2011. április 2., szombat

Elsőfok

Akkor tehát megszületett. Nem, nem a trónörökös, hanem az ítélet. "Amire mindenki várt." Stohl "Buci" András színész-műsorvezető emlékezetes tavalyi autóbalesete után első fokon 2 év 4 hónap börtönbüntetést kapott.
Nem tartozom azok közé, akik a példastatuálás hívei. A hírek szerint a kiszabható megmagasabb büntetésnek pontosan a felét kapta, ami reális, tekintve, hogy visszaesőként, drogos befolyásoltság alatt történt az eset.
Nem szabad annyival elintézni a dolgot, hogy ő is ember, hibázhat. Nem. Egy közszereplő, de főképp egy háromgyermekes apa ne legyen ennyire felelőtlen!
Meg aztán akik ezt gondolják, azoknak is minden bizonnyal más lenne a véleménye, ha - ne adj' Isten! - az ő családtagjuk, barátjuk autójába trafált volna bele a művész úr azon a hajnalon.
Szóval én amondó vagyok, töltse le majd a kiszabott büntetését, és utána térjen vissza a színpadra, a médiába, a közönség majd úgyis eldönti, hogy van-e még igény rá.
Ja, és valószínűleg van erre logikus, jogi hátterű magyarázat, de ne fellebbezzen már enyhítésért és felmentésért (!). Ez utóbbi szó elég durván hangzott.
De mondom, nyilván ez egy jogi formula, meg aztán mindenki fellebbezne, nem vagyunk mártírok. De a felmentés akkor is durva...
---
Jaj! :) Van egy régi szám. Joy: Touch by touch. Kb. ovis vagy alsós lehettem, amikor ezt a számot a rádiók játszották. Na, és készült egy 2011-es verziója. És az olyan szinten tetszik, hogy az valami hihetetlen! :) És van egy belassulós része, ami mindent visz... :) Egyik reggel a buszon azon kaptam magam, hogy tellegetek a kezemmel, a lábammal is "járom a ritmust" - vagy hogy mondják? -, szóval egy külső szemlélő számára nagyon gáz lehetettem. :) Nem nagyon érdekelt, de azért amint észbekaptam, abbahagytam. :P
---
Eszembe jutott, hogy miért írtam le Adri nevét. A vicc az, hogy nem is róla akartam írni. :) Vele kapcsolatban jutott eszembe valami, és azt hittem, ha a neve felkerül a cetlire, beugrik, hogy miért történt ez. Kis fáziskéséssel sikerült a képzettársítás. :)
Szóval letöltöttem valami frissítést az MSN Messenger Plus-hoz. Magyar nyelvet nem lehetett választani, így a németet pipáltam be. Azt hittem, hogy csak a letöltés nyelve német, hát nem. Most két nyelven működik az MSN-em. És ez az Adri abgemeldet, meg Adri ist jetzt offline engem zavar. Még akkor is, ha valamennyire azért pötyögök németül. :) Ja, és nem mintha az Adri kijelentkezett, vagy az Adri nem elérhető mondatokat sokkal jobb lenne olvasni. :) Szóval ennyi volt a nagy titok. Tényleg. :)
---
Hát hiába terveztem én mára Gyirmót-Pécset. Főképpen azért, mert holnap lesz! :) A tévében is. 3-tól, utána pedig fél 6-kor Debrecen-ETO, úgyhogy holnap délután visszajövök, és meccsmaraton. :)
Mert ma kimegyek Écsre kicsit relaxálni. A szokásos programok mellett még annyi, hogy megkaptam az Üvegtigris 3-at, így azt illenék megnézni. :)
A héten egyébként nem sok minden történt, meló látástól-Mikulásig. Tegnap és tegnapelőtt szerencsére Gerej kolléga hazahozott, megmentve a teljes összezuhanástól. :)
Na, asszem ma ennyit akartam.
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: