2011. március 20., vasárnap

Egynapos hétvége

Pénteken a megbeszéltek szerint elmentünk Edit sógornőmmel és az egyik öccsével az Árkádba farmert nézni.
Hát elég viccesen kezdődött... :) Összefutottunk egy teleshopos volt kolléganőnkkel. Ő arra panaszkodott, hogy nem tudott venni a Saturnban kukorica-pattogtató gépet. Az egy dolog, hogy én azt sem tudtam, hogy ilyen létezik... :) Ahogy ezt mesélte, eszembe jutott, hogy megkérdezem tőle, szereti-e a mikrózható kukoricát, illetve megkérdezem tőle, hogy miért nem szerez be olyat. Nos, két gondolatom a "Miért nem szeretkezel be mikrózható popcornt?" kérdésben öltött testet, egy pillanatra azt hiszem, megállt a levegő... Kommunikáció-szak rulez! :D Na, mindegy! :)
Edit öccsével, Jocóval idén kb. először találkoztam. És pont mellettem állt, amikor felhívott egy haverja, akinek még hetekkel ezelőtt adta meg a számomat pénzügyi tanácsadás témában. A srác jó fej volt, de mivel már amúgy is ügyfelük vagyok, tárgytalan volt a beszélgetés.
Aztán még összefutottunk Jocó egy volt osztálytársával, akit én ETO-meccsekről ismerek, és pont az összefutás előtt kérdeztem tőle, hogy tud-e róla valamit, de akkor már hónapok óta nem találkoztak. Ez így leírva biztos nem túl érdekfeszítő, de megélni vicces volt. :)
Egyébként a farmervásárlás is sikerült, kb. 3-4 helyen néztük meg, ez nekem rekord! :D Ja, és teljesült a rémálmom: nem volt szék a próbafülkében, így az öltözködés nekem egy akrobatamutatványhoz hasonlított, egy ízben majdnem kizuhantam pulcsi-boxer-öltözékben az eladótérbe, de szerencsére sikerült korrigálni. :)
---
Aztán tegnap ugye munkanap volt, és most elég sok mindent csináltam, persze a többi szombati munkanaphoz viszonyítva. :)
Mondjuk nem keltem fel előbb, sőt, csak 7-re értem be, mert csak a harmadik újságosnál sikerült Nemzeti Sportot vennem... :)
Meló után aztán hazasiettem, mert kezdődött nálunk a meccs előtti sörözés. Meg kólázás, mert András barátom két kisfia is itt volt.
1-0-ra megvertük a Fradit, ami mindenképpen jó dolog. Debütált az új ETO-himnusz, sokaknak nem tetszik, szerintem viszont egész jó.
De ennél sokkal lényegesebb, hogy végre valami focira emlékeztetőt mutatott a csapat, és komolyan mondom, többet támadgattunk, mint Pinyővel egész ősszel...
A meccs egyetlen negatívuma, hogy a hideg, a nap közben elfogyasztott négy kávé, valamint a meccs előtt és alatt elfogyasztott négy sör miatt kb. ugyanennyiszer voltam pisilni a stadidonban meccs előtt, közben, és után. :D Szerencsére a budik már meg voltak nyitva, nem kellett toitoiba menni...
Kata aztán a tegnapi "randinkat" is lemondta, ezért meccs után itthon voltam, söröztem-neteztem-tévéztem.
Ötkor felébredtem, kicsit olvastam, vettem be egy Algoflexet, majd aludtam tovább.
Most semmi extra, amolyan átlagos vasárnap: tévé - megnéztem a meccs ismétlését :) -, olvasás, stb.
Fradi-verés ide vagy oda, Nemzeti Sportért ezúttal nem volt kedvem lemenni. Fáztam...:/ :)
Lehet, hogy ma még összefutunk Katával, de ez még ugye nem tuti...
Ha nem, akkor alvás lesz, meg kézimeccs, meg fociösszefoglaló. :) Ha meg igen, akkor nem tudom, hol kötünk ki. De majd elmesélem... ;)
Mára viszont ennyi!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: