2011. május 9., hétfő

Konkrétan

Tegnap pár dolgot kifelejtettem, meg történt is egy s más azóta, szóval ma még egy bejegyzés.
Gyerekek, el kell ismernem, ha nők nélkül nem élet az élet. Ők adják az egésznek a savát-borsát. És még találékonyak is. :)
Egyikük az immáron másfél éves telefonomon mutatta meg, hol kell a csengés mellé a rezgést bekapcsolni, így már pl. buszon is észreveszem, ha hívnak. :)
Másikuk pedig "anyatigris" módjára kiakadt azon a vidékiben, hogy az aluljárónál a fiatalok nem engedtek oda a lépcső korlátjához kapaszkodni. Még én nyugtatgattam őt. :)
---
Szombaton majd' fél óra késéssel ért a busz Écsre, amivel Győrbe jöttem. Meguntam a várakozást, rágyújtottam, és jött is. Ahogy ilyenkor lenni szokott. :)
Jó volt a szombat este, tényleg nagyon jól éreztem magam Katával. Még a bulizás sem hiányzott. Csak a címben szereplő "Konkrétan" kifejezésről kellene leszoktatnom. :) Öt mondatban három konkrétan azért konkrétan már sok. Szerintem. :)
---
Vasárnap reggel fél 7-kor kidobott az ágy, képtelen voltam visszaaludni... :/ Annak tükrében, hogy 1 körül feküdtem le, elég durva volt...:/
Egy kérésnek eleget téve meghallgattam az idei német emelt szintű érettségi hallásértés-szövegeit.
Jó... Mondjuk van annyi rutinom, hogy szégyen lenne, ha egy ilyen szöveget nehéznek találnék. Persze egy-két olyan szó volt, aminél csak pislogtam.
De mindent egybevetve nem volt vészes, a szöveg tempója is tűrhető volt. Ami idegesített: a felvételen hallható nő hangja, kiejtése, hangsúlyozása... Egyszerűen borzalmas volt. :)
Ja, és persze volt még egy előnyöm: nem kellett hallgatózás közben feladatokkal bíbelődnöm. Azt nem kerestem meg. :P
Aztán az ETO Parkba is kimentem. És megszűnt az újságos...:/
A rendezvényt sajnos lényegében elmosta az eső... Alig voltunk, mi is csak keveset, aztán jöttünk haza.
Főnökömmel is összefutottam, aki a kislányát hozta fellépésre, de aztán az is elmaradt...
Jaj, és nyertem a lottón...:) A "dórikás számsorral". Nem játszom túl gyakran, de amikor Anyu szelvényét feladom, akkor ezeket a számokat mindig megjátszom. Vagy amikor kér, hogy diktáljak. És most két találat lett, sőőt, ha egy évvel idősebb lenne, akkor hármas lett volna. Így egy szám mellette van. :)
---
Sport. A Forma-1 elég változatos, sok előzéssel tarkított futamot hozott. Vettel nyert. Én meg elaludtam....:D
A Szeged-Veszprém kézidöntőt nem láttam, szégyenszemre elfeledkeztem róla. :/
A Vidi bajnokavatása egyelőre elmaradt. Szerdán viszont behúzzák, mi pedig - mármint az ETO-tábor - egy szurkolói nótával szegényebbek leszünk. Már nem lesz aktuális, hogy "fehérvári cigány parasztok, sose lesztek bajnokok..."...:( :)
Fehérvári ismerőseimtől ezúton is elnézést, ez természetesen csak egy zrika a foci-tábornak. Verbális pengeváltás, semmi több... :)
A Való Világot pedig Alekosz nyerte. Én pedig Évának szurkoltam. Mert a párbajokon megfigyelésem szerint szinte mindig a "támogatottam" veszített. Szerencsére most is. :)
Ma még lesz egy afféle "szembesítő show" az összes korábbi szereplővel, aztán indul Alekosz csajozós műsora. Amit tényleg csak akkor nézek majd, ha nagyon nincs más dolgom. :D
---
Nagyon gondolkodom rajta, hogy holnap meló után elmegyek élményfürdőbe. Rég voltam, ebben a hónapban meg ugye ETO-bérlettel ingyenes keddenként, szóval szerintem csobbanok egyet. :)
Meg lesznek a héten németórák, meg ETO-meccsek.
A többi meg majd még alakul.
Majd mesélek.
Addig jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

2 megjegyzés:

niki írta...

"Konkrétan" :D Kata átment Jerzybe???? :D

Gábris írta...

hihi. :) Micsoda hasonlat... :)