2009. március 21., szombat

Bevállalom



Tegnap este Katáéknál voltam házibuliban. Amolyan "nincs otthon a macska, cincognak az egerek" alapon, ugyanis Kata szülei szép magyarosan mondva el vannak éppen utazva.
Volt zsíros deszka, meg nasi, ami a dolgok étel részét illeti. Pia? Hm... Sör, Martini, Unicum Next, Whisky. Őőő a Martini tisztán (="kanalas orvosság", szörnyű volt...:)), a whisky pedig? Ez sem olyan egyszerű ám! Üvegeztünk, és "Tett vagy őszinte?" kérdésre válaszolva bevállaltam egy jó adag whisky három perc alatt történő elfogyasztását. Hát végül aztán nem is három perc alatt, és nem is egyedül fogyasztottam el...:)
A képhez egy kis magyarázat: egy újdonsült ismerős a buliban megállapította, hogy hasonlítok Csernus Imréhez... :) Nekem ez még annyira nem tűnt fel, de én még jól jártam, mert emberünk szerint Kata barátja Roland Gyurcsányra hajaz. (aki most épp lemondani készül, de még túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ezt felfogjam...:)). Tehát a temérdek meglévő becenevem után most arra kellett figyelnem, hogy a Csernus megszólítás nekem szól...:)
Hosszú idő után egy olyan buli volt, ahol nem depis hangulatban voltam, tényleg jól éreztem magam. Mármint máshol is érezem jól magam buliban, csak most egy pillanatra sem volt semmilyen negatív gondolatom. És ebben valakinek nagy szerepe van, de erről többet szerintem nem írok...
Kb. 4-re értem haza, 10-kor keltem, tehát nem vagyok se friss, se üde. Viszont négy óra múlva ETO-meccs, a Kaposvárt fogadjuk. Egy óra múlva pedig kézilabda, a Valcea az ellenfél. Tehát sportdélutánt tartok.
Bevállalom. :)
Ui.: idén minden valószínűség szerint mégsem vezetik be a korábbi postban említett új értékelési elvet a Forma-1-ben! Ez sem egy rossz hír...

Nincsenek megjegyzések: