2011. március 30., szerda

Így is lehet

Hétfőn is akartam írni, de lusta disznó voltam. Meg tegnap is tervben volt, de tegnap meg fáradt voltam. De ma pótolok! :)
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de ez az óraállításos-frontos időszak kissé megvisel. Igen fáradékony és düddő vagyok...:)
Mostanában elkezdtem délután is kávét inni. Kb. a negyediket. Kell. A gáz ezzel csak az, hogy előtte hulla vagyok, aztán meg képtelen vagyok elaludni.
---
Na, akkor kezdem az érdemi részt!
Még múlt csütörtökön levelet kaptam a MEOSZ-ból. Most az egy dolog, hogy egy ekkora bazi nagy városban négy nap alatt kaptam meg. (Boldogult gimis éveimben, net és mobiltelefon nélkül nyaranta jó pár emberkével leveleztem, és három nap alatt a válasz is megjött- persze nem Győrből...) Az utcanév rosszul írva - mikor jól adtam meg-, az éves beszámoló négy oldalas, tele helyesírási hibákkal - régebben mintha igényesebb lett volna... Meg persze bőszen biztatnak a Humanitás újság előfizetésére. Arra az újságra, amelynek a főszerkesztőjének kb. három e-mailt írtam, amiben csekket kértem az előfizetéshez. Válasz nem érkezett...
--
Eddig soha nem volt lázmérőm. Nem is nagyon szoktam méregetni a lázamat. Ha beteg vagyok, akkor nagyon kidőlök, akkor tök mindegy. Ha meg a közérzetem jó, akkor rohadtul nem érdekel, hogy van-e lázam. De most, amikor dokinál voltam, kérdezte, hogy volt-e lázam, én pedig hasból mondtam valamit. Ezért Anyutól most kaptam egyet. Echte kórházi. Csipog, ha végzett. EU-kompatibilis. Semmi higany. :P És strapabíró: kicsomagoláskor beleejtettem a mosogatóba...:D
---
Hétvégén megnéztem néhány filmet. Röviden pár szó róluk:
Már megint te: romantikus vígjáték, lány hazaérkezik bátyja esküvőjére, és döbbentett tapasztalja, hogy a menyasszony nem más, mint gimis éveinek megkeserítője. Meg az örömanyák is rosszban voltak diákkorukban. A vége totális happy end, jóban lesz mindenki mindenkivel, aranyos film, tetszett.
Zimmer Feri 2.: kár volt megcsinálni. Az első rész speciális humora tetszett, ez eléggé nézhetetlen. Dislike.
Terhes társaság: sajátos road movie, egyebek mellett a Másnaposok nagydarab szakállas idiótájával. Néha ilyen is kell: beteg film, de nem rossz... :)
Ja, és kiírtam DVD-re a 100 éves Vasas SC-ről szóló dokumentumfilmet. Zsófi, kérlek, ne utálj érte, nem hülyültem meg, ez csak sporttörténeti érdekesség! ;)
---
Forma-1. A szezonelőzetest nem sikerült felvennem, elaludtam. A futam sem hozta a várt izgalmakat, a dobogósok személyével sem vagyok maximálisan elégedett, de azért jó, hogy elkezdődött. :)
Kézilabdában meg nagyon megverte a Barcelona a Veszprémet. Még fociban sem szurkolnék a Barcának magyar csapat ellen, de ennek főleg nem örülök...
---
A hetet már nagyjából felvezettem. Elég sok meló, viszonylag durva, kevés pihenős, de gyorsan telő napokkal. Nap végére elálmosodós, itthon kávétól felpörgős. Beteges. :D
A tegnap este viszont nagyon jó volt. MSN három imádnivaló leányzóval, előtte-utána-közben pedig holland-magyar... Ilyen beteg meccset... 5-3-ra kikaptunk, Dzsudzsák szabályos gólját nem adta meg a bíró.... (Hogy mondják norvégul, hogy apád f*szát? :D). Így ki lehet kapni, nagyon jók voltunk, kár, hogy Pesten messze nem volt ilyen a játék.
Ha pikírt szeretnék lenni, azt mondanám, hogy így változik a világ: 58 éve az volt a világszenzáció, hogy 6-3-ra nyertünk Angliában, most meg az, hogy csak 5-3-ra kaptunk ki Amszterdamban Hollandiától. De nem leszek pikírt. Jó volt ez így...
2-1-es vezetésünknél bontottam egy sört, mire megittam, 3-3 volt az állás, mindez kb. 20 perc alatt...
Szombaton nagyon gondolkodom egy Gyirmót-Pécsen. Az NB2 Nyugati csoportjának csúcsrangadója, jó lenne kinézni. :)
Holnap Kata-tali, holnapután meg péntek. Szóval jó minden...:)
Felírtam a puskacetlimre, hogy Adri. De fogalmam sincs, hogy miért...:O
---
Meg szerelmes is vagyok. Mindjárt triplán! :$ ♥ Szerelmem három "tárgya": 1. múlt héten csütörtök-péntek körül volt a Kisalföldben egy cikk az egyetemi könyvtárról. És a mellékelt fotón van egy lány. Egy gyönyörűség. Nillának hívják, és vááá de aranyos...Egyfolytában az újságot lapozgattam a hétvégén. :D 2. egy híradós csajszi. RTL Klub. Róla bővebben majd máskor! ;) 3. meg egy új kollegina is jó hatással van a bioritmusomra. :P Ez persze csak poén, két szót nem beszéltünk, de nagyon aranyos...:$ :)
Ma meg... Na mindegy, ezt nem írom le, nem teszem magam közröhej tárgyává... :D
---
Megszoktam a blogon a napi 30-40 fős olvasótábort. Mostanában viszont meglepve látok néha 150-160-as napi látogatottságot... Ennek persze nagyon örülök, tök jó, meg minden, csak nem értem, hogy mire fel ez a nagy emelkedés...:) Facebook-faktor? Valaki megírhatná névtelen kommentben... Meg amúgy is tök régen jött hozzászólás... :(
No, de nem kötelező, nem erőszak a disznótor, csak szegény röfinek, de azért ha van kedvetek, írjatok! ;)
Ennyi mára.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: