2011. április 16., szombat

Így került a cipő az asztalra

Hétfőn hosszabb távon is felavattam az új adidas futócipőmet. Teljesen rendben van. Vagyis... Vagyis ez így nem teljesen igaz. Ha ülök, vagy állok, eléggé fáj a lábam, benne sétálni viszont nagyon pöpecül tudok. És szerintem egy cipő estében ez a lényeg. :)
Viszont hétfőn reggel még valahogy nagyon nyomta a lábamat. Gergő kolléga észrevette, hogy benne felejtették a lopásvédő bigyókat. Az ifjonti hév jegyében mi nekiestünk a cipőnek csavarhúzóval, és mindenféle egyéb kampósvégű izékkel... Mígnem idősebb - elnézést: tapasztaltabb :) - munkatársunk tanácsára kifűztük a cipőfűzőt, és lám, ki is tudtunk szedni azokat a szarokat... :)
Ebben az esetben már csak annyi volt a bibi, hogy ahogy cipőt kötni sem tudok "normálisan" - mármint klasszikus módon nem, csak masnival, "nyuszifülekkel"-, cipőfűzőt befűzni sem vagyok képes. De szerencsére Gergő ebben is segítségemre volt. :)
Kedden pedig lakógyűlés volt. Csak azt nem tudom, miért ugrik be először mindig a falugyűlés szó... :D
Semmi érdekes nem volt. Unalom a köbön, de azért Anyuval becsülettel végigültük. Annyit talán érdemes elmesélni, hogy hamarosan két társasház is épül közvetlen közelünkben. Érdekes lesz...
A szerda-csütörtök pedig melóban a költözésé volt. Egy új épületbe, annak is első emeletére költözött az irodánk. És hát igen, ez a rakodás-pakolászás elég stresszes dolog volt. Én személy szerint persze az ilyen lépcsőn felcipelős dolgokban nem tudtam résztvenni, de nekem is meglett a testhezálló feladat. Kb. tíz ládányi mintát selejteztünk le, és én szedtem külön a tasakokat, a cetliket, illetőleg a fém-, és műanyag alkatrészeket. Nagyon izgalmas volt. :) Eszembe jutottak a gyerekkori borsó-, és babfejtések, ribizliszedések, kukoricamorzsolások. Azok voltak ilyen végtelen szöszmötölős órák. :) Persze ezt semmiképpen nem panaszként írtam, egy új úttörő mint tudjuk ott segít, ahol tud. :)
Egyelőre szokjuk az új körülményeket, nem rossz, mindenesetre még biztosan hetekbe telik majd, mire minden a helyére kerül. De azért alakulunk. :)
Azt azért elmondhatom, hogy "saját portámon" is rendet raktam, kibéleltem a fiókokat, aktivizáltam egy tolltartót, szóval új életet kezdtem... :D
Ja: a lépcsőről meg valamiért a teleshop jut eszembe. Ennek okát magam sem tudom. :) Ott mondjuk a harmadikon voltunk, a lépcsőn közlekedve inkább idegbeteg állat voltam, mint fáradt, de valahogy erről is beugrottak az ottani idők... :)
Tegnap két nap után tudtam bekapcsolni bent a gépemet, kaptam jó pár e-mailt, de azért nagyjából sikerült feldolgozni őket. És 3-kor leléptem a biztonság kedvéért: a péntek az emeleten is péntek. :)
Délután Kata látogatott meg, valamikor a Barátok közt előtt ment haza, és lehet, hogy ma is találkozunk. De erről majd később.
---
Egy beszélgetésben szóba kerültek a swinger klubok. Most teljesen mindegy, hogy kivel, és miért. Kicsit rákerestem a témára a neten, és egy fórumban találtam egy "félénkpár" nevű hozzászólót, aki azt kérdezi, hogy párjával lehetnek-e álarcban, mert ők elég szégyenlősek. Nem tudom, de ez szerintem annyira vicces... :)
---
Ma elég aktív napom volt eddig. Reggel hatkor felébredtem, képtelen voltam visszaaludni. Elmentem Sportért, kávéztam, volt utána egy németórám. Jobb voltam, mint Cserpes Laura. :D
Aztán Sparban vettem 60 liter ásványvizet, meg 12 doboz tejet, egy ideig tuti kitart a készlet. Nem, sört ezúttal nem vettem...:)
---
Sporthétvége. De teljesen. :D
Ma reggel F1 kínai nagydíj időmérő volt. Fél 6-kor Zete-ETO, Laposon, tévében, Katával. Este 10-kor Real-Barca, a négyfelvonásos el classico-dömping első felvonása.
Holnap reggel ugye futam, délután egy NB2-es rangadó: Diósgyőr-Nyíregyháza (sok néző, jó hangulat garantált, meccset kíváncsian várom), utána ETO-Itxako Navarra BL-visszavágó, meg a pesti hoki VB is elindul, ami ugyancsak hangulatos szokott lenni. :)
Na, ezt még elolvasni is fárasztó lehet. :) Ilyenkor tiszta szerencse, hogy nem kell osztoznom a tévé távkapcsolóján... :) Persze azért kipróbálnám. Vagy a lány is legyen sportbuzi! :)
---

Ez a mai poszt elég lájtosra sikeredett, ezért elnézést mindenkitől!
Majd valamikor jövök.
És ennyi is voltam mára.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: