2011. május 15., vasárnap

Lazulás

Egyébként meg nem csak lusta vagyok, hanem szórakozott is. Ez persze családom nagy részére jellemző. :)
Történt ugyanis, hogy kaptam egy értesítőt, hogy 11-én cserélik nálam a vízórát. Én meg szóltam Anyunak, hogy jöjjön ki legyen szíves KEDD reggel, és felügyelje a műveletet. Ki is jött, várt-várt, természetesen hiába. Aztán szerdán kijött még egyszer. Akkor már jött a szaki, és kicserélte az órát.
Most legalább nem a híres péntek 13-at néztük be, hanem a szerda 11-et.... :)
---
Tegnap? Végülis jó kis nap lett belőle. Majd egy órát döglöttem a kádban, olvastam, relaxáltam.
Aztán sütöttem rántottát sajttal-gépsonkával-piros paprikával, nagyon fincsi lett. Közben elkezdődött a Debrecen-ETO kézimeccs. Amit hárommal nyert meg a győri csapat, így zsebben az újabb bajnoki cím. :)
De a meccs végén már aludtam, szerencsére állítottam be órát, így 5-kor felkeltem.
Így is aludtam jó két és fél órát.
Utána Vidi-ETO, sör, és pattogatott kukorica. A Vidi bajnokavatójára mindösszesen négyezer ember gyűlt össze, ami azért nagyon soványka. A meccsen 2-1-re kikaptunk, nem játszottunk jól, de a döntetlen meg lehetett volna, de Pilibaitis sajnos kihagyta a tizenegyest...
---
Euróvízió. A titkos favoritnak tartott Wolf Kati a 22. helyen végzett. Továbbra is tartom, hogy nekem tetszik ez a szám, és a döntőben Kati jobb volt, mint az elődöntőben.
De ezek szerint valami mégiscsak hiányzott. Mondjuk szerintem ez inkább országszimpátiáról szól, mint a dalok minőségéről.
A szomszédos országok szépen megtámogatták egymást, mi is pakoltunk szomszédainknak, nekünk meg valahogy nem jött össze.
Azért a maxpont finn testvéreinktől nem semmi... :D
Egyébként Kati szereplését megnéztem, utána már csak futólag követtem az eseményeket, a pontok kiosztása közben pedig néztem az Utódomra ütök című filmet. Ami nem volt rossz, de azért az első részt, az Apádra ütök-öt meg sem közelíti.
---
Most majd menek Écsre, délután meg vissza. Remélem, azért nem esik nagyon az eső...:/
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: