2011. április 4., hétfő

Faszék

Nem, nem tervezek intim piercinget. Egészen más miatt lett ez a cím. Hogy pontosan miért, az a poszt végefelé kiderül. :)
---
Szóval szombat délelőtt hazamentem. Mivel még betértem egy kávéra a Hollóba, csak a déli buszt értem el.
Amúgy szeretek ilyenkor a Hollóban ücsörögni. Kávé, cigi, Nemzeti Sport, meg egy kicsit átgondolom a hét eseményeit. Jó az.
Egy eredetileg távolsági buszként használt Ikarust állítottak be erre a vonalra. És én ezt szeretem. És újfent kiderül, hogy nem vagyok teljesen normális. Összesen 13 évig jártam különféle buszokkal különböző városok kollégiumaiba - és persze vissza -, nekem erről a járgányról mégis inkább a különféle kirándulások, meg persze az ETO-túrák jutnak eszembe. Még akkor is, ha most "csak" hazamentem. :)
---
És sikerült megnéznem az Üvegtigris 3-at. Nekem nagyon tetszett! Hatalmas poénok, váratlan helyzetek, jóval több mozgalmasság, mint az első két részben. Szerintem az eddigi legjobb rész. Mondjuk a Zimmer Feri 2 után kicsit tartottam tőle, de félelmeim alaptalannak bizonyultak. :)
---
Végre megtaláltam a téli sapkámat. Éppen jókor! :D Legalább haza tudtam vinni kimosni. Ma pedig vékony dzseki, ohne sapka, úgy eláztam, mint annak a rendje.
Az esernyőket persze én alapból nem szeretem, mozgásállapotom révén mindig sikerrel "kiszédelgek" alóla, és még le is foglal egy kezet. De ezt már biztos meséltem... :)
---
Éden Hotel. A Viasat3 -on futó valóságshow. Még nem nagyon láttam. Állítólag leginkább abban különbözik a Való Világtól, hogy "kuki és puni is látható benne". Hát amennyit én láttam belőle, ott éppen azt hittem, hogy egy leszbi show-nak vagyok a tanúja, aztán a szőke hosszú hajúról kiderült, hogy pasi. :D
A VV-n tegnap kiakadtam. Nem Giginek szurkoltam, hanem Éva ellen, nagyon nem bírom ezt a degenerált, idegbeteg nőt. Na jó, Gigi meg álszent, megjátssza magát, ez tény. De ott a villában szerintem mégis sokkal normálisabb, mint Éva.
És a tegnapi párbaj nagyon bundagyanús volt. Az állás megmutatása, az elszólások, melyek alapján sejthető volt, hogy Éva megy vissza, meg hogy folyamatosan jelezték neki az állást... Nagyon nem volt fair...
Gigi meg? Na ja... "Én soha nem éltem meg a testemből...". Mikor a közönség, és a nézők nagy része már rendelkezik azzal a kétségkívül nélkülözhetetlen információval, hogy "DE IGEN!" :)
Mindenesetre azt kívánom magamnak, és kedves olvasóimnak is, hogy ennél nagyobb bajunk sose legyen, mint hogy elégedetlenek vagyunk egy valóságshow kiesőjének személyével... :)
---
A Győri Audi ETO KC csapata sorrendben és megszakítás nélkül hetedszer nyerte meg a Magyar Kupát! Hatalmas nagy gratula a lányoknak, ez nagyon szép teljesítmény! :) Magyar csapattól a Magvassyban ugyancsak hét éve nem kaptak ki a lányok. Digi-fóbiám is enyhül valamelyest, ugyanis a cég az ETO mezszponzora lett a csapatnak, állítólag elég tekintélyes összeggel támogatják a csapatot.
És folynak a tárgyalások, hogy a Digisport esetleg bekerül a Vidanet kínálatába. Mondjuk plusz pénzt annyira nem szívesen áldoznék érte... Bár fene tudja, várjuk ki a végét... :)
A Gyirmót megverte a Pécset, így jelenleg feljutónak számít, a Videoton tartalékcsapata ugye nem válthat osztályt! :)
A Győri ETO FC pedig nem kapott ki Debrecenben. Ebben a szezonban már szinte minden mindegy, így nem vagyok elégedetlen.
21 meccs, eddig 7 győzelem, 7 döntetlen, 7 vereség, 22-22 es gólkülönbség, 28 pont, ami így a 9. helyhez elegendő. Teljes az egyensúly. :)
A Real Madrid otthon kapott ki, a Barca idegenben nyert, 8 pont az előny a közelgő el classico előtt. Ez már csak hab a tortán. :)
A Veszprém BL-kiesését leszámítva tökéletes sporthétvége.
És tegnap este végre előkerült a faszék is. :) Az előtérben tárolt fából készült ülőalkalmatosságot a meccs után kivittem a függőfolyosóra, és ott, a szép időt kiélvezve fogyasztottam el maradék sörömet. :) Ez már tényleg a tavasz kezdete volt! :)
---
Szemezgetek a társkereső oldalakkal. Szar egyedül, és mint már írtam, az önsajnáltató sebnyalogatás idejének le kell járnia, ha valamit kezdeni szeretnék magammal. És így lesz. Először valószínüleg MEOSZ-honlap, "teszt-jelleggel". Igyekszem rászánni magam... :)
---
A hét még fogalmam sincs, hogyan fog alakulni, szombaton meccs, előtte remélhetőleg Árkád, a hétköznapokat még nem tudom. Fizu már van, cipőt kéne venni, meg Lui barátommal tervezünk valamikor egy szolidabb sörözést.
---
Ez volt a 450. poszt. Kíváncsi lennék, hogy az összes eddigi bejegyzés mondjuk wordben kb. hány oldalt tenne ki, de ezt azt hiszem soha nem fogom megtudni. :)
De azért ez a 450. már elég komoly szám. Azt hiszem. :)
---
Ennyi.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: