2009. március 16., hétfő

Szupermen

Igen, így fonetikusan. Mert hát kicsire nem adunk. A nagy meg ugyebár nem fontos...:)
Tehát nem vagyok Szupermen. Így még két hetet itthon töltök, lábadozok, és a már említett fokozatosság elvét szem előtt tartva próbálom formába hozni magam, hogy mához két hétre már simán, problémamentesen tudjak helytállni munkahelyemen.
Na, szóval... Szombaton egy zalai túrát tettünk, unokatesóknak-nagybátyóéknak vittünk esküvői meghívót. Szép kis teljesítménytúra volt, teszteltem a műtött részeket, vagyis nem én, hanem kishazánk főútjai tesztelték. Rázkódtam rendesen, nem volt túl kényelmes utazás, de legalább hosszú évek után sikerült találkozni Erika unokatesómmal. És nem egészen öt hét múlva újrázunk, az esküvőn-lagzin.:)
Szombat este REAC-ETO volt, elég érdekes módon követtem figyelemmel: teletext, 887. oldal. Nem is tudtam, hogy a txt is le tud fagyni, most ez is megtörtént, a meccs amúgy 0-0 lett, és állítólag fostalicska volt az egész csapat, Hevesi művész úr gárdáját nem sikerült legyőznünk... A Fradi meg nyert 4-1-re a Bőcs elleni NB2-es szuperrangadón. Már semmi nem ment meg minket a Fradi feljutásától. Mondjuk a Ferencváros nélkül tényleg nem az igazi a bajnokság. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy nincs szebb győzelem az FTC legyőzésénél...:D
A kéziscsajok nyertek nagynehezen, így sorozatban harmadszor vannak ott a BL legjobb négy csapata között. Ez tényleg megsüvegelendő teljesítmény...
Tesóm autót cserélt! Opel Astra Classic II Caravan, asszem ez a teljes neve. Azaz kombi. Jól lehet bele pakolni, ami a Ring és Becsvölgye előtt nem egy utolsó szempont. :) Meghát ugyebár családos emberke lesz, így tényleg kell a hely...:D Én a Punto helyett kinéztem egy gyönyörűszép Opel Corsát, majd meglátjuk, lesz-e valami belőle...:)
Amúgy több helyre is vittünk esküvői meghívókat, ami szép és jó, csakhát mindenhol felmerült a kérdés, hogy én majd mikor megyek az esküvői meghívóval... Hmmm... Senkit nem akartam elkeseríteni, de annak baromi kicsi a valószínűsége, szerintem nagyobb eséllyel osztom szét a lottó ötösömet, minthogy valaha is a saját esküvőmet kellene szerveznem...
Amúgy péntek 13 alkalmából lottóztam, de nem jött be... Bakker, a fene gondolta volna, hogy 30 és 40 között kihúznak négyet...:/
Amúgy szinte teljesen jól vagyok, komolyabb gyalogtúrára viszont még egyelőre nem vállalkoznék. És teljesen összevissza alszom...:/ Délután alszom 2-3 órát, aztán vagy tévézek hajnalig, vagy felébredek legkésőbb hatkor... Fenébe.
Apropó Szupermen: medve megtámadja nyuszikát az erdőben. Már nagyon szorul a hurok, amikor jön Zorró, és kihúzza nyuszikát a slamasztikából, legyűri a medvét, majd kardjával annak bundájába vágja védjegyét, azt a bizonyos Z betűt. Nyuszika pedig eképp hálálkodik:
"-KÖSZI, ZUPERMEN!"

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Gábor! Te mászkálsz Azon a bizonyos vonalon busszal (Nyúlra..), ahol elő szokott fordulni egy pasi, szupermenes pólóban! Nem Láttad még?:D A haja is úgy van belőve, mint az ominózus főhősnek, a póló kicsit kopottas, napsütötte:D És ha hideg van bőrkabi van rajta, ami persze nincs összehúzva, hogy látszódjon az embléma:D Amúgy ő győrújbaráti... És még azt is tudom, ha jól emlékszem, hogy a kórháznál szokott felszállni;)

Gábris írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gábris írta...

Szia Dóri!
Nem rémlik a fazon, szerintem ő a Győr-Győrújbarát-Nyúl vonalon szokott közlekedni, ami nekem ugye túl rövid lenne, mert én Écsre megyek... :)
De majd azért figyelek...:)
A címet amugy Te ihletted, ha emlékszel rá... ;)

Unknown írta...

Persze hogy emlékszek, fel is figyeltem rá:) Basszus, de hülye vgyok, h mindig összekeverlek nemtudomkivel.. Pedig tudom ám, hogy Écsen (is) laksz:)

Gábris írta...

Na azért... ;)
Most Écsen vagyok, a szomszéd sráctól pötyögök, holnap megyek Győrbe, akkor lesz MSN, meg talán blog is, lesz mesélnivalóm... :)

Gábris írta...

Na azért... ;)
Most Écsen vagyok, a szomszéd sráctól pötyögök, holnap megyek Győrbe, akkor lesz MSN, meg talán blog is, lesz mesélnivalóm... :)