2012. január 8., vasárnap

Barkács

Az előző posztban a lányokról szóló bekezdéshez kis kiegészítés: "aki ismer, az tudja...". Na, ez így ebben a formában azért erős költői túlzás, na...De tény, hogy sokan tudják ezt rólam...:)
Na, és akkor a hét! Hát valóban jó lett volna még ezt a hetet végig itthon tölteni. Volt egy-két függőben lévő dolog, amit sikerült elintézni, közte olyan is, amire év közben nem nagyon jutott idő, de azért ez eléggé felesleges munkahét volt...:/
---
A keddet ugye már leírtam, szerdán, ha jól emlékszem nem volt semmi érdekes.
Csütörtökön maradtam furcsa módon a legtovább. Azaz fél 4-ig.:) És akkor találkoztam munka után Katával.
A plázában lévő Lipóti Kávézóba mentünk, és hát elég furcsa volt. Ez volt az első látogatásunk "füstmentes" objektumban. Ezért nem a szokásos fenti "volt-dohányzóban" ültünk le, hanem minden mindegy-alapon lent. Hm...Körülbelül négyen-öten voltunk az egész helyen, és valóban kicsit "steril" volt a dolog. Úgyhogy ittunk egy kólát, és szedtük is a sátorfánkat.
---
Hát, a péntek pedig egyenesen szörnyű volt...Olyan szinten rám tört a két oldali "munkaundor", meg a hétvége-hangulat, hogy már délben hazajöttem...
Jó sok mínuszt szedtem így össze, de úgy voltam vele, hogy év elején belefér... Olyan szinten lefáradtam, hogy akkor már itthon ücsörögni is sokkal jobb volt, mintha ott bent tettem volna ugyanezt.
Viszont reggel... Őőő "szétszedtek a lányok"...:$ :D Ez így ebben a formában persze ismét erős túlzás, de valóban nagyon komoly volt...A legjobban mégis annak örültem, hogy - és amiről - egy kedves leányzó anyukájával beszélgettem...:) De erről legyen elég ennyi!:)
Hm...Továbbra is tartom, hogy több "kedvenc csajom" van per pillanat. De az a tendencia is tartja magát, hogy a "legkedvencebbeknek" van lánytesójuk...:O :)
Este pedig mentem Écsre.
Ott beszélgetés-tévé-Kisalföldek átfutása volt a program. Ja, és elkezdtem ismét rácsatlakozni a VV-re...:) Most volt az a pont, hogy érdekesnek tűnt, nézem tovább, és a héten eldől, hogy kíváncsiságom Muri Enikő nélkül fennmarad-e.:)
---
A szokásokkal ellentétben véletlenül hazavittem a retroautó-sorozat legújabb darabját. Amit aztán annak rendje és módja szerint le is ejtettem, aminek következtében az egész kipufogórendszer leszakadt. Így hát kicsomagoltam, szerencsére kiderült, hogy nem letört, vissza lehetett dugni.
Vissza is csomagoltam, és jól sikerült a mutatvány: kibírta a Győrig tartó utat hátizsákban. Hiába no, ez már a "modellező véna"...:D
És ha még azt is hozzáteszem, hogy úgy néz ki, hogy sikerült kicseleznem az asztali DVD-felvevőt, és tudtam úgy DVD-t írni, hogy azt más lejátszó is beolvassa, akkor meg kell állapítanom, hogy igazi ezermester vagyok!:D
Tegnap délután aztán visszajöttem Győrbe.
A vasútállomáson vettem Nemzeti Sportot és FourFourTwo-t, úgyhogy volt mivel agyoncsapni az időt...:)
Ja, és a tévét is átprogramoztam, mert az új évvel új csatornák is érkeztek a kínálatba, pártól viszont el kellett köszönni...Szerencsére most nem vettem észre olyat, ami hiányozna.:)
Ma majd -még- egy kávé után ráveszem magam, és elballagok a kútra sportért.
Utána lesz egy kis "fordítás-meló", meg nap közben talán tesómék is benéznek egy kicsit.
Emellett a tévé után át kell programozni a videót is. Ami elég izgalmas mutatvány lesz, mert lévén bogaras állat vagyok, minden csatornának megvan a maga helye. És lehetőleg minden csatornának azon a helyen kell lennie, ahol a tévén is van.
De egy technikai zseninek ez nem jelenthet problémát!:D
Ja, és PlayStation-özni is "kéne", eddig kimaradt a héten...:(
A jövő hét? Lassan indulnak a németórák, meg lehet, veszek telefont is, mindamellett persze most már a munka is beindul "úgy igazából".
Aztán ha valami történik, majd legközelebb mesélek!:)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: