2011. május 14., szombat

Ha a lustaság fájna

Én elég gyakran ordítanék. Néha bizony rám jön. Akkor pedig elég hevesen. Ezen a héten is megesett, hogy ellustálkodtam ezt-azt, de jobban belegondolva nem volt annyira vészes. Taktikai szempontból jó döntéseket hoztam. :)
---
Jaj... Azt nem tudom, meséltem-e, hogy sikerült leamortizálnom az egyik kedvenc pulcsimat... Munkahelyemen beletenyereltem egy frissen festett ajtóba, ami ugye a fekete pulóvernek nem tett jót... Tetézi a bajt, hogy vannak olyan festék-oldószereink amivel ha időben szólok, ki lehetett volna szedni a festéket, de nem szóltam. A szimpla mosás pedig nem segített...
Így a pulcsi leminősült otthoni játszóruhává... Szokásos Goszi-féle balfaszság... :/
---
Na... Először is kedden voltam lusta. Nem volt lelkierőm elvonszolni magam meló után élményfürdőbe... Jövő héten igyekszem pótolni... Sőt, ma is gondolkodtam rajta, de 1-től Loki-ETO kézilabda bajnoki döntő, fél 6-tól meg Vidi-ETO focimeccs, ezért aztán a 3 órás csobbanást nem tudtam beleilleszteni a napirendembe.
Majd mindjárt, posztolás utána kádban azért döglök egyet... :D
Kedden még Eurovíziós Dalfesztivált néztem. Wolf Kati bejutott a döntőbe. Nekem tetszik a száma, de valamiért úgy éreztem, hogy nagyon izgul... Majd a ma esti döntőben még jobban elő fogja adni, ebben biztos vagyok. :)
---
Szerdán meg a németórámat mondtam le. Új tanítvánnyal, első óra lett volna, így elég necces a dolog. De így volt időm itthon készülődni-vacsorázni, és az este 8-as ETO-Honvéd előtt még sörözni egyet a cimbikkel. Német meg majd hétfőn. :)
A meccsen 3-0-ra nyertük, teljesen sima meccsen. Csak azért nem vagyok elégedett, mert lehetett volna közte akár hat is...
A Vidi meg már matematikailag is bajnok... Várható volt, túlélem. Az mondjuk elég ciki, hogy ma az ősi rivális ETO játékosainak sorfala között vonulnak majd ki a Videoton játékosai a pályára. Ezért sem megyek Fehérvárra, nincs kedvem nézni az örömködést. De azért a sör be van készítve a hűtőbe, jó lenne egy kis ünneprontó bajnokverés. :D
A Paks pedig tegnap bebiztosította ezüstérmét. Szimpatikus csapat, magyar edző, csak magyar játékosok. És milyen a sors? Vayer Gábor évekig Győrben játszott, '97-ben őszi bajnok lett a csapattal, a dobogóra sajnos nem sikerült fellépniük a végén. Aztán légiós volt, majd egy fehérvári "ballépés" után szülővárosa csapatával aztán elérte a nagy sikert.
---
Csütörtökön német volt, egész ügyesek voltak a srácok. Mondjuk a heti egy órában nulláról négy hónap alatt állásinterjú-szintű német nyelvtudás elérésében nem vagyok annyira biztos! De szakmailag nagy kihívás. :)
Előtte meg Holló volt. Természetes velejáróként. :)
---
Nem kizárt, hogy szarban leszek. Lehet, hogy el kell adnom a lakást. Vagy az adósok börtönébe kell vonulnom.
Megtudtam valamit, ami nem érint túl jól, nem túl megnyugtató infó, és alapjában rengeti meg felépített "pénzügyi stratégiámat"... Majd kiderül, mi lesz a vége, nem kizárt, hogy hatalmas nagy szívás...
Erről bővebben nyilván nem írhatok. Meg aztán még az is lehet, hogy szokásomhoz híven előre pánikolok feleslegesen.
De a kilátások nem túl jók. Szétb@sz az ideg... :/ - haha, nem húzta alá a helyesírás-ellenőrző a szétb@sz szót. :) mondjuk lehet, hogy már felvettem a szótáramba. :P -
---
Tegnap voltam fodrásznál. Nyári dizájn, hirtelen felindulásból. Jó rövid lett a hajam. :)
Ma már csak döglés van napirenden. Meg tévé, benne a fent említett eseményekkel. Holnap meg villámlátogatás, meg családi ebéd Écsen.
A jövő hét? Németórák, idegbaj, agyalás a fent említett "kétségen", meg még ami jön...
---
Hallottátok, mi történt megint Liptai Claudiával? Megbüntették. Jogtalanul használta elhunyt édesanyja parkolási engedélyét. Azt mondta, kiesett a napellenző mögül, rá a műszerfalra, amikor becsukta az ajtót. :) Sokan nem hisznek a véletlenekben. Szerintem mondjuk simán belefér. Minket például büntettek már meg úgy, hogy kiraktam az engedélyt, tesóm meg rádobta a baseball-sapkáját. Így kvázi engedély nélkül, jogtalanul álltunk be a mozgássérült parkolóba.
Jó, mondjuk a mi büntinket szerencsére törölték, előadtuk kis történetünket, és rendesek voltak, megenyhült rajtunk az illetékesek szíve. :)
Szóval ja. Minden lehetséges.
Ezért aztán lottóötöst akarok. Most. Ma. :)
---
Ennyi mára.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: