2011. május 19., csütörtök

Laposkúszás

Van ez az úriember. A nemzetközi sajtóban csak DSK-ként emlegetik. A teljes neve Dominique Strauss-Kahn, posztját tekintve a Nemzetközi Valutaalap elnöke, Franciaország potenciális elnökjelöltje. Volt.
A hétvégén ugyanis egy hotelszobában meztelenül megkergetett (?), és megerőszakolt (?) egy AIDS-es (?) szobalányt...
Hát nem tudom... Ha én a Nemzetközi Valutaalap elnöke lennék évi 150 millió forintos fizetéssel, és rámjönne a kufircolhatnék, inkább kerítenék valahonnan egy tehetséges és diszkrét prostituáltat. Valamennyire azért elegánsabb megoldás. Még akkor is, ha Monsieur Strauss-Kahnt saját elmondása szerint tőrbe csalták...
---
Eddig ez a hét vezető híre. Durva. Legalább nincs természeti katasztrófa. :)
Vasárnap Kupagyőztesek Európa Kupáját nyert a Fradi. Szép és jó, gratulálok is nekik, de... De a fradistákat játékosostul-szurkolóstól-vezetőstől jellemzi egy olyan fokú felsőbbrendűségi érzés, hogy nem vagyok benne biztos, hogy fordított esetben ők örülnének-e a győriek, az ETO-sok sikerének.
---
Férfi kosárlabdában bajnok a Szolnok, a döntőben a fehérvári Albacompot verték meg. Győriként talán meglepő, de én inkább utóbbiak sikeréért szorítottam. :)
AZ a csapat szimpatikus, meg aztán még jajderégen ismertem egy fehérvári Dórit, aki nagy-nagy Alba-fan volt. Volt, hogy idegenbeli meccsről, a buszról hívott fel. Ez olyan 2001 tájékán volt, akkor nem is gondoltam volna, hogy hasonló élményben nekem is lesz részem. :)
Vízilabdában Eger. Gerendás Gyurinak kijárt.
A foci Magyar Kupa a Kecskemété. KTE-Ereco. Számukra most tuti az erec(ti)o. Bocsánat. :) De tényleg semmi bajom velük, és persze a Vidit verték a döntőben. Szóval duplán nagy grat a hírös város csapatának. :)
Az Európai Ligát pedig a Porto nyerte, a szintén portugál Braga ellenében. De ez a meccs annyira nem kötött le.
Az ETO-Bayern öregfiúk-meccs szerveződik, jó kis banzáj lesz! Átigazolási fronton meg Tisza Tibor és Torghelle Sanyi nevét hallani. A mi Sanyink Győrben? :) Nem tudom, én nagyon kedvelem őt, örülnék neki, még akkor is, ha eléggé vadállat! :)
Meg még valakit hallottam, de az sajnos nem publikus. Nem írom le, mert lenyakaznak. A nagy titok tudója vagyok. De tényleg! :)
---
Hétfőn volt egy németóra. Átlagos volt, ismerős sráccal, jól el is bohóckodtunk közben.
Tegnap meg beütött a krach. Korábban leírt anyagi természetű félelmeim beigazolódtak. Ma nem is mentem dolgozni, a Hivatalba mentem ügyintézni.
Valamennyire tán sikerült elsimítani a dolgokat, de erről többet nem szabad írnom, mert a nagyhatalmú Hivatal hallgatásra ítélt. Csend van, na meg persze hullaszag.
Gergő barátom mondása jut eszembe, miszerint az megszokott állapot, ha nyakig sz*rban vagyok, az a ciki, amikor lötyögtetik is. Hát most lötyög. Nem kicsit: nagyon. Elk*rtuk. Én meg ők is...
---
Holnap péntek! Meló után igazolványképet kell csináltatnom. Utazási igazolványhoz.
Szombatra pedig lemondtam Öttevényt, nem lennék most túl szórakoztató társaság. Helyette ETO-Kaposvár. Meg előtte esetleg élményfürdő. Már egyfolytában csúsztatom, pedig tényleg jó lenne eljutni.
Vasárnap meg vagy Écs, vagy itt punnyadás.
Nagyon szét vagyok esve. Tudom, mindenkinek megvannak a maga gondjai, az enyémnél is léteznek nagyobbak, mást is kóstolgat az élet, de... De néha már sok...
Na mindegy, alakul a jóidő, közeleg a hétvége, kell ennél több?
Semmi.
Schwimmen, Laufen, Flughafen, na meg persze Világbéke!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: