olvasásával telt.:)
---
Szombaton, azaz 24-én egy kis netezés, és jó nagy pakolászás után indultam haza. És semmit nem felejtettem itt.:)
Hosszú idő után a vidékiből indultam, azaz nézelődtem egy kicsit, elég érdekes, még mindig.:)
Hazatérve ünnepi halászlével kezdtünk, majd a szaloncukrokat kötöztem.
A fadíszítés eltolódott estére, Anyu ugye a konyhában tüsténkedett, nekem meg a szememet kellett pihentetnem. De a késői kezdés ellenére viszonylag hamar végeztünk, és szép is lett a fa.:)
Egy-két ismerősömnek küldtem csak karácsonyi SMS-t, ha úgy tetszik, "sablont", de nem versikét, vagy ilyesmit...Viszont közben válaszoltam egy ismerősöm üzenetére, és kicsit tartok tőle, hogy több embernek ezt a választ küldtem tovább, elszoktam régi-új telefonomtól...:)
---
Vasárnap természetesen nagyokat ettünk, pihengettünk, és jó sok filmet megnéztünk. Főként DVD-ről. Őszintén szólva egyedül a Szerelem kölcsönbe című moziról mondhatom azt, hogy tetszett, a többi olyan átlagos, egyszernézhetős volt...
Hétfőn megérkeztek tesómék.
Ezért akkor került sor az "igazi" ünnepi ebédre is, és hozzánk akkor érkezett meg a Jézuska.:)
Szóval kajáltunk, beszélgettünk, befészkeltük magunkat a konyhába.
Délután aztán tesómék visszamentek Ausztriába, mi meg Anyuval Győrbe, mert édesanyámnak a két ünnep között sajnos dolgoznia kell...:(
Hm...Én karácsonyra a családtól egy új monitort kaptam, Anyuval meg is csináltuk a cserét, de sajnos nem működött...
Tegnap Moha aztán megoldotta a problémát, így nyugdíjazhattam a kb. 10 éves LG-monitort, most pedig egy új, szemkímélő Samsungon nézem, amit pötyögök.:)
Persze pótoltam a lemaradást. Facebook, freemail, iwiw, stb. És nem fáj a szemem, ez már jót jelent.:)
Hm...Kaptam privát, személyre szóló karácsonyi üzenetet egy olyan lánytól, akit csak látásból "ismerek", és "csak" azért jelöltem be, mert imádom, ahogy mosolyog...:)
Az idei karácsony egyik legkellemesebb meglepetése, nagyon örültem neki....:)
Nevet újfent nem írok, mert nem akarok okot adni semmiféle kombinációra, másrészt pedig a lánynak elég egyedi neve van, elég könnyű lenne beazonosítani...:)
Ja, és ugyancsak hosszú idő után tegnap a számítógépen néztem filmet, ezen a monitoron tényleg egészen más élmény egy mozit végignézni.:)
És játszottam PlayStation-ön.
Hoki. Kanadával voltam Ukrajna ellen, és 4-2-re nyertem. Mondjuk ez annyira azért nem túl nagy dolog.:)
Most pedig blog, meg Morning Show. Lassan összekaparom magam, és megyek a kórházba Anyu munkahelyére, és a wellness-utalványt is le kéne vásárolni. Csak még fogalmam sincs, hogy mire...:)
A héten lesz még nagytakarítás, pakolászás, jó sok DVD, PlayStation...
A blogot most már tényleg újítani kéne, meg ugye elérkezett az évértékelő-évösszefoglaló ideje is...Ej, előre félek tőle...:( :)
Szilveszterkor még fogalmam sincs, hogy hol leszek, kb. szűzhártya módon majdcsak kilyukadok valahol....
És: ha avonból kell valami, fordulj hozzám bizalommal!;)
Ennyi mára.
Jók legyetek.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: