2011. május 28., szombat

Napról-napra

Azért az tök érdekes dolog, hogy ha rossz passzban vagy, és úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened, aztán valaki anélkül, hogy mondtál volna neki valamit, odajön hozzád, és megkérdezi, mi a baj. Csak azért, mert "Te nem ilyen szoktál lenni".
Az ilyesmik azért jól tudnak esni az embernek. Ezt a dolgok egyfajta pozitív hozadékaként is értelmezhetjük. :)
---
Jaj, de régen írtam... Na, szóval vasárnap vége lett a foci NB1-nek, bajnok a Vidi, az Európa Ligában indulhat a kupagyőztes Kecskemét, a bajnoki ezüstérmes Paks, és - hat év után - a harmadik helyezett Fradi. És bármennyire is idegesítő, szar szezon volt, én már most várom a következőt. :)
A Forma-1 Spanyol Nagydíjat Vettel nyerte, ami szintén nem újdonság. Sokkal nagyobb öröm, hogy az egyik GP3-as betétfutamot a képen látható Kiss Pál Tamás nyerte meg.
---
És nézzük, mi minden történt velem a héten!
Hétfőn semmi különös, itthon punnyadtam, és MSN-eztem. Aztán felhívott egy egykori kollégiumi szobatársam, hogy aznap apa lett. Hogy ki ő, azt csak azért nem írom le, mert nem akarom, hogy valamelyik közös ismerősünk esetleg innen tudja meg a hírt!
Mindenesetre ezúton is gratulálok a kis Hella érkezéséhez! :)
Kedden egy németórát tartottam, előtte pedig döbbenten vettem észre, hogy ajánlott levelet kaptam. Méghozzá a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivataltól. Fejből írtam a nevét, és stommel... :) Szóval június 7-én újabb orvosszakértői vizsgálatra vagyok hivatalos. A helyzet kezd egyre izgalmasabbá válni. :/
Szerda. Na, ez a nap elég eseménydúsra sikeredett. De volt még ennél jobb is. :)
Szóval meló után elmentem a levélért postára. Utána Katával Alpesiztünk. Üdítőzésnek indult, de aztán picit alkoholizáltunk is. Jó sokat beszélgettünk, aztán kb. a Barátok köztre hazaértem. Nem, nem vagyok BK-függő, ez csak afféle viszonyítási alap. :D
Emellett még felhívtak a hitelt folyósító bankból. Először megijedtem, hogy ott is van valami gebasz, aztán kiderült, hogy egy másik ügyintéző veszi át a dolgaimat, és csak bemutatkozott. Egyébként egy ismerősöm húga. :)
Jaj, de buta idő volt szerdán... Sütött a nap ezerrel, közben fújt a hideg szél... Pff... Nagyon nem tetszett...
Mindenesetre a szoknyájuk fellibbenésétől félve óvatosan közlekedő hölgyek látványa elég vicces volt. :)
Ja... Alpesiben még egy teleshopos volt kolleginával futottam össze, aki Angliából ugrott haza egy keveset, és megbeszéltük, hogy majd júniusban tartunk egy nosztalgia-összeröfföt. :)
Egy másik ex-kollegina meg jövő héten érkezik.
Csütörtök. Meló után kis csavargás, majd fél 7-től német a nővérszállón. Két sráccal. Jó, meg szívesen csinálom, meg minden, csak ne lenne ilyen későn...:/
Csütörtökön tudtam meg azt is, lemondott a Győri Audi ETO KC teljes elnöksége. Meglepődve fogadtam a hírt, remélem, nincs se nagy baj, se politika a háttérben...
Az a hír, is aznap jött, hogy Kassai Viktor fogja vezetni a BL-döntőt. Érdekes módon nemzetközi meccseket mindig nagyon jól vezet, az NB1-es meccseivel viszont nem vagyok elégedett. A ma esti meccset pedig Barca-drukkerként nem tudom semlegesen nézni, úgyhogy Viktor, kösd fel ama bizonyos alsóneműt! :) Upssz! Ez egy per pillanat egy politikailag inkorrekt mondat! :$ :D
Péntek. Nem szeretnék túlzásokba esni. De a délután miatt az év egyik legjobb napja volt.
Kettőkor eljöttem melóból, tévéztem, majd fürdés-átöltözés, és irány a belváros. Hosszú idő után végre sikerült összehozni egy találkát Adrival, és a tesójával, Szandival. Cipővásárlással kezdődött a program. Ezúttal csak szemlélődő-kísérő voltam, és szerintem a türelmesebbik fajtából. Sőt még a tanácsom is meghallgatásra talált. :)
Ezután kisebb tanácstalan bóklászás után a Kisfaludy Kávéházban kötöttünk ki. És ez tökéletes választásnak bizonyult.
Nagyon kellemes hely, finom kávé, és serpenyős pirítós, udvarias kiszolgálás, kellemes zongora-muzsika, na és persze egy kellemes beszélgetés. :)
Szerintem egészen biztos, hogy még visszatérünk.
Aztán elkísértem a lányokat a buszig, és hazajöttem.
Elég fáradt voltam, de olyan este 11-ig olvastam-tévéztem.
Most hétvégére maradok Győrben. Egy ismerősöm tanácsára leírok mindent, ami eszembe jut ama bizonyos "titkos dolog"-gal kapcsolatban. Még lehet, hogy találkozom egy jogi dolgokban jártas ismerősömmel is. Este meg BL-döntő, amit lehet, hogy még PlayStationön lejátszom előtte. :)
Amúgy pakolászok-olvasok-alszok. A Nemzeti Sport már megvan. :)
Ja, és persze Forma-1 Monte Carlóból, ami azért máig a sportág nagy ünnepe.
És ismét meghalt a kávéfőzőm... Nescafét iszom, ami azért messze nem ugyanaz a feeling...:/
És asszem ennyi mára.
Jó hétvégét mindenkinek.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: