2011. április 17., vasárnap

Ráadásul

Ma nem terveztem posztolni, de a tegnapi történéseket mégis szeretném megosztani Veletek.
Először is rendeltem pizzát. Új étlap, új hely, Pizza Művek a neve. A Pizzasütödéhez hasonlóan ez is afféle "diszkont pizzéria", csak itt nem 500, hanem 550 forint egy pizza. De van ötféle calzone 700-ért, meg melegszendvics, hideg szendvics, hot-dog, óriáspalacsinta, szóval minden, mi szem-szájnak ingere.
És nagyon finom. Mondjuk az adatrögzítés kézzel történik, és a nevemet nem sikerült normálisan leírni, de nincs ezzel probléma. :)
---
Az volt a terv, hogy Katával elmegyünk a Laposra beszélgetni egyet, és én így meg tudom nézni a tévében a Zete-ETO-t. Persze nem is mi lennénk, ha nem került volna porszem a gépezetbe. A városházi buszmegállónál láttuk, hogy az Egyetemnél a 6-os, és a 11-es busznak van megállója. A 11-est lekéstük, így felszálltunk a 6-osra. Igen ám, de rossz irányba mentünk...:) "Ismerd meg hazádat"-túrát tettünk Adyváros, Szabadhegy, Sárás, Kismegyer, voltunk mi mindenhol... :) Ugyanezzel a busszal visszamentünk a Révai utcába, majd onnan már a 11-essel az Egyetemhez, így el is értem- a második félidőt. :)
Amúgy az építkezések befejezése óta most voltam először az egyetemnél. Nekem nagyon tetszik. Teljesen ilyen nyugat-európai campus feelingje van. Na nem mintha sok ilyet láttam volna. Meg aztán én csak fősulit végeztem, ami egy ismerősöm bölcs megállapítása szerint azért nem egyetem...:)
1-1 lett a meccs, nem sokat láttam belőle, mert beszélgettünk, hang meg nem is volt. A Zete otthonában jó az iksz, de azért szerintem mákunk is volt rendesen...
Aztán maradtunk, hogy megnézzük a Real-Barcát is. Mivel ETO-mezben voltam, közben pár embernek be kellett számolnom a Zete-meccsről.
Közben befutott Kata öccse is, Balázzsal meg bőszen politizáltunk is.
Ez a meccs is 1-1 lett, de ebből a második félidőt nem láttuk, mert Kata elálmosodott, ezért Balázs hazadobott minket.
Meg elvittük egy barátunk barátnőjét buliba, meg hazavittünk egy barátunkat, szóval izgi volt.
Itthon még sör, cigi, zene. Kellett egy kis levezetés. :)
---
Ma reggel 6-kor akartam kelni, hogy időben elmenjek Sportért, de teljesen esélytelen volt. :) 8-kor keltem, 9-kor kezdődött a Forma-1. A Kínai Nagydíjat Hamilton nyerte, akit rühellek, de a változatosságnak jót tesz, hogy végre nem Vettel nyert.
Aztán fürdés, benzinkút, kaja - virslit főztem, de kipukkadtak...:( :) -
Most meg folytatódik a sportnap, már megy a Nyíregyháza-DVTK, és tegnap nem is írtam hogy Fradi-Metz női kézilabda KEK-elődöntő is van ma...:)
---
Egy sokdiplomás, "agyoniskolázott" tanárnőnk gyakorta hangoztatta, hogy a világ dolgait a három p-betű határozza meg. Úgy mint pénz, pia, és pina.
Elég sarkos megfogalmazás, mindenesetre lehet benne valami. Hiszen egy osztrák nőgyógyász már 1912-ben leírta a vaginát, mint motort, a két gondolatmenetet összekapcsolva kvázi az élet motorját. :) Olvasd csak!
A legjobb motor a világon a vagina – állapította meg még 1912-ben Dr. Hermann Otto Klöpneckler, osztrák nőgyógyász.
Mint naplójában leszögezi: „… a vagina egy ujjal beindítható, önállóan kenődik, bármilyen méretű dugattyú befogadására alkalmas, és négyhetente egyedül cseréli az olajat”.
Némi kívánnivalót hagy maga után, hogy vezérlőrendszere –az orvos szavaival élve– „kib@szottul kiszámíthatatlan”.
Ugye hogy ugye? :)
---
Na, ennyit akartam.
További kellemes hétvégét nektek.
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: