2011. március 26., szombat

Felbőgnek

Tanult kollégám, egyben rendszeres olvasóm szólt, hogy az előző posztban kicsit sok a szóismétlés. Átolvastam még egyszer. Igaza volt, így itt-ott átírtam.
Tök fura, azt is észrevettem, hogy kedden, amikor nem volt jó a net, valami rejtélyes okból kifolyólag "megszállták" a blogomat: több, mint 160 látogatót regisztrált a rendszer, ez volt a statisztika beállítása óta a második leglátogatottabb nap.
---
Megejtettük az említett második MSN-es német órát. Egész jó volt, nem nagyon tértünk el a tárgytól, mindenesetre most kiderült, hogy valószínűleg nem teljesen azt gyakoroltuk, amit kellett volna... Mondjuk ebben ártatlan vagyok. Tanulság: a birtokos eset, és a birtokos névmás nem egészen ugyanaz...
---
Tegnap volt a névnapom. Rengeteg SMS-t, üzenetet, telefont, stb. kaptam, meg is lepődtem. Érdekes, hogy olyan ember is írt, akivel sajnos évek óta nem beszéltünk, és olyan is, akivel csak egyszer találkoztam.
Meg az is komoly, hogy hányféleképpen lehet a Gábort becézni. :) De ezt inkább nem fejtem ki bővebben... :P :)
Délután Katáékkal nosztalgiáztunk egyet, kávé és almafröccs mellett az Alpesiben, a sört este a Fábry-show alatt pótoltam. :)
Tegnap meg totális csőd... Az volt a terv, hogy egy kis sörike és popcorn kíséretében megnézem a magyar-hollandot, és még jó előérzetem is volt, azt hittem, meglephetjük a picit tartalékos hollandokat...
Ehhez képest úgy bevacsoráztam két sajtos stangliból eszkábált négy darab szendviccsel, hogy sört nem is bontottam, teljesen megtelt a pocim.
Aztán 0-1-nél bealudtam, és csak a teletextről tudtam meg, hogy 0-4 lett a vége. Ennyit a sörről, a meccsnézésről, és a meglepetésről... Egyértelmű, hogy nem a VB-ezüstérmes hollandok ellen kell nekünk villognunk, de ez a végeredmény mégiscsak elkeserítő...
---
Mármint a motorok bőgnek fel. A Forma-1-ben. Végre. :) Lassan kezdődik az időmérő. Utána kimegyek Écsre. Kaptam pár filmet DVD-n, a tévében meg lesz egy-két focimeccs is, szóval nem fogok unatkozni.
Aztán óraátállítás, meg hajnali kelés a futam miatt, de ezt már említettem legutóbb... :)
Valamit még akartam írni, de fogalmam sincs, mi volt az. :/
Úgyhogy ennyi.
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: